folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Dünyanın En Zeki İnsanından Soykırım Yanıtı

Dünyanın En Zeki İnsanından Soykırım Yanıtı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    candas_seven
    candas_seven's avatar
    Erkek
    Dünyanın en zeki insanı ünvanına sahip Prof.Dr. Naida Camukova, Ermeni Soykırım iddiaları için "Soykırım ne demektir? Bir soyu kırarak yok etmek değil mi? Bir Ermeni varsa, soykırım olmamıştır" dedi.
    Dünyanın en zeki insanı olarak bilinen Dağıstan Devlet Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Naida Camukova, Malatya Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü'nün davetlisi olarak Malatya'da, "Zeka, ahlak ve eğitim üçgeninde Türkiye" konulu bir konferans verdi. Konferansa Vali Halil İbrahim Daşöz, Belediye Başkanı Cemal Akın, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Demirdağ, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut ile birlikte kalabalık bir halk topluluğu izledi.
    Çok sayıda vatandaşın salonda yer kalmadığı için dışarıda kurulan ekrandan izlediği konferansın açılışını yapan Belediye Başkanı Akın, Belediye Konferans Salonu'nun 9 yıldan beri ilk kez böylesine bir kalabalıkla dolduğunu söyledi.
    Açılış konuşmalarının ardından konferansa başlayan Camukova, kendisini hiç kimseden hiçbir farkı olmayan biri olarak gördüğünü belirterek, "Zeka üzerine ahkam kesemem" dedi.
    Camukova, 40 üzerinde ülke gezdiğini belirterek "Bu ülkelerde 100 üzerinde milletle muhatap oldum. Muhatap olduğum milletin içinde binlerce fikir, milyonlarca duygu içinde kaldım" diye konuştu.
    Türkiye'deki uygarlığın önemli bir sorumluluğu bulunduğunu ifade eden Camukova, şöyle konuştu: "Dengeyi kaybettirme günahını başkalarına vermişse, dengeyi bulma ve kurma ödülünü de Türklere bu uygarlıktaki insanlara vermiştir Cenab-ı Allah. Bunun sorumluluğunu taşıyan insanlara 'Her derdin bir şifası vardır' denildiği gibi, bu zorunluluğun karşısında da muhakkak bir güç vermiştir. O gücü ortaya çıkarabilmemiz için eğitimimizi, ahlakımızı ve eğitimimizi konuşmamız gerekir."
    Camukova, kendisine yöneltilen sözde Ermeni soykırımı iddiaları ile ilgili bir soruya ise şöyle cevap verdi:
    "Yaşayan bir Ermeni var mıdır? Bir tereddüdünüz yok, var. Soykırım ne demektir? Bir soyu kırarak yok etmek değil mi? Bir Ermeni varsa, soykırım olmamıştır. Arkasından hemen bazılarınızın beyninde canlanmış olan bir soruyu ben size soruyorum veya kendime soruyorum. 'O zaman Nazilerin de Yahudilere yaptığı soykırım değilmiş ki, Yahudiler de yaşıyor' diyorsunuz. Savaşlarda olan karşılıklı katliamlar ve izdihamlarla emeli soykırım olarak insanları öldürmek farklı şeylerdir. Nazilerin emeli Yahudileri yok etmekti. Türkiye'de yaşayan hiçbir insanın emelinde Ermenileri yok etmek gibi bir şeyin aklından geçtiğini düşünemiyorum."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackdeath
    blackdeath's avatar
    Erkek

iste bizim en buyuk hatamizda bu zaten zamaninda adamlarin hepsini kesseymisiiz simdi basimiza ermeni die bi problem kalmayacakti  :P:P

agzıyla içmesini bilmeyenlere yeni rakıdan bir yenilik 35lik yenifitil. ışığa kadar götürür.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    candas_seven
    candas_seven's avatar
    Erkek

balckdeaht cidden darklı bir yaklaşım :(

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

bu kadın dünyanın en yüksek iq suna sahip.. Öss için de laf söylemişti. Saçma sapan bi sınav demişti. Soykırım için de yorum bulunmuş.Bence bunu o kadnın değil de tarihçilerin söylemesi doğrudur.Çünkü o kadnın bu şekilde bir yaptırımı yoktur

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iSTaN_BuLL
    iSTaN_BuLL's avatar
    Erkek

arkadaslar Ermeni sorunu bize servis edilen bir sorundur. Cumhuriyet döneminde İngiliz Fransız gibi düşmanlarımızın kendi ülkelerinde

Ermeniler e verdikleri fırsatlar; Ermenilerin sözde soykırım adına çok güzel bir biçimde lobi yapmalarını sağladı. Yoktan varolan Türk milletinin

elçileri ise resmen yok sayıldı. Ama daha sonra gelen politikacıların acizliği yüzünden biz bu servisi yemek zorunda  bırakıldık.

Ben ^^HEPİMİZ ERMENİYİZ^^ sloganına takıldım ama faşist olduğumdan değil. Ermenilerin Türk milletine sempatik gelmeye başlamasındandır.

Gençlik hele hele tiky gençlik Ermeni sempatizanı bile olmuştur.

Ermeniyiz demekle Ermeni olunmaz ama Biz Türkler için Ermeni sempatizanlığı bu davada bize kan kaybettirir. 

savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye; zaman ki sana hasta olmuş, incelikli haytasın. raksederken mahallenin maşallahı, eyvallahı, güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın, şimdilik, ölümüne kadar hayattasın.!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    Hatuna HeLaL oLsun Diyorum.

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    candas_seven
    candas_seven's avatar
    Erkek
    umarım bunun devamı gelir..böyle olaya 360 derece bakan insanlara bayılırım..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Criminal
    Criminal's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Ettiği laf ilginç, uzmanı olduğu bir konu mu bilmiyorum.

Ama sonuç aynıysa amaçsal farklılık bir fark yaratmıyor.

Üretilen yeni bir bombanın çalışıp çalışmadığını test etmek için bir yeri havaya uçurmakla, o yeri yoketmek için oraya bomba atmak kıyaslandığında şu görülür. Sonuç aynıdır, o yer havaya uçmuştur... Orada yaşayan tüm canlılarla birlikte... Şimdi bu arkadaşlar "Biz çalışıyor mu, denemek istedik!" dediklerinde suçsuz mu olacak?

Yok canım, "soykırım"ın kafasına göre tanımını değiştirerek, kelime oyunları oynayarak ahkam kesilemez...

Demirel'in "Bana ülkücüler adam öldürdü dedirtemezsiniz!" demesi gibi birşey bu! 

(Daimi imza : Yokluğun cehennemin öbür adıdır, üşüyorum kapama gözlerini.)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    Criminal bunu yazdı:
    -----------------------------

Ettiği laf ilginç, uzmanı olduğu bir konu mu bilmiyorum.

Ama sonuç aynıysa amaçsal farklılık bir fark yaratmıyor.

Üretilen yeni bir bombanın çalışıp çalışmadığını test etmek için bir yeri havaya uçurmakla, o yeri yoketmek için oraya bomba atmak kıyaslandığında şu görülür. Sonuç aynıdır, o yer havaya uçmuştur... Orada yaşayan tüm canlılarla birlikte... Şimdi bu arkadaşlar "Biz çalışıyor mu, denemek istedik!" dediklerinde suçsuz mu olacak?

Yok canım, "soykırım"ın kafasına göre tanımını değiştirerek, kelime oyunları oynayarak ahkam kesilemez...

Demirel'in "Bana ülkücüler adam öldürdü dedirtemezsiniz!" demesi gibi birşey bu! 

-----------------------------

kimse suçlu olmayacak çünkü öyle birşey olmadı

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    candas_seven
    candas_seven's avatar
    Erkek
    ermeni sorunu konusunda oluşturuluacak bir platformda en büyük destekci sanırım ben olurum sırf bu yüzden stalloneyi sildim defterimden:)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SilenC3
    SilenC3's avatar
    Erkek
    ha hitler ah şu yahudilerin hepsini kaldırsaydın keşke ortadan böyle bişi çıkmazdı başımıza

Ben giderken sen dönüyodun, sen benden daha fazla şey bilirsin vs.
Toplam Hit: 2794 Toplam Mesaj: 14