Dünyanın En Zeki İnsanından Soykırım Yanıtı
-
aslinda dunyanin en zekilerine basvurmaya gerek yok. soykirim nedir ve ne degildir, bunu kendi dilinden anlayan her insanin bilmesi gerekir. ama hala anliyorlar mi ? hayir. hala soykirim yaptik diyen turkler var ortalikta. anlamiyorum sorun beyinlerinde mi, turkceyi iyi anlayamamalarinda mi, nedir. savasta oldurmeyi soykirim sayan beyine ne anlatsin dunyanin en zeki insani ya?
-
yorumlarınız ve ilginiz için cidden tesekkrüler
-
Ben tarihçi değilim ama bildiğim kadarıyla; bu ermeni olayının aslı tehcire dayanıyor kelime manasıyla tehcir; Arapça asıllı bir kelimedir ve bir yerden başka bir yere göç ettirmek yer değiştirmek hicret ettirmek manasına gelir....
dönemin ittihat ve terakki partisi iktidarda yıl 1915 ülke savaşta bu pezevenk ermeniler doğru durmamışlar bizimkilerde sürmüş gavatları e haliyle yol uzun hastalık, açlık, yorgunluk derken ölmüş gebermiş pisliklerin çoğu zaten ordunun canı burnunda amk. ülke son 40 yılını savaşlarda cephede geçirmiş asker halk nefes alamıyor sonra feriştah olsa tanırmı dua etsin asker sikerek öldürmemiş dönemin ermenilerini
şimdi soruyorum eğer osmanlı soykırım yapmış olsaydı bugün bölemi olurdu