folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Dünyanın En Zeki İnsanından Soykırım Yanıtı

Dünyanın En Zeki İnsanından Soykırım Yanıtı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dipLoit
    dipLoit's avatar
    Erkek

aslinda dunyanin en zekilerine basvurmaya gerek yok. soykirim nedir ve ne degildir, bunu kendi dilinden anlayan her insanin bilmesi gerekir. ama hala anliyorlar mi ? hayir. hala soykirim yaptik diyen turkler var ortalikta. anlamiyorum sorun beyinlerinde mi, turkceyi iyi anlayamamalarinda mi, nedir. savasta oldurmeyi soykirim sayan beyine ne anlatsin dunyanin en zeki insani ya?

bir imzam bile yok
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    candas_seven
    candas_seven's avatar
    Erkek

yorumlarınız ve ilginiz için cidden tesekkrüler

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mauselaus
    mauselaus's avatar
    Erkek

Ben tarihçi değilim ama bildiğim kadarıyla; bu ermeni olayının aslı tehcire dayanıyor kelime manasıyla tehcir; Arapça asıllı bir kelimedir ve bir yerden başka bir yere göç ettirmek yer değiştirmek hicret ettirmek manasına gelir....

dönemin ittihat ve terakki partisi iktidarda yıl 1915 ülke savaşta bu pezevenk ermeniler doğru durmamışlar bizimkilerde sürmüş gavatları e haliyle yol uzun hastalık, açlık, yorgunluk derken ölmüş gebermiş pisliklerin çoğu zaten ordunun canı burnunda amk. ülke son 40 yılını savaşlarda cephede geçirmiş asker halk nefes alamıyor sonra feriştah olsa tanırmı dua etsin asker sikerek öldürmemiş dönemin ermenilerini 

şimdi soruyorum eğer osmanlı soykırım yapmış olsaydı bugün bölemi olurdu

“Aşırı harcamalara ilişkin rakamlar, dünyadaki yoksul kesimin ihtiyaçlarını karşılamanın çok masraflı olacağı iddiasını çürütmektedir. Yoksulların yeterli gıda, temiz su ve temel eğitim ihtiyaçlarının karşılanması için gereken para, insanların bir yıl içinde makyaj malzemelerine, dondurmaya ve evde beslenen hayvanların mamasına harcadığından daha azdır.” (World Watch Institute’ün ‘Dünyanın Durumu’ adıyla yayınlanan raporu, TEMA VAKFI yayınları, İstanbul 2004, 5-6)
Toplam Hit: 2795 Toplam Mesaj: 14