Dünyanın İkizi Gibi Gezegen :|
-
ya millet ben ışık hızı neyim anlamam bizim celalaettin abinin arabasıyla kaç saatte gidilir
-
oraya gidilecekse dünya yaşanmayacak kadar kalabalık olduu zaman birkaç milyar insanı gönderebilecek teknolojiye sahip olunduuktan sora postala gitsin zaten yolda evrimleşir onlar kaç bin yılda giderler kim bilir... zaten ordaki milyarlarca insan çiftleşip yeni nesiller oluşturur.. hee bide yanında hayvan bitki ot motta götürmek lazım dünyada gibi hissetsinler
ne güzel anlattım yaw sanki ha diyince yarın yapılabilincekmiş gibi :)
-
işin garip bii yanını sölüyümmü size orda bi bilim adamı olsa dünyamıza bakıyor olsa dew teleskoplarla bizim tam 21 sene oncemizi görüyor we aynı mantıkla biz şuan o gezegenin 21 sene oncesini görüoz(ışık hızından aslında 20.5 sene ya idare edin işte) belki o gezegen orda bile yok patladı belki bunu qimse bilemez :DD
-
hadi gidip oranın da içine edelim.
-
mantıklı konustum darq :D
-
Dünya’dan 20.5 ışıkyılı uzakta olduğu halde en yakın yıldızlardan birinin yörüngesinde, üzerinde su bulunmaya müsait sıcaklıkta Dünya benzeri bir gezegen keşfettiler.
uehueheh alahtan bu kadar uzak(ışığın 20 yılda aldığı yol) yoksa gider ordanda su içerdik :D
-
imran bi çay koyda gidip içelim :D
-
la bos verın nasıl olsa olcez oraya kadar kım ole kım kla sıktır edın burda ysaya bıldıgınız kadar yasayın mala vurun gezın tozun napıcaksınız uzayda be
-
o gezene gidene kadar yolda ölürüz ya:):) bizim kaç nesillerimiz bile oraya gidemez :)