Dünyanın İlk Programlanabilir T-Shirt'ü
-
Kendinizi t-shirt'ünüzle ifade etmek ister misiniz?
Mahmut Saral - - Kendinizi karşınızdakine ifade etmek için konuşmanız gerekir değil mi? Aklınızdakileri uygun bir dille tek tek anlatmalısınız. Doğru olan ve zaten haliyle tercih edilen yöntem de budur genellikle. Ancak, eğer farklı bir yöntem arayışı içerisine girdiyseniz ve bu konuda tavsiye kabul ediyorsanız, size TshirtOS'u sunalım.
TshirtOS, geliştiricilerinin tabiriyle "Dünyanın ilk programlanabilir t-shirt'ü" olma özelliğine sahip. % 100 pamuktan üretilen bu t-shirt'ün üzerinde yer alan elektronik düzenek sayesinde, akıllı mobil cihazınızdan destek alıyor ve göğüs kısmında yer alan panelden görüntü verebiliyor. İster bir resim olsun, ister piksel piksel bir video, isterseniz de bir mesaj, hatta bir Tweet mesajı. Kendinizi insanlara farklı bir şekilde ifade etmek istiyorsanız, bu t-shirt işinize yarayabilir.
TshirtOS, henüz gelişim süreci tamamlanmış bir ürün değil, prototip. Ne zaman tamamlanacak ve kaç paraya satılacak, bu soruların da henüz cevabı belli değil. İsterseniz gelin, bu ürün nasıl bir şey, yayımlanan videosundan öğrenmeye çalışalım.
Mahmut Saral - Teknokulis

-
Bu tshirt hiç kirlenmeyecek mi ve çamaşır makinesine atıp okadar derecede elektronik kafayı yemicek mi merak ediyorum :)
-
Prototipi bile yapılmadan haber yapılan icatlara uyuz oluyorum. Hele hele gerçek hayatta bir faydalı bir kullanım alanı olacağı tartışılır cinsten şeylere. bkz: compischo
-
Eğer çıkarsa firmalar bunlara reklam vererek vatandaşın ilgisini çeker, başkada bi boka yaramaz,
-
teletabiler gerçek oldu
-
by_Tet bunu yazdı
Bu tshirt hiç kirlenmeyecek mi ve çamaşır makinesine atıp okadar derecede elektronik kafayı yemicek mi merak ediyorum :)
30 derecede :) makinaya ifade eder kendisini artık :)
-
-
padişahın huzuruna bir sihirbaz gelmiş padişah demiş ki sen ne numara yapacaksın?
adam demiş iğneyi 10 metre uzağa koycam burdan ipliği atınca delikten geçecek demiş padişah inanmamış tabi adam 1 atmış geçmiş şans demişler 2 atmış geçmiş 3 atmış geçmiş artık ikna olmuşlar
padişah bu adama 100 altın 100 de sopa atın demiş
adam demiş 100 altın tamam da padişahım 100 sopa niye
padişahda demiş " a.koyim bu kadar gereksiz işlerle uğraşma" demiş.
-
by_Tet bunu yazdı
cırt cırtlı çıkarılabilir bir şey olur herhalde. bence ergen nufüsün ilgisini çekecektir. gerçekten paylaşılabilir. içeriğin kolayca değiştirilebildiği bir şeyler görüntüleyebilirse tutar bu. aha buraya yazıyorum. tişörte cırt crt gibi pratik bi şekilde monte edilebilir olması önemli ve geliştirilebilir olmalı. aksi halde kendi tişörtüne birleşik bir cihaz kullanılabilir değildir.
-
kuytul bunu yazdıby_Tet bunu yazdı
cırt cırtlı çıkarılabilir bir şey olur herhalde. bence ergen nufüsün ilgisini çekecektir. gerçekten paylaşılabilir. içeriğin kolayca değiştirilebildiği bir şeyler görüntüleyebilirse tutar bu. aha buraya yazıyorum. tişörte cırt crt gibi pratik bi şekilde monte edilebilir olması önemli ve geliştirilebilir olmalı. aksi halde kendi tişörtüne birleşik bir cihaz kullanılabilir değildir.
Emsalleri var zaten, cikarilabilir hepsi -
ondan sonra t-şort kapkaççıları çıkacak ortaya