folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Dünyanın İlk Programlanabilir T-Shirt'ü

Dünyanın İlk Programlanabilir T-Shirt'ü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Kendinizi t-shirt'ünüzle ifade etmek ister misiniz?

Mahmut Saral - - Kendinizi karşınızdakine ifade etmek için konuşmanız gerekir değil mi? Aklınızdakileri uygun bir dille tek tek anlatmalısınız. Doğru olan ve zaten haliyle tercih edilen yöntem de budur genellikle. Ancak, eğer farklı bir yöntem arayışı içerisine girdiyseniz ve bu konuda tavsiye kabul ediyorsanız, size TshirtOS'u sunalım.

TshirtOS, geliştiricilerinin tabiriyle "Dünyanın ilk programlanabilir t-shirt'ü" olma özelliğine sahip. % 100 pamuktan üretilen bu t-shirt'ün üzerinde yer alan elektronik düzenek sayesinde, akıllı mobil cihazınızdan destek alıyor ve göğüs kısmında yer alan panelden görüntü verebiliyor. İster bir resim olsun, ister piksel piksel bir video, isterseniz de bir mesaj, hatta bir Tweet mesajı. Kendinizi insanlara farklı bir şekilde ifade etmek istiyorsanız, bu t-shirt işinize yarayabilir.

TshirtOS, henüz gelişim süreci tamamlanmış bir ürün değil, prototip. Ne zaman tamamlanacak ve kaç paraya satılacak, bu soruların da henüz cevabı belli değil. İsterseniz gelin, bu ürün nasıl bir şey, yayımlanan videosundan öğrenmeye çalışalım.

Mahmut Saral - Teknokulis

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek

Bu tshirt hiç kirlenmeyecek mi ve çamaşır makinesine atıp okadar derecede elektronik kafayı yemicek mi merak ediyorum :)

iyibu! yeniden..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Prototipi bile yapılmadan haber yapılan icatlara uyuz oluyorum. Hele hele gerçek hayatta bir faydalı bir kullanım alanı olacağı tartışılır cinsten şeylere. bkz: compischo

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Eğer çıkarsa firmalar bunlara reklam vererek vatandaşın ilgisini çeker, başkada bi boka yaramaz,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mettoman
    mettoman's avatar
    Erkek

teletabiler gerçek oldu

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanqerLine
    DanqerLine's avatar
    Erkek
    by_Tet bunu yazdı

Bu tshirt hiç kirlenmeyecek mi ve çamaşır makinesine atıp okadar derecede elektronik kafayı yemicek mi merak ediyorum :)

30 derecede :) makinaya ifade eder kendisini artık :)

ABONE OLUN BEYLER PARA KASACAZ : https://www.youtube.com/gecehayatimiz
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aytekinet
    Aytekinet's avatar
    Erkek

padişahın huzuruna bir sihirbaz gelmiş padişah demiş ki sen ne numara yapacaksın? 

adam demiş iğneyi 10 metre uzağa koycam burdan ipliği atınca delikten geçecek demiş padişah inanmamış tabi adam 1 atmış geçmiş şans demişler 2 atmış geçmiş 3 atmış geçmiş artık ikna olmuşlar

padişah bu adama 100 altın 100 de sopa atın demiş

adam demiş 100 altın tamam da padişahım 100 sopa niye

padişahda demiş " a.koyim bu kadar gereksiz işlerle uğraşma" demiş.

Kendini bulmak istiyorsan, kendin için düşün.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    by_Tet bunu yazdı

cırt cırtlı çıkarılabilir bir şey olur herhalde. bence ergen nufüsün ilgisini çekecektir. gerçekten paylaşılabilir. içeriğin kolayca değiştirilebildiği bir şeyler görüntüleyebilirse tutar bu. aha buraya yazıyorum. tişörte cırt crt gibi pratik bi şekilde monte edilebilir olması önemli ve geliştirilebilir olmalı. aksi halde kendi tişörtüne birleşik bir cihaz kullanılabilir değildir.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    kuytul bunu yazdı
    by_Tet bunu yazdı

cırt cırtlı çıkarılabilir bir şey olur herhalde. bence ergen nufüsün ilgisini çekecektir. gerçekten paylaşılabilir. içeriğin kolayca değiştirilebildiği bir şeyler görüntüleyebilirse tutar bu. aha buraya yazıyorum. tişörte cırt crt gibi pratik bi şekilde monte edilebilir olması önemli ve geliştirilebilir olmalı. aksi halde kendi tişörtüne birleşik bir cihaz kullanılabilir değildir.

Emsalleri var zaten, cikarilabilir hepsi

...said addicted.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bedeng
    bedeng's avatar
    Erkek

ondan sonra t-şort kapkaççıları çıkacak ortaya 

Toplam Hit: 2687 Toplam Mesaj: 20