Dünyanın İlk Programlanabilir T-Shirt'ü
-
edit
slanger tarafından 08/Ağu/12 15:13 tarihinde düzenlenmiştir -
İşin içine reklamlsal boyut girer ise ben para karşılığı kendini kiralatmak olarak görürüm bu olayı.
Kimine göre olur belki ama bana göre özgürlüğümü kısıtlamadır. Mantıklı bulmadım.
-
bu T-shirtleri hack edicen reklam basıcaksın :D
-
recluse bunu yazdı
İşin içine reklamlsal boyut girer ise ben para karşılığı kendini kiralatmak olarak görürüm bu olayı.
Kimine göre olur belki ama bana göre özgürlüğümü kısıtlamadır. Mantıklı bulmadım.
adult reklam verilir diye yazan olur mu acaba tişörtün bi köşesine hocam :)
-
islamin on gordugu ortunme sekli ile uyusuyor bu sebepten de uretilimde bir mani yoktur
-
HeadBanger bunu yazdı
islamin on gordugu ortunme sekli ile uyusuyor bu sebepten de uretilimde bir mani yoktur

-
saqeslanger bunu yazdırecluse bunu yazdı
adult reklam verilir diye yazan olur mu acaba tişörtün bi köşesine hocam :)
Bedeli para ile ödenen bir işe soyunan olursa, tekliflere açık olduğunuda belirtir, ben bu pazarın içinde yer almak istyorum der illaki diye düşünüyorum.
-
HolyOne bunu yazdı
Prototipi bile yapılmadan haber yapılan icatlara uyuz oluyorum. Hele hele gerçek hayatta bir faydalı bir kullanım alanı olacağı tartışılır cinsten şeylere. bkz: compischo
ms speech engine kullanıp herşeyini kendim yazdım diyodu dimi eleman :D öyle bişeyler hatırlıyorum
-
burdaki gibi bişey yapsalar tr onun satıldığı dükkanı yıkar lar :D
http://www.youtube.com/watch?v=86dmV31OoQw&feature=related