folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Dünya'nin Kutup Degisimine Ugradigini Gosteren Video Ortadan Kaldirildi...

Dünya'nin Kutup Degisimine Ugradigini Gosteren Video Ortadan Kaldirildi...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

Arkadaslar, "January 17, 2010, 09:46 AM" tarihinde youtube da yayimlanan ve Nibirunun yaklastigini, Dunyanin kuzey ve guney kutuplarinin sapmaya ugradigini zaman zaman manyetik alanlarda yer degistirme oldugunu gosteren video birden ortadan kaldirildi !!!

Bugun indirmeyi planliyordum, konferansta delil olarak sunacaktim :S

Videonun ismi "Scary Nibiru Alien Planet X 2010-2012 Magnetic Storms admitted by NASA!!!!!!"

yayimlayan kisi de: "humilityisfine"

lanet olasicalar tum delilleri silip duruyolar. :S

Videoyla ilgili resim;

Shaban%20Interactive

Resimde acikca manyetik alanin Kuzey ve Guney kutuplarinin nasil karistigini gorebilrisiniz.

Videoda tam oalrak bunun realtime hareketli hali vardi. fakat ortadan kaldirildi. kimse de indirememis ak :S

Shaban Interactive Pro.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

merak ettim şimdi ??? Bende bi araştırayım indiren veya elinde olan birisi mutlaka vardır.

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

heza bunu yazdı:
    -----------------------------

merak ettim şimdi ??? Bende bi araştırayım indiren veya elinde olan birisi mutlaka vardır.

hocam ben arastirdim baya, tum siteler youtubdan link almis :S arti nasanin kendi sitesinde yayimladigi bu resim bile siteden silinmis. bu resmi indiren olmus oyle buldum....

bulursan mutlaka haberim olsun hocam ;)

Shaban Interactive Pro.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

arkadaslar, bu ismi daha derin arastirabilecek bir site yok mu?? veya bir yontem.?? bu videoyu bulmam gerek....

Shaban Interactive Pro.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

Hocamın adamın bütün videoların da http://www.prophecyfilm.com/ / http://doomsdaytube.com/ bu adres (ikiside aynı site.) araştırdım ama sitede bulamadım ingilizce yeterli gelmedi belki birde sen istersen.Oradan adminlere mesaj at yaz re-up için.

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

heza bunu yazdı:

Hocamın adamın bütün videoların da http://www.prophecyfilm.com/ / http://doomsdaytube.com/ bu adres (ikiside aynı site.) araştırdım ama sitede bulamadım ingilizce yeterli gelmedi belki birde sen istersen.Oradan adminlere mesaj at yaz re-up için.

hocam bir deniycam simdi mesaj yazmayi. insallah bulurum????

videoda acikca manyetik kayma goruluyor, hatta bazen ters bir akim olusuyor. bu da yakinda olacak olanlari acikliyor

Shaban Interactive Pro.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

İnanıyor musunuz bunlara yaw? Adamın sitesi şeytan, hayalet, peri görüntüleri ve Hristiyan dini efsanelerinden ibaret. Marduk'u da koymuş oraya. Dünya'nın sonu geliyor, dine gelin diye misyonerlik yapıyor. Hesabının kapatılma sebebi de çakma videolar koyup insanları kandırmak olsa gerek. Böyle bir durumun saklanmasının zaten imkanı yok. Dünya'yı sadece Nasa izlemiyor.

λ
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

FireX bunu yazdı:

İnanıyor musunuz bunlara yaw? Adamın sitesi şeytan, hayalet, peri görüntüleri ve Hristiyan dini efsanelerinden ibaret. Marduk'u da koymuş oraya. Dünya'nın sonu geliyor, dine gelin diye misyonerlik yapıyor. Hesabının kapatılma sebebi de çakma videolar koyup insanları kandırmak olsa gerek. Böyle bir durumun saklanmasının zaten imkanı yok. Dünya'yı sadece Nasa izlemiyor.

hocam nasanin kendi videosu vardi o videoda... hem bu adamdan daha rahatsiz edici goruntuler koyanlarin acountlari acik. bunun diger videolari beni ilgilendirmiyor zaten, sadece o vieo.....

Shaban Interactive Pro.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

FireX bunu yazdı:

İnanıyor musunuz bunlara yaw? Adamın sitesi şeytan, hayalet, peri görüntüleri ve Hristiyan dini efsanelerinden ibaret. Marduk'u da koymuş oraya. Dünya'nın sonu geliyor dine gelin diye misyonerlik yapıyor. Hesabının kapatılma sebebi de çakma videolar koyup insanları kandırmak olsa gerek. Böyle bir durumun saklanmasının zaten imkanı yok. Dünya'yı sadece Nasa izlemiyor.

national geographic te bir belgesel izlemiştim aynı böyle dünyanın manyetik alanının düzensizleştiğinden bahsediyordu sanırım zamanla kuvey ve güney yer değiştirecekti(böyle olsa muhtemelen dünyanın periyodik olarak gerçekleşen olaylarından biridir) yada tamamen düzensiz olacaktı(zaten başka olasılık yokki)

eskidende gerçekleşmiş böyle bişey sanırım anladığım kadarı ile

http://news.nationalgeographic.com/news/2008/06/080630-earth-core.html

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    can498
    can498's avatar
    Erkek

az kaldı şu olaylar bi başlasada herkesin gözü açılsa.

o videoyu keşke bulabilseydik bende araştırıyorum şuan

Bir bulutun aya ulaşma mücadelesiydi hayat...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

wert bunu yazdı:

FireX bunu yazdı:

İnanıyor musunuz bunlara yaw? Adamın sitesi şeytan, hayalet, peri görüntüleri ve Hristiyan dini efsanelerinden ibaret. Marduk'u da koymuş oraya. Dünya'nın sonu geliyor dine gelin diye misyonerlik yapıyor. Hesabının kapatılma sebebi de çakma videolar koyup insanları kandırmak olsa gerek. Böyle bir durumun saklanmasının zaten imkanı yok. Dünya'yı sadece Nasa izlemiyor.

national geographic te bir belgesel izlemiştim aynı böyle dünyanın manyetik alanının düzensizleştiğinden bahsediyordu sanırım zamanla kuvey ve güney yer değiştirecekti(böyle olsa muhtemelen dünyanın periyodik olarak gerçekleşen olaylarından biridir) yada tamamen düzensiz olacaktı(zaten başka olasılık yokki)

eskidende gerçekleşmiş böyle bişey sanırım anladığım kadarı ile

http://news.nationalgeographic.com/news/2008/06/080630-earth-core.html

Bu olay binlerce yılda oluyor. Böyle birşey var mı yok mu tartışmıyorum. Video hakkında yorum yaptım.

λ
Toplam Hit: 3371 Toplam Mesaj: 30