folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Dünya'nin Kutup Degisimine Ugradigini Gosteren Video Ortadan Kaldirildi...

Dünya'nin Kutup Degisimine Ugradigini Gosteren Video Ortadan Kaldirildi...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

wert bunu yazdı:
    -----------------------------

FireX bunu yazdı:

İnanıyor musunuz bunlara yaw? Adamın sitesi şeytan, hayalet, peri görüntüleri ve Hristiyan dini efsanelerinden ibaret. Marduk'u da koymuş oraya. Dünya'nın sonu geliyor dine gelin diye misyonerlik yapıyor. Hesabının kapatılma sebebi de çakma videolar koyup insanları kandırmak olsa gerek. Böyle bir durumun saklanmasının zaten imkanı yok. Dünya'yı sadece Nasa izlemiyor.

national geographic te bir belgesel izlemiştim aynı böyle dünyanın manyetik alanının düzensizleştiğinden bahsediyordu sanırım zamanla kuvey ve güney yer değiştirecekti(böyle olsa muhtemelen dünyanın periyodik olarak gerçekleşen olaylarından biridir) yada tamamen düzensiz olacaktı(zaten başka olasılık yokki)

eskidende gerçekleşmiş böyle bişey sanırım anladığım kadarı ile

http://news.nationalgeographic.com/news/2008/06/080630-earth-core.html

hocamorda teori oalrak soyluyor, kanit olarak nasanin uydudan kaydettigi bir video vardi, yha paylasmistim onu face de fakat youtube uzerindendi, keske eindisemisim ilk gordugumde yha :S

Shaban Interactive Pro.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

FireX bunu yazdı:

wert bunu yazdı:

FireX bunu yazdı:

İnanıyor musunuz bunlara yaw? Adamın sitesi şeytan, hayalet, peri görüntüleri ve Hristiyan dini efsanelerinden ibaret. Marduk'u da koymuş oraya. Dünya'nın sonu geliyor dine gelin diye misyonerlik yapıyor. Hesabının kapatılma sebebi de çakma videolar koyup insanları kandırmak olsa gerek. Böyle bir durumun saklanmasının zaten imkanı yok. Dünya'yı sadece Nasa izlemiyor.

national geographic te bir belgesel izlemiştim aynı böyle dünyanın manyetik alanının düzensizleştiğinden bahsediyordu sanırım zamanla kuvey ve güney yer değiştirecekti(böyle olsa muhtemelen dünyanın periyodik olarak gerçekleşen olaylarından biridir) yada tamamen düzensiz olacaktı(zaten başka olasılık yokki)

eskidende gerçekleşmiş böyle bişey sanırım anladığım kadarı ile

http://news.nationalgeographic.com/news/2008/06/080630-earth-core.html

Bu olay binlerce yılda oluyor. Böyle birşey var mı yok mu tartışmıyorum. Video hakkında yorum yaptım.

dostum arkadasin bir onceki postta yolladigi videolarla alakali degil benim bahsettigim video, keske bulabilsem de gostersem..

Shaban Interactive Pro.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

abi sen o videoyu unut bence. ciddi mudehale edilmis olaya belliki kesinlikle sizdirilmasini istemiyorlar.

sinsi bir ilgi uyandi icimde soylemeden edemeyecegim :)

anca gidersin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

garga bunu yazdı:

abi sen o videoyu unut bence. ciddi mudehale edilmis olaya belliki kesinlikle sizdirilmasini istemiyorlar.

sinsi bir ilgi uyandi icimde soylemeden edemeyecegim :)

:D hocam bir video daha vardi boyle nibiru leaked diye cikmisti, "nibirushock" isimli bir uye bir video paylasmisti, nasanin South pole teleskopundan cekilmis bir video. onu da sildiler, sonra uye banlandi sonra uye yine account acti, sonra bir de video yayimladi, herkesi kandirdigim icin ozurdilerim diye :S Bu ne ak ?? :S

Shaban Interactive Pro.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Aynı misyoner siteden aynı konuyla ilgili video. Upload eden adam da nickine bakıldığında yeni hesap açmış. Bunların da doğruluğu tartışılır. Manyetik hareketlilik doğru. Afetlere yol açabileceği de doğru. Fakat olayın, UFO, Marduk, Maya efsanelerini harmanlayıp Dünya'nın sonu geliyor, yeni boyutlara geçilecek gibi şeylerle masalsı boyut kazanması saçma. Bunlar düzenli olarak çeşitli din cemaatlerince ortaya atılıyor. Bu sebeple sattıkları ürünlerden para kazanıyor ve yaptıkları misyonerlik faaliyetleri her geçen gün genişliyor. İnsanları korkutarak onlardan faydalanıyorlar.

http://www.youtube.com/watch?v=xHi9pt8IA0k

http://www.youtube.com/user/humilitymovesmountai

λ
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

FireX bunu yazdı:

Aynı misyoner siteden aynı konuyla ilgili video. Upload eden adam da nickine bakıldığında yeni hesap açmış. Bunların da doğruluğu tartışılır. Manyetik hareketlilik doğru. Afetlere yol açabileceği de doğru. Fakat olayın, UFO, Marduk, Maya efsanelerini harmanlayıp Dünya'nın sonu geliyor, yeni boyutlara geçilecek gibi şeylerle masalsı boyut kazanması saçma. Bunlar düzenli olarak çeşitli din cemaatlerince ortaya atılıyor. Bu sebeple sattıkları ürünlerden para kazanıyor ve yaptıkları misyonerlik faaliyetleri her geçen gün genişliyor. İnsanları korkutarak onlardan faydalanıyorlar.

hocam, dunyanin sonu geliyor hicbirzaman demedim ben. hareketlilik olacak ve bu hareketlilikten once de yeni caga girmis olacaz. bundan bahsediyorum. dunyanin sonu geldi sacmaliklari sadece insanlari korkuya, kaosa surukleme amaclidir....

Shaban Interactive Pro.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Dj_Lethal bunu yazdı:

FireX bunu yazdı:

hocam, dunyanin sonu geliyor hicbirzaman demedim ben. hareketlilik olacak ve bu hareketlilikten once de yeni caga girmis olacaz. bundan bahsediyorum. dunyanin sonu geldi sacmaliklari sadece insanlari korkuya, kaosa surukleme amaclidir....

Ben sana demedim hoca. Bu videoların yapımcıları onları işaret ediyor. Onlara ithafen yazıyorum.

λ
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bu olayın üstünde çok duruyorsun.O video'yu kaldıranlar senide ortadan kaldırabilir.Birazdan ben yanlış anlamışım dersen inanmam bak.Zaten bir üst yorudma dünyanın sonu değil demişsin.Senmisin la ? (:

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek

o videoyu izlediysen geçmişten bulamaz mısın?

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

yeah değişsin bakalım (: kutupların değişmesiyle birlikte piramitlerin nasıl yapıldığını falanda bulacaklar ve bu bir anda olacak... D Güneşin tersten doğması falan kıyamet alametleri :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
Toplam Hit: 3372 Toplam Mesaj: 30