folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Dünyanın Umursamadığı Kıyım!

Dünyanın Umursamadığı Kıyım!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ilower
    ilower's avatar
    Erkek
    Dünyanın%20umursamadığı%20kıyım!

TECAVÜZ VE KATLİAM!

Bir zamanlar Patani İslâm Krallığı’nın yönetimi altında barış ve huzur içinde hayatlarını sürdüren Patanili Müslümanlar, toprakları Budist Tayland Ordusu tarafından işgal edildikten sonra acı dolu günler yaşamaya başladılar. 5 milyon Müslümanın yaşadığı Patani’de toplama kamplarında tutulan yüzlerce genç kıza askerler tarafından tecavüz ediliyor, âlimler katlediliyor, camiler ateşe veriliyor, gözaltına alınan insanlardan bir daha haber alınamıyor.

DÜNYA UMURSAMIYOR!

Patani’deki toplama kamplarında 30 bini aşkın insan bulunurken, başta Müslüman halklar, Birleşmiş Milletler ve İslâm Konferansı Örgütü olmak üzere dünya Patani’de yaşananlar karşısında sessiz kalmaya devam ediyor. Tayland hükümeti, yakınları katledilen Patanili Müslümanların gösteri yapmalarına izin vermiyor. Patanililer tarafından düzenlenen gösteriler, son derece sert bir şekilde bastırılıyor.

Bir zamanlar Patani İslâm Krallığı'nın yönetimi altında barış ve huzur içinde hayatlarını sürdüren Patanili Müslümanlar, toprakları Budist Tayland Ordusu tarafından işgal edildikten sonra acı dolu günler yaşamaya başladılar. 5 milyon Müslümanın yaşadığı Patani'de toplama kamplarında tutulan yüzlerce genç kıza askerler tarafından tecavüz ediliyor, alimler katlediliyor, camiler ateşe veriliyor, gözaltına alınan insanlardan bir daha haber alınamıyor. Patani'deki toplama kamplarında 30 bini aşkın insan bulunurken, başta Müslüman Halklar, Birleşmiş Milletler Örgütü ve İslâm Konferansı Örgütü olmak üzere dünya Patani'de yaşananlar karşısında sessiz kalmaya devam ediyor.

Tayland askerleri, Patanililere yönelik gerçekleştirdikleri saldırılarda özellikle alimleri ve cami imamlarını hedef seçiyorlar. 2004 yılından beri Tayland Yönetimi tarafından sıkıyönetim uygulanan Patani'de son 5 yılda 3500'den fazla Patanili, Budist askerler tarafından katledildi. Müslümanlara yönelik gerçekleştirilen katliam ve işkencelerde sınır tanımayan Tayland yönetiminin dünyadaki en iyi müttefiği Amerika ve İsrail. İsrail'de belli bir süre eğitim gören Tayland askerleri daha sonra görev yeri olarak Patani'ye gönderiliyorlar. Tayland hükümeti yer altı kaynakları bakımından son derece zengin olan Patani'yi tamamen Budistleştirmek istiyor. Patanililerden topraklarını terk etmelerini isteyen Tayland yönetimi, bölgeyi Budistleştirmek için şiddet ve katliamı bir araç olarak kullanıyor. Patani'de gerçekleşen ölüm vakaları nedeniyle şikâyette bulunulacak herhangi bir merci yok. Yakınları katledilen Patanililer, Tayland hükümetine şikâyette bulunduklarında çoğu zaman tehdit edilip gözaltına alınıyorlar. Tayland hükümeti, Patanili Müslümanların gösteri yapmalarına da izin vermiyor. Patanililer tarafından düzenlenen gösteriler son derece sert bir şekilde bastırılıyor.

haber7

Akıllı yatırımcı gerçekçidir. Kötümserlerden alır, iyimserlere satar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ilower
    ilower's avatar
    Erkek
    2001 yılının Mart ayında “Afganistan’daki Buda heykelleri yıkılıyor” diyerek ayağa kalkan dünya, aynı Budistlerin Tayland’da Müslümanlara karşı uyguladığı vahşete gıkını çıkarmıyor

Akıllı yatırımcı gerçekçidir. Kötümserlerden alır, iyimserlere satar.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotboy
    hotboy's avatar
    Erkek

xz bunu yazdı:
    -----------------------------

kendi başında ayakta kalamayan, kendini savunamayan her toplum ( her canlı ) yok olmak zorundadır. şu anda yok edilmiyor olması ilelebet yaşayacağı anlamına gelmiyor , nasıl ki pataniler katledilebiliyorsa, silahsızlaştırılmış esirleştirilmiş her toplumun başına da er ya da geç "BU"  gelecektir. Dünyada  islamdanda budizmdende eski bir din vardır ki adına SAVAŞ denir. Ne halta inanırsa inansın bu kadim kaideye ya SS ya SS saygı göstermek yada BU olmak zorundadır.

Türkiyenin yarın yada 100 sene sonra bu duruma düşmeyeceğini kim bilebilir, ki bu gidişatımız , tarihten yok olup giden kılıçtan geçirilip toplu mezarda yatan kavimlerin gidişatıdır. Sen bırak patanileri ölsünler , tohumuna para vermedik nasılsa - önce 100 sene sonra yaşayacak nesillerini düşün onlara nasıl savaşmayı öğretirim düşman karşısında ayakta kalmalarını sağlarım bunu düşün. Şu anda biz bile yere yakın seyrederken ... 

Ayrıca Budha heykelleri elbette daha değerlidir, onlar kadar eski yapı bir elin parmakları kadar yok dünya da, insanlığa eski bir tür olduğunu anımsatacak .Ama , milyarlarca lüzumsuz + fazlalık insan var. Böyle durumlarda önerilebilecek en insancıl çözüm gençlerinin köle olarak satın alınmasıdır - o da belki  ...

tiksindim senden

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek
    Hiç kimse fazlalık değildir. Belkide böyle düşünenler fazlalıktır :/

Naber la?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

hotboy bunu yazdı:

xz bunu yazdı:

kendi başında ayakta kalamayan, kendini savunamayan her toplum ( her canlı ) yok olmak zorundadır. şu anda yok edilmiyor olması ilelebet yaşayacağı anlamına gelmiyor , nasıl ki pataniler katledilebiliyorsa, silahsızlaştırılmış esirleştirilmiş her toplumun başına da er ya da geç "BU"  gelecektir. Dünyada  islamdanda budizmdende eski bir din vardır ki adına SAVAŞ denir. Ne halta inanırsa inansın bu kadim kaideye ya SS ya SS saygı göstermek yada BU olmak zorundadır.

Türkiyenin yarın yada 100 sene sonra bu duruma düşmeyeceğini kim bilebilir, ki bu gidişatımız , tarihten yok olup giden kılıçtan geçirilip toplu mezarda yatan kavimlerin gidişatıdır. Sen bırak patanileri ölsünler , tohumuna para vermedik nasılsa - önce 100 sene sonra yaşayacak nesillerini düşün onlara nasıl savaşmayı öğretirim düşman karşısında ayakta kalmalarını sağlarım bunu düşün. Şu anda biz bile yere yakın seyrederken ... 

Ayrıca Budha heykelleri elbette daha değerlidir, onlar kadar eski yapı bir elin parmakları kadar yok dünya da, insanlığa eski bir tür olduğunu anımsatacak .Ama , milyarlarca lüzumsuz + fazlalık insan var. Böyle durumlarda önerilebilecek en insancıl çözüm gençlerinin köle olarak satın alınmasıdır - o da belki  ...

tiksindim senden

Aslında Pek Çok Söylemleri Doğru Bilgileride içince Barındırıyor, Ama Anlatma Üslubunda Duygudan eser yok... Xz Hakket bunu Yazılarında nasıl başarabiliyorsun ben ona şaşıyorum, Tamamen Buz Gibi yazılar yazmayı nasıl başarabiliyorsun... 

Oysa aslında iyi biri kendisi ama Tuhaf yanlarından biri malesef bu... Robotik Yazı Dizilimi Enteresan...

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek
    Doğu Türkistan'da yapılan kıyımlarıda umursamıyor dünya.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Elf
    Dark_Elf's avatar
    Erkek

ilower bunu yazdı:
    2001 yılının Mart ayında “Afganistan’daki Buda heykelleri yıkılıyor” diyerek ayağa kalkan dünya, aynı Budistlerin Tayland’da Müslümanlara karşı uyguladığı vahşete gıkını çıkarmıyor

Çifte Standart

my name is nigga # köprü altında çakdım sürtüğe vurdum mala inlettim ortalığı
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    Darfurda arapların katlettiği yerlileri de umursamıyor dünya!

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

SpoofU bunu yazdı:
    Darfurda arapların katlettiği yerlileri de umursamıyor dünya!

hepsini umursasın işte neyi anlatmaya çalışıyoruz ki?

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmQceR
    EmQceR's avatar
    Erkek
    Lathedarkman bunu yazdı:
    +10  

...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

EmQceR bunu yazdı:
    Lathedarkman bunu yazdı:
    +10

Bırak dünyayı biz umursuyoruz sanki devlet olarak. 

He is finding himself.
Toplam Hit: 4199 Toplam Mesaj: 30