folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Dünyanın Umursamadığı Kıyım!

Dünyanın Umursamadığı Kıyım!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek

xz bunu yazdı:
    -----------------------------

kendi başında ayakta kalamayan, kendini savunamayan her toplum ( her canlı ) yok olmak zorundadır. şu anda yok edilmiyor olması ilelebet yaşayacağı anlamına gelmiyor , nasıl ki pataniler katledilebiliyorsa, silahsızlaştırılmış esirleştirilmiş her toplumun başına da er ya da geç "BU"  gelecektir. Dünyada  islamdanda budizmdende eski bir din vardır ki adına SAVAŞ denir. Ne halta inanırsa inansın bu kadim kaideye ya SS ya SS saygı göstermek yada BU olmak zorundadır.

Türkiyenin yarın yada 100 sene sonra bu duruma düşmeyeceğini kim bilebilir, ki bu gidişatımız , tarihten yok olup giden kılıçtan geçirilip toplu mezarda yatan kavimlerin gidişatıdır. Sen bırak patanileri ölsünler , tohumuna para vermedik nasılsa - önce 100 sene sonra yaşayacak nesillerini düşün onlara nasıl savaşmayı öğretirim düşman karşısında ayakta kalmalarını sağlarım bunu düşün. Şu anda biz bile yere yakın seyrederken ... 

Ayrıca Budha heykelleri elbette daha değerlidir, onlar kadar eski yapı bir elin parmakları kadar yok dünya da, insanlığa eski bir tür olduğunu anımsatacak .Ama , milyarlarca lüzumsuz + fazlalık insan var. Böyle durumlarda önerilebilecek en insancıl çözüm gençlerinin köle olarak satın alınmasıdır - o da belki  ...

inancın nedir bilmiyorum 

senin böyle bir yerde doğmayacağını kim bilebilirdi

bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Edit:

Tiiii

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLsanCaK
    aLsanCaK's avatar
    Erkek
    kendini birsey zannedipte,nasil olurda zalimce katledilen insanlardan kendini ustun gorebilirsin, nasil kendini o insanlardan daha insan zannedebilirsin.. ama zaten insan olan kimin insan kimin zalimce katledilmeyi hakettigini anlayabilir.. sen kendini ne saniyorsunda boyle konusuyorsun hayret.. heleki senin inancinda olan biri kendini sictigi boktan fakli gormezken senin bu soylediklerin hayret verici..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

xz bunu yazdı:

lordvader89 bunu yazdı:
    Mademki gençler köle olarak satılmalı o zaman XZ fiyatın nedir?

hakaret etmeye gerek yok değil mi ? kölelik bir meslek değildir.....................

Bazı Editlemeler yapmanı şiddetle Önermenin yanında, Yorumlarına İçinden gelmiyorsada az bi insani Hava katmanıda rica ediyorum...  Gerçekten enteresan bi yazım şeklin var, Seni Anlamak Uzun zamanımı aldı...

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek

xz bunu yazdı:

lordvader89 bunu yazdı:
    Mademki gençler köle olarak satılmalı o zaman XZ fiyatın nedir?

hakaret etmeye gerek yok değil mi ? kölelik bir meslek değildir ayrıca  ama kıt beynin bunu algılayamadı sanırsam. sen git bir sor belki uygun fiyata köle olarak çalışabilirsin tabi.

Fikirlerimi geçip benimle uğraşan tüm denyolara lafım "BSG"  , önce konuyu idrak edinde sonra cvp vermeye çalışın. 

katliam dünyanın heryerinde var Doğu Türkistanda da var, ki D.Türkistan da ki bizi daha yakından ilgilendirirken ki oradaki insanların katledilme gerekçeleri "Türk olmak" patanilerden bize ne dediğimde benimle ilgili fikir geliştirme gereği duyan zavallı salaklar lütfen gidip patanilerin yanında savaşın , insanlığın onuru sizden bunu bekliyor. 

Katliam yeni birşey de değil ayrıca , ezelden beri var bu acı gerçekle yüzleşmeyi kıçı yemediğinden belki bunu dile getirenlerle uğraşmak sizi mutlu ediyordur. İnsan insanın kurdudur, insanlar birbiri ile beslenir . Birinin avı olmamak için şimdiden kendini savunmayı düşünmek gerek öyle değilmi , bir gün aynı şey bizim ülkede de olabilir %90 ihtimallede olacak yada olması denenecektir işte o gün ne yapacaksın - tiksiniyorum bu dünyadan diyerek terkedersiniz tahminen ... 

@alsancak : kimseden üstün aşağı gördüğüm yok yalnızca gerçeğe uygun davranmaya çalışıyorm asıl sen böyle birşeyin başına gelmeyeceğini düşünerek başına gelenleri aşşağılıyorsun. Ben ise tüm insanların katledilmek konusunda şanslarının eşit olduğunu dile getirmeye çalışyorum -  ulan küfrettircen ha !  sen benim inancımı nerden biliyon sıçtığın bokmuş , kafana sıçmak lazım ztn senin 

son cümlen bana mı?

bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek
    tbt de genel bi sinir artışı var herhalde 

@ xz
     söylediklerine dikkat etsen iyi olur.. herkese denyo demişin siktir çekmişin daha neler neler.. 
    ayrıca yazdıklarında saçmalama sınırlarını zorlamışsın eğer senin dediğin gibi olsaydı bütün kalkınmamızı silahlı kuvvetlere vermemiz gerekir tüm dünya yeni silahlar geliştirir senin deyiminle sırf götü sağlama almak için ama o zman dünya öyle bir hal alırki kıyameti aratmaz o zaman dünya barışı denen kimsenin s.k.ne takmadığı olayın anlamını kavrarız belki..

destination@tahribat.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Edit:

Tiiiiii

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLsanCaK
    aLsanCaK's avatar
    Erkek

*bırak patanileri ölsünler , tohumuna para vermedik !

*milyarlarca lüzumsuz + fazlalık insan var. Böyle durumlarda önerilebilecek en insancıl çözüm gençlerinin köle olarak satın alınmasıdır

evet bu cumlelerinden de anlasildigi gibi kendini dier insanlardan ustun gormuyosun :) komiksin

ateist deilmisin ? 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buruksu
    buruksu's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı:
    hotboy bunu yazdı:
    xz bunu yazdı:

kendi başında ayakta kalamayan, kendini savunamayan her toplum ( her canlı ) yok olmak zorundadır. şu anda yok edilmiyor olması ilelebet yaşayacağı anlamına gelmiyor , nasıl ki pataniler katledilebiliyorsa, silahsızlaştırılmış esirleştirilmiş her toplumun başına da er ya da geç "BU"  gelecektir. Dünyada  islamdanda budizmdende eski bir din vardır ki adına SAVAŞ denir. Ne halta inanırsa inansın bu kadim kaideye ya SS ya SS saygı göstermek yada BU olmak zorundadır.

Türkiyenin yarın yada 100 sene sonra bu duruma düşmeyeceğini kim bilebilir, ki bu gidişatımız , tarihten yok olup giden kılıçtan geçirilip toplu mezarda yatan kavimlerin gidişatıdır. Sen bırak patanileri ölsünler , tohumuna para vermedik nasılsa - önce 100 sene sonra yaşayacak nesillerini düşün onlara nasıl savaşmayı öğretirim düşman karşısında ayakta kalmalarını sağlarım bunu düşün. Şu anda biz bile yere yakın seyrederken ... 

Ayrıca Budha heykelleri elbette daha değerlidir, onlar kadar eski yapı bir elin parmakları kadar yok dünya da, insanlığa eski bir tür olduğunu anımsatacak .Ama , milyarlarca lüzumsuz + fazlalık insan var. Böyle durumlarda önerilebilecek en insancıl çözüm gençlerinin köle olarak satın alınmasıdır - o da belki  ...

tiksindim senden

Aslında Pek Çok Söylemleri Doğru Bilgileride içince Barındırıyor, Ama Anlatma Üslubunda Duygudan eser yok... Xz Hakket bunu Yazılarında nasıl başarabiliyorsun ben ona şaşıyorum, Tamamen Buz Gibi yazılar yazmayı nasıl başarabiliyorsun... 

Oysa aslında iyi biri kendisi ama Tuhaf yanlarından biri malesef bu... Robotik Yazı Dizilimi Enteresan...

sadece evrim geçirirken bi noktada takılıp kalmış abisi, insan olmasına ramak kalmış ((((:

:) mutluyum, huzurluyum
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ilower
    ilower's avatar
    Erkek
    EmQceR bunu yazdı:
    Lathedarkman bunu yazdı:
    Doğu Türkistan'da yapılan kıyımlarıda umursamıyor dünya.
    +10  

+10

Akıllı yatırımcı gerçekçidir. Kötümserlerden alır, iyimserlere satar.
Toplam Hit: 4197 Toplam Mesaj: 30