Dünyanın Ve Türkiye"Nin İlk Canlı Dizisi
-
canlı canlı bir televizyon dizisine nasıl sıçılır en profesyonel örneğiydi işte
şansal büyükayla erman toroğlu bu kadar sıçmıyolar canlı yayında -
la sırf canlı dediler die açtım baktım biraz. çok yapmacık geldı bana sesler kalitesizdi bozuluyodu. davranıslar falan iğrenc.
ama yinede cesaretlerini kutluyorum
-
la o ne iğrenç dizidir yaw :)
-
Evlendimi o kadınla adam? Artık beleşmi veriyor :|
-
8 ve 9. bolumlere bakdim soyle bi embesil gibi hg egleniyomusunuz demekle gecmis.tutulduya dizi bkunu cıkarmayı sever bizdeki yapımcılar.annem izliyodu demiycem izlemez bizimkiler.sehrazat kac bin dolara gitti ve sevgilimin ikidebi kaca düsmüs sorusundan ilk baslarda meraktan izlemisdim :)
-
ben bu diziyi izleyeceğime dışarı çıkıp gezerim daha ii. Milletin Aklını Zaten Bu tür dizilerle çalıyorlar ekrana bağlıyorlar Düşünmelerini Engelleiyorlar..Birde İzdivaç pogramı var, Azmış Yaşlı ihtiyarın birisi karının göğ...lerine SAldırıyor karıda gülüyor ne diyeyim abi ben demekki harbiden o işi yapsa karıya karı kahkaha atacak..
Benden bu kadar saygılar..
-
Dün kanalları gezerken tesadüfen gördüm.Bir dizi nasıl bu kadar kötü çekilebilir anlamadım.Oyunculuk 0 görüntü 0 ses -1.nasıl izlemeye katlanıyorlar o diziyi?
-
aq kaç saat onu bekledim rezeletti. iğrenç saat 11 e doğru geçti canlı bölüme , bok gibiydi yani.
bide nooldu la , o bitki özlü çayı içtikten sonra canlı yanında filan mı bayılıyo nooldu ?
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------aq kaç saat onu bekledim rezeletti. iğrenç saat 11 e doğru geçti canlı bölüme , bok gibiydi yani.
bide nooldu la , o bitki özlü çayı içtikten sonra canlı yanında filan mı bayılıyo nooldu ?
-----------------------------
tuzak o çay tuzak bebeğini düşürüyo -
ercag bunu yazdı:
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------aq kaç saat onu bekledim rezeletti. iğrenç saat 11 e doğru geçti canlı bölüme , bok gibiydi yani.
tuzak o çay tuzak bebeğini düşürüyo
--------------------------
nedense bu posttan sonra ananem le ailenin bi kaç ferdinin dizi üzerindeki muhabbeti aklıma geldi