Dünyanın Ve Türkiye"Nin İlk Canlı Dizisi
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------FireX bunu yazdı:
-----------------------------
Evlendimi o kadınla adam? Artık beleşmi veriyor :|
-----------------------------dayı adam işi biliyo her seferde 200 bin dolar vereceğine 500 bin e düşün yaptı 7/24 bedava artık :) lisanslı oldu
-----------------------------ZUhaha doğru diyorsun hocam :) Ama ben ayrıca bullshit and fuck off demek istiyorum bu diziye :) Nasıl bir mantıktır kadın 200 bin e vermedi 500 bine evlendi :D Tövbe tövbe :D
-
ya ben de peder yüzünden tv den soğudum inanın bir yıldır milli maçlardan başka tv izleyemedim
adam açıyor stv yi iyi kötü ne varsa izliyor
-
mataramasuko bunu yazdı:
-----------------------------ya ben de peder yüzünden tv den soğudum inanın bir yıldır milli maçlardan başka tv izleyemedim
adam açıyor stv yi iyi kötü ne varsa izliyor
-----------------------------Hocam Bir de babanın Desti izdivaç vs. programlarını seyrettiğini düşün :D babam seyrediyor şaka gibi ama bu aralar vardiyesi değişiyor sürekli birr kaç zamandır yok tv başında çok şükür :D Ayrıca STV'de sabahları karamel diye bir şaka programı var bi o güzel o kanalda ;)
-
kroo bunu yazdı:
-----------------------------lan izlemedim de
gerdek de mi canlıydı ?
-----------------------------Yok bilader, internetten izledim bölümün sonunda karının şeyinden kan geliyo gelinliğin rengi değişesiye kadar öyle bitiyo.
Gerdek keyfi yapamadı adam, o kadar para baydı bi de.