Dünya"Nın Yeryüzü Şekli ?...
-
elminster bunu yazdı:
-----------------------------yoyo bunu yazdı:
-----------------------------
Ters Veya düz olması çok şey değiştiriyormu ?
-----------------------------Hiçbirşey değiştirmez hocam.
Ha ben ters alıyorum dersin ki bu da ortak kavramı kabul etmediğin için diğer insanlarla anlaşmazlığa yol açar.
Benim merakım sadece çıkış noktasını öğrenmek.
Öğrenemesekte kafa yormak...
Yani diyosun Ben boş adamım . :D
Bunlara ne kafa yorcan hocam git yararlı birşeyler yap . Nebileyim Simit fln Sat :P
Ki Zaten Uzay Sonsuz bir Boşluk Olduğuna Göre Dünyada Küre Şeklinde olup Kutuplardan Basık Olduğuna göre Termi Düzmü Olduğu Bence Kanıtlanamaz
Boşuna kafa yorma eğer uzayın Dibi bilinirse Dünyanında Tersmi Düzmü olduğuna karar verilebilir ki ne Malum DİK Duruyor belkide . Kutuplar sağ ve solda 2 yanak şeklde :D ölede olabilir . :D ( Yine saçmalamaya başladım ) -
elminster bunu yazdı:
-----------------------------gokcan bunu yazdı:
bir Türk grubun 7 gen çalışması vardı nasa ya yollanmıştı herşey kayboldu hulki cevizoğluna çıktılar hatırlayanınız var mı
-----------------------------bağlantı kuramadım konuyla ama...
-----------------------------dünyayı 7 gen yapmışlardı yükseldikçe şekli değişiyor ovale yaklaşıyordu orda kabul gören şekillerin neden öyle kabul gördüğü tartışıldı
-
yoyo bunu yazdı:
elminster bunu yazdı:
-----------------------------yoyo bunu yazdı:
Ters Veya düz olması çok şey değiştiriyormu ?
-----------------------------Hiçbirşey değiştirmez hocam.
Ha ben ters alıyorum dersin ki bu da ortak kavramı kabul etmediğin için diğer insanlarla anlaşmazlığa yol açar.
Benim merakım sadece çıkış noktasını öğrenmek.
Öğrenemesekte kafa yormak...
Yani diyosun Ben boş adamım . :D
Bunlara ne kafa yorcan hocam git yararlı birşeyler yap . Nebileyim Simit fln Sat :P
Ki Zaten Uzay Sonsuz bir Boşluk Olduğuna Göre Dünyada Küre Şeklinde olup Kutuplardan Basık Olduğuna göre Termi Düzmü Olduğu Bence Kanıtlanamaz
Boşuna kafa yorma eğer uzayın Dibi bilinirse Dünyanında Tersmi Düzmü olduğuna karar verilebilir ki ne Malum DİK Duruyor belkide . Kutuplar sağ ve solda 2 yanak şeklde :D ölede olabilir . :D ( Yine saçmalamaya başladım )
-----------------------------boş boş oturacağıma düşünüyorum hocam, bazı cevabı olmayan sorular geliyo aklıma.
Onları tartıp yorumluyorum zaman zaman.
sen boş adam diye yorumlarsın saygı duyarım :)...
-
-----------------------------boş boş oturacağıma düşünüyorum hocam, bazı cevabı olmayan sorular geliyo aklıma.
Onları tartıp yorumluyorum zaman zaman.
sen boş adam diye yorumlarsın saygı duyarım :)...
Şaka Takılıyorum hocam Asıl Ben Boş Adamım Bütün Gün masaüstündeki ikonları sayan birinden ne beklenir . :D -
ters duz olmasini bilemem ancak sagdan sola dogru olan kismi ingiltere yuzunden, ilk buyuk kesifleri onlar yapti ve saat dilimini onlar kurdu, baska bir ulke yapmis olsaydi buyuk bir ihtimalle bugun onlar merkezde olurlardi.
-
Hocam çok düşünme bunları:)ne kadar düşünürsen düşün hiç bir şekilde uzayda yer-yön-hız-zaman belirleyemessin.Ama tabiki insanların kendi kafalarına göre yarattığı belli sabitler vardır yoksa herkes oturup düşününmeye devam edersi:)