Dünyayı Sarsacak Patlama
-
DiKeyEy bunu yazdı:
-----------------------------
la arkası dönük taraf patlamış,amma olay yaptırıyonuz :D
-----------------------------bütün planımım içine sıctın plaj havlumu almıs yola cıkıyodum bronzlaşacaktım azıcık :W
-
Noyan bunu yazdı:
-----------------------------güneşe olan uzaklığımız 1 yıllık dönüş süresince 147 ile 152 milyon kilometre uç mesafeler arasında değişmektedir.
yüzeyi yaklaşık 5500 derece ve çekirdeği 15 milyon derecedir. Güneşin içine 1 milyon 300 bin tane güneş sığdırabilirsiniz.
73% hidrojen, %24 helyum ve gerisi oksijen, karbon, demir, neon nitrojen silikon vs vs.
Güneş helyumu yaktıkça git gide küçülecek ve en sonunda radyasyon bombası bir pulsara dönüşecektir çay kaşığı
kadar lokması 1000 ton gelecektir. Karadeliğe dönüşmesi için mevcut halinin 10 - 15 kat olması gerekir.
yukarıdaki matematiksel veriler tahminidir keşke dr. manhattan gibi gitsem de etrafında gezsem gelip aslını bildirsem.
şöyle bir olay da var Ay'a apollo ile giderken yanında lazer retro reflektörleri gönderilmiştir. Texas'da bir lazerli mesafe gözlem kulesinden
lazer ışını gönderilerek mesafenin 385.000 km olduğu hesaplanmıştır. Bu fikir 1178 yılında İngiltere canterbury'de beş rahibin
Ay'ın üzerinde meteor çarpması sonrası karanlık tarafında görünen boynuz şeklinde ışığı rapor etmeleriyle ortaya çıkmıştır. (Giordano Bruno)
Nasa da bunu denemiş ve böylelikle Aya meteor çarpmasının etkisiyle 3 yıl içinde 3 metrelik titreme yapıyormuş.
Akşam akşam robocop 1080p bluray izledim çok iyi geldi lakin bizde hala o teknoloji yok. Ama adamlar artık avatar gibi bir film de çekebiliyor.
helyumu yakmıyor hidrojeni yakıyor :D -
DiKeyEy bunu yazdı:
la arkası dönük taraf patlamış,amma olay yaptırıyonuz :D
-----------------------------ahuahsaksndsfşasjdfşkdsnflsdfjksşd :) bittim yoruma....
-
Fatih bunu yazdı:
bir şey olmaz.
yarın bu mesajımı alıntılayacağım hiçbir haltın değişmediğini göreceksiniz.
-----------------------------Üstüne saat 9'da bir serinlik çıktı :D
-
JPriest bunu yazdı:
tahref156 bunu yazdı:
Bu tür bilgileri neden sürekli ABD veriyor arkadaş bu ABD'ye iyiden iyiye gıcık oluyorum haa.
-----------------------------Bu tür bilgileri elde etmek için teknoloji gerekiyor. ABD dışında kim versin ki başka?
-----------------------------ciddimisin teknoloji gerek öylemi Alla alla :D hocam sitemim zaten neden onlarda varda bizde yok diye...
-
aydın berbat sıcak, kavruluyoruz. ilk buraya mı gelicekti bu enerji yüklü parcacıklar?
-
Bu tür olaylar bizi ırgalamaz,hayatı belirli bir seviye ve belirli bir kalite kotası ile yaşayan ülkeler için sıkıcıdır o ayrı , ne bir şahsi uydumuz var ne iletişim araçlarımız sağlıklı gsm,3g,wap vs. ki zaten bunlar yaygın da değil yaygın olduğu kurumlar ve çevreler minimum kalite ile kullanıyor velhasıl 3. dünya devletiyiz ve işlemlerimizi manuel gerçekleştiriyoruz,zaten herşey bombok,fight club da söylendiği gibi dibin dibi yoktur,inanın bi bok hissetmeyeceksiniz ve bize hiçbirşey olmayacak..
-
bu patlamalar iklim üzerinde herhangi bir etki yapıyormuydu?
-
üstümdeki herşeyi çıkardım sıcaktan hala çıkarıcak şey arıyorum :F
-
inception bunu yazdı:
-----------------------------üstümdeki herşeyi çıkardım sıcaktan hala çıkarıcak şey arıyorum :F
-----------------------------Aman Yavaş Gel :D