Dünyayı Sarsacak Patlama
-
haberi okumasam cehenemin kapısı açık kaldı diyeceğim bu ne sıcak lan 3 kere duş aldım beş saaattir çıplak oturuyorum yanıyorum hala aq :S.
-
Patlamadan dolayı kalp pillerinin etkilendiği ve dünyanın bi kaç bölgesinde kalp pilinde olan hasardan dolayı hastanelere normalin üstünde gelen vaka sayısıda yazıyor. Ama beklenildiği kadar kötüde olmamış şükür
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------
Patlamadan dolayı kalp pillerinin etkilendiği ve dünyanın bi kaç bölgesinde kalp pilinde olan hasardan dolayı hastanelere normalin üstünde gelen vaka sayısıda yazıyor. Ama beklenildiği kadar kötüde olmamış şükür
-----------------------------o sıcak havadan ya,, tabi kalpte sorun olcak,,
elektromanyetik fırtına olsa o mu etkilenir baştan,. ne felaket meraklısısınız abicim ya...
-
DiKeyEy bunu yazdı:
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------o sıcak havadan ya,, tabi kalpte sorun olcak,,
elektromanyetik fırtına olsa o mu etkilenir baştan,. ne felaket meraklısısınız abicim ya...
-----------------------------Kalp sorunu demedim kalp pili dedim dikkat edersen. Dİğer güneş patlamalarına bakarsan öncelikle insanlar üzerindeki etkisi kalp pillerinde ortaya çıkmakta. Diğer etkilenmeler muhakkak ki olmuştur onlarıda öncelik sırasına göre sen koy bi zahmet..
-
hacı 2012 gerçekmi oluyo ne la
-
inception bunu yazdı:
üstümdeki herşeyi çıkardım sıcaktan hala çıkarıcak şey arıyorum :F
-----------------------------wooowww sakin ol şampiyon :D
-
bu patlama öyle bir sarstı ki beni intihar etmek istiyorum :|