folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Durduk Yere İkametkah Kaydımın Silinmesi

Durduk Yere İkametkah Kaydımın Silinmesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackmir
    blackmir's avatar
    Erkek

edevletten adres güncelleyebiliyorsun niye bu kadar yordun kendini

"Sevin O seni her an yaşattığı için ." "Üzül O nu bir an yaşayamadığın için."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Megalados
    Megalados's avatar
    Erkek
    blackmir bunu yazdı

edevletten adres güncelleyebiliyorsun niye bu kadar yordun kendini

Guncelliyemiyorum hocam, hata veriyor. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek

Kiralık bir evde oturup başka yere taşındın ve ikametini yeni adresine taşımadıysan eski evini kiralayan kişi kendi adresini taşırken seni sildirmiş olabilir. Yeni adresini de beyan etmediğinden ikametsiz olarak görünebilirsin. Fiilen defalarca denk geldiğim ihtimal bu başka ihtimallerde vardır elbet. 

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek
    alibaba bunu yazdı

Kiralık bir evde oturup başka yere taşındın ve ikametini yeni adresine taşımadıysan eski evini kiralayan kişi kendi adresini taşırken seni sildirmiş olabilir. Yeni adresini de beyan etmediğinden ikametsiz olarak görünebilirsin. Fiilen defalarca denk geldiğim ihtimal bu başka ihtimallerde vardır elbet. 

Aklıma bu film geldi :D 

www.youtube.com/watch?v=kapyuSu68Ug

SaNaL_AjaN tarafından 08/Şub/22 19:41 tarihinde düzenlenmiştir

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

Var  bokluk 

Ssk geçen . Adresinizi güncelleyin  sağlık konusunda zorluk yaşamayın diye mesaj paylaştı 

Demek seçim için ayar çekecekler.  Evinize 300 kişi gözükürse şaşırmayın . 

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Megalados
    Megalados's avatar
    Erkek
    alibaba bunu yazdı

Yok öyle bir ihtimal hocam. O ev kirada değil. Tek ikamet edende ben gözüküyordum.

Edit// ev bizim bu arada. Aile ferlerinin ikameti baska evde fakat faturalarda babamın üstüne. Cok karışık oldu :) yani bana derlerse ki o evde tekrar ikametli gozukmek icin beyanda bulun, bulunamam. Çünkü ne fatura üzerime ne de evde benden baska ikametli biri yaşıyor. Baska eve ikametli olabilirim ama konu o değil, neden durduk yere kaydim silindi. Bence sizde e devletten kontrol edin.

Megalados tarafından 08/Şub/22 19:56 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OdiN
    OdiN's avatar
    Erkek
    Megalados bunu yazdı
    alibaba bunu yazdı

Yok öyle bir ihtimal hocam. O ev kirada değil. Tek ikamet edende ben gözüküyordum.

Edit// ev bizim bu arada. Aile ferlerinin ikameti baska evde fakat faturalarda babamın üstüne. Cok karışık oldu :) yani bana derlerse ki o evde tekrar ikametli gozukmek icin beyanda bulun, bulunamam. Çünkü ne fatura üzerime ne de evde benden baska ikametli biri yaşıyor. Baska eve ikametli olabilirim ama konu o değil, neden durduk yere kaydim silindi. Bence sizde e devletten kontrol edin.

Sana açıklamasını yaptım ufak bi karışıklık oluştur senin dairedeki ikametgahı düşürmüşlerdir. Ne dert ettin hacı sende. 1. dereceden akraban sonuçta istediğin gibi beyan edersin babamın evi dicen sonuçta.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek

Hocam ben eşimin yanına taşındım. O e devletine girip bana izin gibi birşey çıkardı. Bendr kendi e devletime girip oraya taşınacam dedim. Hiç nüfus müdürlüğüne gitmeden hallettik. Evden birinin e devletine girip yapabilirsin. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Megalados
    Megalados's avatar
    Erkek
    livane bunu yazdı

Hocam ben eşimin yanına taşındım. O e devletine girip bana izin gibi birşey çıkardı. Bendr kendi e devletime girip oraya taşınacam dedim. Hiç nüfus müdürlüğüne gitmeden hallettik. Evden birinin e devletine girip yapabilirsin. 

Muavakiyet mi ne. Bizimkilerin oturduğu eve yapmak icin babamin e devletinden bana cikarmaya calistim kaydi yok diye yine sistem izin vermedi

Ya zaten beyanda bulunmak istemiyorum ki dostlar mesele neden böyle bir sey olduğu ve neden ugrasmak zorunda olduğum. Bulunamuyorumda. Hic haberimdr yoktu. Bir de 15ine anca ramdevu aldim. Suriyelilerdrn bize sira gelmiyor. Magdur benim ya. :D Ne kadar kanıksamışız böyle hadiseleri ya cevremde herkes avrupadan bir yer söylüyor. Kopenag Almanya Hollanda burdan biri de isveç mi bura dedi :) 

Megalados tarafından 08/Şub/22 23:07 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kanakan
    Kanakan's avatar
    Erkek

Valla acisini kendin cekersin.

Ya olmus iste bu inat niye? Kendini sen ABD'de falan mi saniyorsun Devleti mahkum ettirip tazminat falan alacak?

Sanki sen kendin hata yapinca gidip Devlete kendini ihbar ediyormusun? Ben surda hata ettim diye?

Toplam Hit: 4159 Toplam Mesaj: 38
i̇kametgah ikametgah silinmesi