Durduk Yere İkametkah Kaydımın Silinmesi
-
blackhorror bunu yazdıMegalados bunu yazdı
Sonuç ceza çıktı ödedim 😑
mebla ne kadar hocam umarım tuzlu değildir.
Sebep neymiş hocam niye yani amk zorla ceza çıkartıyorlar resmen
csfrt tarafından 28/Nis/22 09:11 tarihinde düzenlenmiştir -
csfrt bunu yazdıblackhorror bunu yazdıMegalados bunu yazdı
Sonuç ceza çıktı ödedim 😑
mebla ne kadar hocam umarım tuzlu değildir.
Sebep neymiş hocam niye yani amk zorla ceza çıkartıyorlar resmen
Bulunduğum yerde mesken değişmiş. Yani adresler değişmiş. Bu yuzden ikametgah kaydim silinmiş. 21 günde bildirim yapmadığım için de sisten ceza çıkardı hocam. Sanki haber veriyorlarda bildirim yapacaktım mk. Hem senin bir suçun yok diyorlar hem de sistem ceza çıkartıyor yapacak bir şey yok diyorlar.
Ben yine direndim düzeltelim ugrasalim edelim dedim ama memur cezayı cikardi imzala gitsin modundaydi. Git dava aç diyor. 96 lira için ugrasmayacagimi o da biliyor mk. Aslinda 1 lirada olsa acacan davayi alacan paranı ki vatandaşı hem mağdur edip hem ceza cikarma ne demekmiş anlasınlar diyecem ama bu ülkenin adalet sisteminede güvenmem. Daha cok mağdur eder beni mk. Haram olsun..
-
Yani evde oturuyordun ve durup dururken ceza yedin. Hiç kimse güvende değil artık :d
-
evsiz bunu yazdı
Yani evde oturuyordun ve durup dururken ceza yedin. Hiç kimse güvende değil artık :d

-
Ulan seytan diyor bu cevapla git sulh mahkemesine ugraş dur 3 sene sonra al paranıda ugrastigina değmez..
Megalados tarafından 27/May/22 12:15 tarihinde düzenlenmiştir -
Megalados bunu yazdı
Ulan seytan diyor bu cevapla git sulh mahkemesine ugraş dur 3 sene sonra al paranıda ugrastigina değmez..
Mobil imza al
Uyap vatandaş dan ver itiraz dilekçeni
Ancak yüklediğin resimler görünmüyor
C-force tarafından 27/May/22 21:10 tarihinde düzenlenmiştir -