Durma Sende Takıl
-
bence siteye emo yasağı koymalısın :)
-
@Hurferus
benim yakıştırmam pek önemli değil ama .. : yakıştıramadım .. neyse :) renkler ve zevkler tartışılmaz ..
hayırlısı olsun .
-
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------
@Hurferus
benim yakıştırmam pek önemli değil ama .. : yakıştıramadım .. neyse :) renkler ve zevkler tartışılmaz ..
hayırlısı olsun .
-----------------------------evet hocam dediğin gibi hayırlısı olsun :) renkler , zevkler ve fanteziler tartışılmaz .....
-
olmamış be arkadaşım yani bi facebook'un yerini tutamaz yani.
-
x-files bunu yazdı:

En sonunda sosyal ağ projesini gerçekleştirdim. Müritlerden kimisi tutmaz dedi kimisi olmaz dedi ama sonunda yaptım. Sizin önerilerinizide bekliyorum. Tutmaz diyorsanız en azından üye olun. Sırf bu site için VPS kiraladım hızlı ve sağlam olsun diye bir kaç ayarı daha var video yukleme ve php.ini dosyasından bir kaç ayar var 2 mb üstü dosya şu anda yüklenemiyor php.ini den ayarladıktan sonra ve video için ffmpeg bileşeninide kurduktan sonra tüm sorunlar ortadan kalkacak.
Sitede anlık sohbet edebilir, resimleri beğenebilir resimlerinizi paylaşabilir ve yorum yazabilirsiniz. Grup oluşturma dışında blog da oluşturabileceksiniz.
Banada üye olarak destek olabilirsiniz teşekürler
-----------------------------hocam ellerine sağlık inanıyorumki bir facebooktan hiç bişeyi eksik olmicak zamanla senden ricam yarıda bırakma gerekli yatırımları yap google kuponlarından al reklamlarını ver bizim halkımız bulduğuna atlar mesela bulabileceği yerlere koyabilmekte siteyi
-
tahref156 bunu yazdı:
bence siteye emo yasağı koymalısın :)
-----------------------------Yardımcı olan mürit ve müridelere teşekürler.
Vala emo memo bilmiyorum arkadaşların hep emo arkadaşları var ne yapak
-
-
Site bir kaplumbağanın üstünde sanırım.
-
ahanda bende üye oldum hocam
-
Tahribat.Com Grubu Eksikti Oda Tmm Dır xD