Durma Sende Takıl
-
Bende Sitenin Yöneticlerinim.
-
face bu ihtiyacı karşılıyorken ve daha geniş kitledeyken neden buna katılalım ? farkı var mı ki ?
-
Ekerci bunu yazdı:
-----------------------------face bu ihtiyacı karşılıyorken ve daha geniş kitledeyken neden buna katılalım ? farkı var mı ki ?
-----------------------------Şimdi böyle düşünürsen rekabet olmaz face ilk çıktığında geniş kitlelere hitap etmiyordu ama zamanla kitle geliştikçe gelişti ve bu aşamaya geldi ama bizde geniş kitlelere ulaşmak istiyoruz oyun kurduk iki tane guzel oyun var yavaş yavaş genişletecez ama online oyunları hala kuramadık bütçe bekliyoruz bir yeren bulursakokey tavla batak oyunlarınıda kurcaz.
-
hocam bi hata yapıp ana sayfaya beğen ya da face grubumuza katıl yapmazsın :|
-
SUPERBICO bunu yazdı:
-----------------------------hocam bi hata yapıp ana sayfaya beğen ya da face grubumuza katıl yapmazsın :|
-----------------------------anlayamadım
-
x-files bunu yazdı:
-----------------------------SUPERBICO bunu yazdı:
-----------------------------hocam bi hata yapıp ana sayfaya beğen ya da face grubumuza katıl yapmazsın :|
-----------------------------bazı sitelerde facebook grubuza katılın vs gibi şeyler var ondan bahsediyor
-
x-files bunu yazdı:
-----------------------------
SUPERBICO bunu yazdı:
-----------------------------Umarım rakip olmak istediğin site üzerinden prim yapmazsın diyor.