Düşecek Olan Domaini Almak ?
-
"Expired süresine, 80 gün eklerseniz domaini alabileceğiniz günü net olarak tespit edebilirsiniz"
"1. Domain bitiş tarihinden 66 gün sonra silinir ve tekrar alınabilir duruma gelir.
2 .Domain eski sahibi 66 gün içerisinde yani domain kaydı silinmeden ceza ücretini ödeyerek alma hakkında sahiptir."Diyorlar hangileri doğru ?
-
BackOrder olayi nasil Oluyor hocam tam olarak anlatırmısın.
-
h2run bunu yazdı
BackOrder olayi nasil Oluyor hocam tam olarak anlatırmısın.
Benimde bilgim yok bu konularda. Bilgi edinme amaçlı açtım konuyu :)
-
Şöyle söyleyim,domaine whois çektiğin zaman expires yazan yerden üstüne bir 75 gün eklet o süre içinde domain sahibi dışında kimse regleyemez sonra 5-6 günlük silme sürecine girer pending delete yazar bu zarfta hergün kontrol et silme süreci genelde 6 gün sürüyor bunun sonunda domain boşa çıkıyor ve regliyorsun. .com için 20.30 , 22 arası net ve org biraz daha geçti sanırım düşme saatleri.
backorder yaparsan şansın artar , backorder ise domain pending deleteye girdiği süreçte boşa çıktığı an (bazen sürece girdiği gibi) saniyeler içinde senin adına regleyen firmalardır.70 dolar sanırım backorder ücreti, kaçırma ihtimalin rekabet yoksa çok çok az.En sağlam firma snapnames'tir backorder için.Eğer birden fazla kişi backorder'a girerse site açık arttırma açar ve kazanan kişiye domaini verir.
insidae tarafından 07/Mar/14 01:32 tarihinde düzenlenmiştir -
Updated Date: 02-mar-2014
Creation Date: 19-dec-2006
Expiration Date: 19-dec-2013boyle bı domaın bılgısı var ne zaman duser hocam?
-
h2run bunu yazdı
Updated Date: 02-mar-2014
Creation Date: 19-dec-2006
Expiration Date: 19-dec-2013boyle bı domaın bılgısı var ne zaman duser hocam?
pending deleteye girdimi hocam ? salıya kadar düşmesi gerekiyor.
-
pending delete Oldugunu nerden anlariz?
-
http://whois.domaintools.com/alisveris-24.com
mesela bu bugün düşüyor akşam 8 ile 10 arası alıncak duruma gelcek parantez içinde yazıyor. düşünce orda available yazıcak.
-
tamda araştırıyordum bende baktıgım bi domain vardı iyi oldu bu konu
-
benim beklediğim bir domain var şuan hugedomains te satışta bekletiliyor 3bin$ istiyor adi herifler bu ayın 30unda bitiyor bu adiler bunu yeniden reglermi yoksa bir yılda satılmazsa boşa düşermi bilen varsa bi akılda bana versin
-
vukuat bunu yazdı
benim beklediğim bir domain var şuan hugedomains te satışta bekletiliyor 3bin$ istiyor adi herifler bu ayın 30unda bitiyor bu adiler bunu yeniden reglermi yoksa bir yılda satılmazsa boşa düşermi bilen varsa bi akılda bana versin
yüksek ihtimalle regleyceklerdir hocam düşme gününe yakın veya düştüğü gün uzatırlar süresini reglemezlerse haziran sonu gibi domaini alabilirsin