Düşecek Olan Domaini Almak ?
-
insidae bunu yazdıvukuat bunu yazdı
benim beklediğim bir domain var şuan hugedomains te satışta bekletiliyor 3bin$ istiyor adi herifler bu ayın 30unda bitiyor bu adiler bunu yeniden reglermi yoksa bir yılda satılmazsa boşa düşermi bilen varsa bi akılda bana versin
yüksek ihtimalle regleyceklerdir hocam düşme gününe yakın veya düştüğü gün uzatırlar süresini reglemezlerse haziran sonu gibi domaini alabilirsin
benim anlamadığım türkçe alan adını bunlar neden takip ediyor veya nereden benim bunu takip ettiğimi görüpte benden önce alıyorlar anlamadım kafayı yiyicem düşerdüşmez onlardan önce alabileceğim bir sitem varmı peki hocam?
-
Domaini pm ile atarsanız size detaylı bilgi veririm.
-
vukuat bunu yazdıinsidae bunu yazdıvukuat bunu yazdı
benim beklediğim bir domain var şuan hugedomains te satışta bekletiliyor 3bin$ istiyor adi herifler bu ayın 30unda bitiyor bu adiler bunu yeniden reglermi yoksa bir yılda satılmazsa boşa düşermi bilen varsa bi akılda bana versin
yüksek ihtimalle regleyceklerdir hocam düşme gününe yakın veya düştüğü gün uzatırlar süresini reglemezlerse haziran sonu gibi domaini alabilirsin
benim anlamadığım türkçe alan adını bunlar neden takip ediyor veya nereden benim bunu takip ettiğimi görüpte benden önce alıyorlar anlamadım kafayı yiyicem düşerdüşmez onlardan önce alabileceğim bir sitem varmı peki hocam?
snapnamesten backorder yap dicemde onunda backordera girme süresi var işin zor valla daha iyi bilen arkadaşlar belki yardımcı olabilirler hocam
-
insidae bunu yazdı
http://whois.domaintools.com/alisveris-24.com
mesela bu bugün düşüyor akşam 8 ile 10 arası alıncak duruma gelcek parantez içinde yazıyor. düşünce orda available yazıcak.
tam nerde yazıyor hocam goremedim ?
-
h2run bunu yazdıinsidae bunu yazdı
http://whois.domaintools.com/alisveris-24.com
mesela bu bugün düşüyor akşam 8 ile 10 arası alıncak duruma gelcek parantez içinde yazıyor. düşünce orda available yazıcak.
tam nerde yazıyor hocam goremedim ?
registr sekmesine gel orda yazıyor hocam aşağıda
insidae tarafından 08/Mar/14 18:21 tarihinde düzenlenmiştir -
ICANN Registrar:GODADDY.COM, LLCCreated:2006-12-19Updated:2014-03-02Registrar Status:Name Server:NS75.DOMAINCONTROL.COM (has 37,004,959 domains)NS76.DOMAINCONTROL.COM (has 37,004,959 domains)Whois Server:whois.godaddy.comBunlar yazıyor yaklasık tahmını kac gunde dusuyor 72 gundemi?
-
h2run bunu yazdıICANN Registrar:GODADDY.COM, LLCCreated:2006-12-19Updated:2014-03-02Registrar Status:Name Server:NS75.DOMAINCONTROL.COM (has 37,004,959 domains)NS76.DOMAINCONTROL.COM (has 37,004,959 domains)Whois Server:whois.godaddy.comBunlar yazıyor yaklasık tahmını kac gunde dusuyor 72 gundemi?
75 gün civarı genelde. .com ise bu aksam dene 9 gibi bakalım alıncakmı 3-4 güne düşücek gibi.
-
h2run bunu yazdıICANN Registrar:GODADDY.COM, LLCCreated:2006-12-19Updated:2014-03-02Registrar Status:Name Server:NS75.DOMAINCONTROL.COM (has 37,004,959 domains)NS76.DOMAINCONTROL.COM (has 37,004,959 domains)Whois Server:whois.godaddy.comBunlar yazıyor yaklasık tahmını kac gunde dusuyor 72 gundemi?
bugün 21:00-22:00 arası düşer bu.
-
kaptırdık amk domaını.
-
freebiri bunu yazdıh2run bunu yazdıICANN Registrar:GODADDY.COM, LLCCreated:2006-12-19Updated:2014-03-02Registrar Status:Name Server:NS75.DOMAINCONTROL.COM (has 37,004,959 domains)NS76.DOMAINCONTROL.COM (has 37,004,959 domains)Whois Server:whois.godaddy.comBunlar yazıyor yaklasık tahmını kac gunde dusuyor 72 gundemi?
bugün 21:00-22:00 arası düşer bu.
tam saatını felan nerden ogrenıyorsun