folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Düşündüm De...Nere Atsan Elini İki Ucu Boklu Değnek..



Düşündüm De...Nere Atsan Elini İki Ucu Boklu Değnek..

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Kasım/2005
    Erkek

    dtp kapatılsa dahi zaten yeni bi isim altında yeniden birleşecekler.

    geçmişten beri böyle.

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 19/Nisan/2003
    Erkek
    hp32 bunu yazdı:
    -----------------------------

    dtp kapatılsa dahi zaten yeni bi isim altında yeniden birleşecekler.

    geçmişten beri böyle.


    -----------------------------

    e yani bunu zaten gördük daha önce de? msp oldu refah partisi, rp oldu fp, fb oldu sp. 

    Ha kapatarak  engelleyemiyon işte, pasifize edecen ki kendi kendine (sp örneğinde olduğu gibi) silinip gidecek.

     


    tahribat.com/murid/tugrulbaba
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Ekim/2003
    Erkek
    kapatılma değil de mhp'nin dediği gibi dokunulmazlıklarının kaldırılıp yargılanmaları daha şık olur..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RIPER
    RIPER's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2006
    Erkek
    Kapatmak çözüm değil.Kapatınca diyeceklerki ''Doğruları konuşmamızı engellediler.Haklarımız yeniyor.'' (seçme ve seçilme ülkenin en üst kademesine dahi ulaşıp söz sahibi olabilme imkanı bile verilmiş nasıl hak yemekse bu ?) Sonrada bütün Kürt kökenli vatandaşları kışkırtmak için bunu kullanacaklar.Çözüm dokunulmazlıkları kaldırıp yargılama yoluna gitmek ama Tayyip kendi götünün derdinde olduğu için çamura yatıp alakasız alakasız demogoji yapıyor.Ben isterimki mecliste içten bir şekilde ''PKK bizim düşmanımızdır Türk-Kürt kardeştir'' diyebilen eğitimli Kürt kökenli vatandaşların içinden çıkmış bir parti olmasıdır.Demokrasi bunu gerektirir.Böylece hem Kürt kökenli vatandaşların yalan yanlış bilgi ve dolduruşlarla yönlendirilmesinin hemde ''sesimizi duyuramıyoruz'' denmesinin önüne geçilir.DTP Kürtlerin sözcüsü değil PKK'nın sözcüsüdür.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 19/Nisan/2003
    Erkek

    BİR KÜRT DEVLETİ KURULMALI

     

    Şimdi kızmadan önce okuyacağınızı bildiğim için pervasız bir başlık attım. Lakin başlık nazire taşımıyor zerre kadar. Tamamiyle samimi düşüncelerimi yansıtmaktadır.

    Nasıl mı?

     

    Kuzey ırakta bir kürt devleti kurulmalı. Bunu ne Tr, ne iran nede suriye engellemeli. Sonra türkiyeden olsun irandan olsun 

    sorun çıkartan devlet isterük diye zıplayan kürtleri o Kürdistanmı olur artık adı kürdiye mi olur buraya sorunsuz bir şekilde malını mülkünüde götürmesi şrtıyla yani

    madur etmeden tehcir etmeli.

    Sonra? 

    Sonrası kolay. Devlet eliyle bedava o diyarbakırdan, şırnaktan şurdan buradan türk nüfusa arazi verip teşfik primleri ile felan o bölgeyi türkleştirmek lazım.

    Ha ben gitmem benim vatanım burası diyen kürt zaten kardeşimdir. Ona sözüm yok. O ayrı. 

    Yalnız o türk nüfusa şerh koymalı denmeli ki 

    - her evde şu kadar cephane, şu kadar silah olacak. Diyelim ki pkk geldi, hayatınız pahasına kendinizi ve bu toprakları savunacaksınız. 

    Ha bizim içerdeki türk toplumundan yeter miktarda insan çıkmadımı bu oluşuma?

    Kolayı var. Doğu türkistana vatandaşlık hakkı çıkartacaksın. Bak nasıl akın akın özü bir türkistanlı, uygur kardeşlerimiz buraya geliyor. 

     

    Sonrası buraya yerleştirdiğinhalk kendi geçimini toprağından zaten sağlayacak. 

     

    EĞİTİM ŞART!

    Hep diyoruz ya eğitim şart falan. Hikaye. Ya bunların arasında mülkiyeli, tıbbıyeli bi dünya adam var. İdealist falan değil. Paragöz. 

    Eğitim şart. Hakikaten eğitim şart.

    Önce gerilla eğitimi vereceksin. Sonra hayatta kalma teknikleri. Sonra dağclık, keskin nişancılık, gayri nizami harp, istihkam gibi branş eğitimleri verecen.

    Evet eğitim şart. Bu eğitimi alan türkiyeliler değil pkk dünyanın 70 ülkesi girmeye kalksa canını verir toprağını vermez. 

    Para falan hikaye kardeşim. Fakirlik fukaralık hikaye. Gelin türk köylerine adam sersefil yaşıyor 

    kıtkanaat geçim derdinde ama dağa çıkmak namusunu satmakla eşdeğer.  İhanet eden kürt yada türk farketmez, hepsi kanı bozuk şerefsiz haindir.

    Ne parasızlığından bahsediyoruz ki?

    aklıma gelen olursa dökerim yine. 

     


    tahribat.com/murid/tugrulbaba
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 19/Nisan/2003
    Erkek

    biraz önce devlet kurduydum. evet o devlet kalmaz öyle. Orada türkmen nüfusumuz var. Onları silahlandırıp cesaret vermeli.

    Arada bir casus yollayıp bölgeyi kaşımalı rahat bırakmamalı.

    Türkmen kurtuluş cephesi diye bir örgüt peydahlamalı. Bu örgüt kerkük musul erbil türk vilayetidir diye sık sık kürdiyeyi silahlı baskınlarla eylemlerle

    rahatsız etmeli. 

    Arada bir jetlerimiz o bölgede eğitimuçuşu esnasında yanlışlıkla bomba, yakıt deposu gibi şeyleri düşürmeli.

    Kırsallarında yerleşim bölgelerine yakın boş arazilerde patlamamış el bombasını bulmalı çocukları.

    Yada mayından sakat kalmalı halkının bir kısmı.

    Sonra iran devreye girmeli. Ve suriye. Ardından tr. Biz ne dediydik diye? Burada kürt devleti, bizimle savaş sebebi diye. Güneyden zaten araplar bastırdıkları öfkelerini 

    hergün kusmakta bomba yüklü araçlarla. Iraka komşu devletler ırakın toprak bütünlüğünün bozulması nedeniyle bölgeye özgürlük ve demokrasiyi getirmek adına

    barış için 4 uluslu operasyon yapmalı. Fazla değil 4-5 ay sonra el kaide, eta, makara kukara gibi dünyada ne kadar terör örgütü var kabul gören hepsinin militanlarının

    örgüt üst dzey yöneticilerinin aslında yıllardır burada saklandığı ve yapılan operasyonlarda hepsininde ölü geçirildiği 

    bomba gibi düşsün dünya haber kuruluşlarının yayınlarına. 

    4-5 ay sonunda 2-3 milyon terörist ki bunlar çeşitli gruplara mensup olup bu devlette birlemiş teröristler sekreterliğinide kurmuşlar (şey gibi yahu UN varya buda UT)

    ETA, PJAK, Müslüman Kardeşler, El fetih, Zapateromuydu neydi? PKK, İRA, El kaide ne kadar terörist grup varsa hepsi oradaymış kardeşim. Bakın dünyayı nasıl 

    bir beladan kurtardık. Çiçekleri eve yollayın. Alkış istemez. Bana ve diğer 3 ulusa petrol yeterlidir.  


    tahribat.com/murid/tugrulbaba
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Mayıs/2007
    Erkek
    TugrulBaba bunu yazdı:
    -----------------------------

     

     

    Yalnız o türk nüfusa şerh koymalı denmeli ki 

    her evde şu kadar cephane, şu kadar silah olacak. Diyelim ki pkk geldi, hayatınız pahasına kendinizi ve bu toprakları savunacaksınız. 

     


    -----------------------------
    şerh koymaya gerek yok gerek .gerek olması için bu vatanı kendi vatanımız olarak görmememiz gerekir ki görmüyorsak bu hiç bir işe yaramaz .yeterince silah var pkk karşıtı büyük aşiretlerde.

    yazına ek bilgi olarak eklemek istedim.


    nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Ocak/2006
    Erkek

    tugrulbaba, guzel diyorsunda olmaz o dedigin malesef. bu devlet zamanında olası bir kürt devleti kurulusunu kırmızı cizgi ilan etmis ve savas sebebi saymıstır. eger boyle birseye izin verirsen kaybedicegin itibarın haddi hesabı olmaz. ordunun dusecegi durumu dusunmek bile istemiyorum.

    bunun yanında cok daha buyuk bir sorun olarak abd var. bugun abd olmasa k.ıraklı kürtler gotlerine giyecek don bulamazlar, hot dedilermi gotleri kesirlirdi. abd bop ta degisiklik yaptı. artık ortadogudaki planlarını kuracagı kürt maşa devleti uzerinden gerceklestirecek. Türkiye nin artık abd icin bir onemi kalmadı. ne jeopolitik nede askeri. bugun Türkiye abd uslerini kapasa cok daha onemli bir yer olan kıbrısta rumlar abd ye us acmak icin can atıyorlar. k.ırak zaten abdnin, herturlu ussu insa edebilir. bizi ortadoguya ulasmak icin kullandı simdi kulvarı bir adım daha oteye tasıdıgından artık kulvarın gerisine ihtiyacı kalmadı. isine ilerledigi yerden devam edecek.

    surada ırakın petrol rezervinin bitmesine kac sene kaldıki. sıkıcan disini abd bolgeden gidince kürtlerle isi bitince acısını oyle bir cıkarıcanki yer gok inleyecek. bize artistlik yaptıkları hergun icerisinde soludukları havaya bile fatura keseceksin. boyle bir senede gelisen olaylar icin kısa stratejiler uretmek olmaz. devletler ile insanların omurleri bir degildir. bu yuzden devlet durumlara gore stratejisini 150-200 sene sonrasını kapsayacak sekilde belirler. simdi yapılacak sey beklemektir. (burada bahsettigim bekleme ile k.ıraka operasyon yapılmasının alakası yoktur, abdnin ırak topraklarını terketmesini beklemekten bahsediyorum) bu sure icinde k.ıraklı kürtlere hicbir imtiyaz vermeyeceksin devlet kurulması durumunda savas acacagını soyleceksin diplomatik tehtidi kullanacaksın ve gerekli yerde askeri gucunu kullanıp abdnin bu devleti kurdurmasını engelleyeceksin. sonra petrol bitince yani okuz olup ortaklık bitince abd ırak topraklarından cekilince hesabını goruceksin. iste ozaman birdaha acılmayacak sekilde bu sorunu cozmus olursun. aksi halde surekli olarak avrupa ve abd nin gudumu ve destegi altındaki k.ırakta kesin cozumu yakalayamazsın. 


    Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 19/Nisan/2003
    Erkek

    DKN ciğim. El boşluğu can sıkıntısından ufak tefek aklıma ne geldiyse onu yazdım. Kaba bir hayal benimki.

     

    Şimdi esas şunu konuşmalıyız.

    İnsanlar için en önemli şey nedir? Sudur. 

    Bölgenin su havzaları tr kaynaklı. Dünya petrol rezervlerine 50-60 yıl gibi ömür biçen uzmanlar varken bölgedeki karışıklığın tek nedenini petrole bağlayamayız.

    İsrail-arap savaşının sonunda arap tarafı "hiç bir şey bizi israille tekrar savaştıramaz. Su hariç" demiştir. Yani bölgenin can damarı su.

    Suud paçayı, hac turizminden kurtardı diyelim. Kuveyt ne yapsın? Ürdün eğitimcilikle kurtardı diyelim ırak ne yapsın? 

    Petrol bitince asıl karmaşa ortaya çıkacak gibi bir his var içimde. 

     

    Bakın dünya kamuoyuna yutturulan bazı hadiseler var. Bu bölge üzerinde oynanan. 

    Örnek vereyim. Geçtiğimiz aylarda israil jetleri suriyede nükleer çalışmalarının yapıldığı bir tesisi vurduğunu iddia etmişti. 

    Aslında vurulan suriyenin tohumculuk ve gen araştırmaları için inşa ettiği bir tesisti. Zira israil dünyada bu konuda kendine rakip istemiyordu.

    Bu bir örnek. Konuyla ilgisi yok.

    Konuyla tek ilgisi aslında petrol için geldiğini varsaydığımız amerikanın kürtleride kullanarak başka bir misyon 

    için bu bölgede konuşlandığı teorisine olan benzerliktir. 

     

     

     


    tahribat.com/murid/tugrulbaba
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Ocak/2006
    Erkek
    evet, meselede o zaten. abd petrolu istiyor ve suanda hakim zaten. ancak petrolden daha uzun vadeli planı olan bop var. bop ta ise kürtleri kullanacaklar. bir masa devlet olacak. onlara yukledikleri misyon bu. ancak abd nin ortadogudaki veyahut anadoludaki suya ihtiyacı yok. bu yuzden olabilecek olan bir su probleminde karsımızda abd gibi bir sorun olmayacak. yani onceki yazdıgımda dedigim gibi biz bize kalacagız k.ırak ile. iste ozaman gazabı tatmayı beklesinler.

    Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
Toplam Hit: 3576 Toplam Mesaj: 23