Duvar Saatini Ters Yöne Cevirmek
-
arkadaşlar hediye olarak gelen duvar saatini ters yönde çalıştırabilirmiyim bunu daha önce deneyen varmı özel bir durumda bu konuda bana yardımcı olabilecek yol gösterebilecek biri var mı?
-
-
hocam basit bi çekilde aç saatin içini pimi çeviren sistemikart ters tak olur eer olmuyorsa saatin saylarn gsterdigi yerin aynisni hazila cikart pcden onu ters yapiatir olur
-
elimde mevcut zaten saat geri cevirecem bu saati ne gibi ayarları yapmam laızm
-
qartz motor ,muhakkak çalıştırılır.
en basitide kutupları değiştirmek oluru sanırım.
Fazla saat varsa evde deneyim akşam.
-
kızdan hediye ayrıldık şimdi verdigim hediyeleri geri göndermiş bende geri gönderecem ama saati ters cevirmek istiyorum
-
Foxxxxxx bunu yazdı
kızdan hediye ayrıldık şimdi verdigim hediyeleri geri göndermiş bende geri gönderecem ama saati ters cevirmek istiyorum
Oha adam daki olaya bak :D Zekice hocam :D
-
Foxxxxxx bunu yazdı
Wohooo!
-
Foxxxxxx bunu yazdı
Hediyeleri çöpe atmamış geri göndermişse, [haL@ sewiyoDur phence]
Benimkide hepsini yırtıp kırıp face resmini koymuştu ah bu kızlar.
-
tek taş yüzük altın kolye onları verdi bende olmasın bir anlamı yok diye mesaj gönderdi cevap yok bende en uygunu saati geri vereyim diyorum ama zamanı ne yapsan geriye döndüremezsin diye mesaj gönderecem :)
bu konudada yardım istiyorum sizden deneyen vardır diye daha önce
Foxxxxxx tarafından 03/Şub/13 18:41 tarihinde düzenlenmiştir -
Foxxxxxx bunu yazdı
saygı duydum