Duvar Saatini Ters Yöne Cevirmek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek

Algılaması zor olacaktır.
    Olayı algılayabilmesi için bir A4 kağıda büyük büyük yaz (zamanı geri alamazsın vs),sonra neden yazmadım diye pişman olma.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    palakan229
    palakan229's avatar
    Erkek
    CnkGn bunu yazdı

hediye duvar saati ilginç :F amk kıza ben alsam kafamda kırar :D

Sevgi, insanın şeyleri en olmadıkları gibi gördüğü durumdur. / -Nietzsche
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheGoFReT
    TheGoFReT's avatar
    Erkek
    Foxxxxxx bunu yazdı

kızdan hediye ayrıldık şimdi verdigim hediyeleri geri göndermiş bende geri gönderecem ama saati ters cevirmek istiyorum

hocam atomu parçalamaya çalışsan bu hırsla yaparsın :)  amk korkulur senden :) 

http://tikla.net/ durma tıkla =)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek
    Foxxxxxx bunu yazdı

kızdan hediye ayrıldık şimdi verdigim hediyeleri geri göndermiş bende geri gönderecem ama saati ters cevirmek istiyorum

mükemmel fikir de umarım anlar

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shamanist
    Shamanist's avatar
    Erkek

aynı dertler aynı şeyler iflah olmayız aq. tripten geberdim ben de

iyi biri değil... TBT
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

kz degil ben ayrıldım ama beni bu duruma getiren kararsız ve cesaretsiz olmasının nedeniydi buda beni bir saatten sonra cileden cıkardı anlar anlamaz ama saatin içine baktıgım zaman saatte bişr mıknatıs birde bobin var elektriklenen bobin mıknatısı döndiriyor birde kondansitör var ancak bobini ters cevirecez oda mümkün degil

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shamanist
    Shamanist's avatar
    Erkek
    Foxxxxxx bunu yazdı

kz degil ben ayrıldım ama beni bu duruma getiren kararsız ve cesaretsiz olmasının nedeniydi buda beni bir saatten sonra cileden cıkardı anlar anlamaz

hocam karışmak gibi olmasın ama reaktif davranıyor olabilirmisin? kararsız ve cesaretsiz olması şimdi yaşadıklarınla, onun hayatına daha fazla çıkmaz getirebilir. Ve elektrikten anladığım kadarıyla yapman gereken olay kutupları değiştirmek, yani bobinin akım yönünü değiştirmen. bu da devre halindeyse uğraştırı seni, çapraz çekmen lazım, bu da zor iş. kolay gelsin

iyi biri değil... TBT
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek
    Shamanist bunu yazdı
    Foxxxxxx bunu yazdı

kz degil ben ayrıldım ama beni bu duruma getiren kararsız ve cesaretsiz olmasının nedeniydi buda beni bir saatten sonra cileden cıkardı anlar anlamaz

hocam karışmak gibi olmasın ama reaktif davranıyor olabilirmisin? kararsız ve cesaretsiz olması şimdi yaşadıklarınla, onun hayatına daha fazla çıkmaz getirebilir. Ve elektrikten anladığım kadarıyla yapman gereken olay kutupları değiştirmek, yani bobinin akım yönünü değiştirmen. bu da devre halindeyse uğraştırı seni, çapraz çekmen lazım, bu da zor iş. kolay gelsin

bobib sarılı vaziyette yani kutuplar aynı şekilde ters oturtulacak yada kesilip capraz yerleştirliecek bu saate kadar onunla ugraştım artık en son yarın dükkanda bobinin baglı bulundugu ayakları kesecem capraz lehimeyecem bakalım

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrkps
    mrkps's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=TVG4JgbvCdw yotube boyle bir video var belki faydası olabilir 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı
    Foxxxxxx bunu yazdı

saygı duydum

Şapka çıkarttım hacı..Bu güzel işte

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
Toplam Hit: 4102 Toplam Mesaj: 33