Duvar Saatini Ters Yöne Cevirmek
-
Algılaması zor olacaktır.
Olayı algılayabilmesi için bir A4 kağıda büyük büyük yaz (zamanı geri alamazsın vs),sonra neden yazmadım diye pişman olma. -
CnkGn bunu yazdı
hediye duvar saati ilginç :F amk kıza ben alsam kafamda kırar :D
-
Foxxxxxx bunu yazdı
kızdan hediye ayrıldık şimdi verdigim hediyeleri geri göndermiş bende geri gönderecem ama saati ters cevirmek istiyorum
hocam atomu parçalamaya çalışsan bu hırsla yaparsın :) amk korkulur senden :)
-
Foxxxxxx bunu yazdı
kızdan hediye ayrıldık şimdi verdigim hediyeleri geri göndermiş bende geri gönderecem ama saati ters cevirmek istiyorum
mükemmel fikir de umarım anlar
-
aynı dertler aynı şeyler iflah olmayız aq. tripten geberdim ben de
-
kz degil ben ayrıldım ama beni bu duruma getiren kararsız ve cesaretsiz olmasının nedeniydi buda beni bir saatten sonra cileden cıkardı anlar anlamaz ama saatin içine baktıgım zaman saatte bişr mıknatıs birde bobin var elektriklenen bobin mıknatısı döndiriyor birde kondansitör var ancak bobini ters cevirecez oda mümkün degil
-
Foxxxxxx bunu yazdı
kz degil ben ayrıldım ama beni bu duruma getiren kararsız ve cesaretsiz olmasının nedeniydi buda beni bir saatten sonra cileden cıkardı anlar anlamaz
hocam karışmak gibi olmasın ama reaktif davranıyor olabilirmisin? kararsız ve cesaretsiz olması şimdi yaşadıklarınla, onun hayatına daha fazla çıkmaz getirebilir. Ve elektrikten anladığım kadarıyla yapman gereken olay kutupları değiştirmek, yani bobinin akım yönünü değiştirmen. bu da devre halindeyse uğraştırı seni, çapraz çekmen lazım, bu da zor iş. kolay gelsin
-
Shamanist bunu yazdıFoxxxxxx bunu yazdı
kz degil ben ayrıldım ama beni bu duruma getiren kararsız ve cesaretsiz olmasının nedeniydi buda beni bir saatten sonra cileden cıkardı anlar anlamaz
hocam karışmak gibi olmasın ama reaktif davranıyor olabilirmisin? kararsız ve cesaretsiz olması şimdi yaşadıklarınla, onun hayatına daha fazla çıkmaz getirebilir. Ve elektrikten anladığım kadarıyla yapman gereken olay kutupları değiştirmek, yani bobinin akım yönünü değiştirmen. bu da devre halindeyse uğraştırı seni, çapraz çekmen lazım, bu da zor iş. kolay gelsin
bobib sarılı vaziyette yani kutuplar aynı şekilde ters oturtulacak yada kesilip capraz yerleştirliecek bu saate kadar onunla ugraştım artık en son yarın dükkanda bobinin baglı bulundugu ayakları kesecem capraz lehimeyecem bakalım
-
http://www.youtube.com/watch?v=TVG4JgbvCdw yotube boyle bir video var belki faydası olabilir
-
zumsuk bunu yazdıFoxxxxxx bunu yazdı
saygı duydum
Şapka çıkarttım hacı..Bu güzel işte