Duyuru (Tgrlbb)
-
Aslında doğru mu yaptığım yoksa yanlışmı bilemiyorum. Ama tarikatta ki arkadaşlarımın kardeşlerimin konudan haberdar olmasını istedim. Çok öenmli bir durum değil söz konusu olay.
24 Eylül 2006 tarihi itibariyle Tahribat.com daki yönetici sıfatım sona ermiştir.
Gerekçesi:
Üyeleri eşit olarak görmediğimden ve onlara eşit muamelede bulunmadığımdan, modların siteyi düzenli hale getirme çabalarını (yanlış yöntemleri izleseler bile) desteklemem ve siteye katkı sağlama çabalarımın sıfır oluşu. Olaylara objektif yaklaşma çabalarımın yetersiz görülmesi.
Bu güne kadar görevim süresince gereksiz bir uzaklaştırma cezası verdiğim bir insan varsa, bugune kadar gereksız bır uyarı verdıgım ınsan varsa, bilerek yada bilmeyerek statümün arkasına sığınarak kalbini kırdığım bir arkadaşım varsa gelsin benden hakkını alsın.
Artık eşitiz. (ben statü sahibiyken de eşit olarak görüyordum kendimi, bana aleni küfür eden adamı bile açıklama yapması için uyarmışımdır, direkt ban koymamışımdır. Ve aksini hiç kimse iddia da edemez ispat da edemez)
tarikat mensuplarına saygıyla duyurulur.
(artık baba nasıl olsa kıyak gecer "abı nıckımı degıstır yaw" dıye gelecegınız bır merci yok :D:D)
tarikatın kestiği parmak acımaz!
Bu durumdan ötürü hiç kimseye kırgın olduğum düşünülmesin. Site yönetimi hakkında benden fersah fersah ileride olan arkadaşlarımın aldığı bu karara saygım sonsuzdur. Sadece tüm tarikatın bunu bilmesi gerektiği kanaatindeyim.
Tekrar sevgi ve hürmetlerimle.. -
hayırlısı olsun...
-
sen hala tariqatın babasısın baba biz seni bilioruz zaten
-
sagol allah razı olsun.
-
çok uzun süreli bi tahribat geçmişim yok ama ben tuğrulbabanın ayrıcalık yaptığını görmedim ama kendininde söylediği gibi tarikatın kestiği parmak acımaz
-
Demek artık bizden farkın yoq.
-
Baba'nın elınde sopası olsa da baba olmasa da baba...
-
musket +1
baba canın sağolsun..!! takma..!! -
sen bizim kalbimizn babasızn tarikata hayırlı olsun elit bi tarikat oldugumuz için bu tür sorunlar yaşanıyor olması bence dogal ve dogal karşılanmalıdır.adminlerde kimseyi küçük görmüor bir takım ukala kişiler can sıkabiliyor. günde 5 kişi ( msn geyiği yapan kendisini bişey sanan ama bişey bile olamayan bazı takım insanlar) gelse ortamı bozmaya kalksa vay halimize dimi.allah bilir adminlere falan günde kaçkişi gelip küfür edip block koyuyordur.dengesiz insan çok. adminde userde haddini bilmeli bence . saygılar.
-
baba her zaman babadır uleyn : )
-
koka ulan olm seni gördümmü yüzümde güller açıyor ipne:D:D
pardon küfür yasaktı.
Toplam Hit: 5196 Toplam Mesaj: 32