Duyuru (Tgrlbb)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    baba büyüksün...

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    valla çocuklar niyetim kimseye öyle kendimi acındırmak felan değil.
    Sadece basit bir bilgilendirme duyurusuydu bu. Tarikattaki kardeşleimin msn de kapımı aşındırıp boşa vakit harcamasını ayrı ayrı herkese artık admin olmadığımı anlatmayım.
    Kimse yanlış anlamasın hiç kimseye ima yoluyla laf sokuşturma gibi bir niyetimde yok.
    Takdir edilen neyse o olmuştur. En ufak bir değişim yok duygularımda.
    Baba heryerde baba gibi söylemler göğsümü kabartmadı değil.
    Demek ki sevenim ve sayanım varmış.
    İlk mesajımda belirttiğim gibi hakkı olduğunu düşünen gelsin alsın.
    Ciddi anlamda böyle bir düşünceyle açılmıştır bu topic başka bir maksadı yoktur.

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turuncu
    turuncu's avatar
    Erkek
    baabaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Delegado_Zero
    Delegado_Zero's avatar
    Erkek
    astbrush_02 diyor ki:

demek bizden bi farkın kalmadı..

"şunu belirtmek istiyorum..ben buraya üye olmadan önce de sık sık girerdim..uzun zaman da kimin mod oldugunu bilmiyordum..Tugrulbaba ya da diğer admin yada modların bugüne kadar userlardan bir farkının oldugunu görmedim ben bugüne kadar..sabah fistanın actıgı konuyu okumuşsan anlardın modların görevlerinin ne oldugunu.."

tugrulbaba sen herzaman bizim babamızsın..mod olsan da olmasanda..Biz seni seviyoruz..(ben şahsım adıma seviyor ve saygı duyuyorum)..takma kafana..(takmayacaksın zaten cünkü tariqatın kestiği parmak acımza..) kaldıgımız yerden devam:)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GolgeleR
    GolgeleR's avatar
    Erkek
    Babaaaa baba adamsın valla Sen her konunun ehli piri yardımcısı hızırı Genc ve TR :D Bi babasın Kalbimizde babasın baba..!

BAN
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    babayla konya buluşmasında ilk görüşmemiz oldu sevecen bir insan, kendini yüce bir insanmış gibi görme çabası yok.gayet samimi ve çok iyi bir insan. sevgim ve saygım herzaman olacaktır. baba herzaman yanındayım..

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek
    wallaha 2 yil oldu sanirim burda olali fazla kisiyle tam bir arkadaslik kurmadim ama burdaki herkez bana cok samimi geliyor ve herkez bir kardesimgibi benim zaten oylesinizde we cak samimi bir artam var buyuzden bagimlilik yapiyor farkimiz bu diger sitelerdekigibi modluk adminlikde taslanmiyor

Tugrulbaba bizle herseyini paylastin cok samimi oldun sen hersekilde tahribatin babasisin :) babaya bulasmayin vrus kaparsiniz wallaha :)

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Yonetici olmadan oncede Tugrulpeder diyordum yonetici gorevin bittikten sonrada Tugrulpeder diyecegim :) degisen birsey yok...zaten tahribat hoca-murid ayrimi olmamistir hic...yav iste herkes biliyor amk adminlerle muridler icli disli yetki o kadarda keskin bir kesit degil...site ici duzen icin...yoksa ha ben ha ir :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sau_nightmare
    sau_nightmare's avatar
    Erkek
    valla ben anasayfada yazan modlar listesi olmasa kim mod muş kim değilmiş anlayamazdım. modlarda her hangi bir aşağılayacı bir tutum görmedim. misal koko'nun mod olduğunu liste olmasa anlayamazdım. yanlız siteye yeni üye olduğumda tepemizde çömez yazdığı için kraldan çok kralcılık yapan bir iki sümüklü user dışında rahatsız edici bir tutum yoktu

çok uzakta uzak denizlerde...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
    gelll gene bize babalık yap ayrılma yoksam senin için yas ilan edecez bak kırma bu kadar insanı yaff :(((((

Living Death
Toplam Hit: 5189 Toplam Mesaj: 32