Duyurudur /// Facebook Vs Sitelerden Verilen Linkler.
-
ohh be sonunda yau.
423423 kez dedim madem faceden veriyosunuz şu linkleri direct linkini verin idm vs. vasıtasıyla bizimde gönlümüz olsun. dinlemediniz :)
-
Rene yine yaptin yapacagini yakinda konu acmak yasak olacak :)
-
e bari sabit bi konu olsun "Facebook videoları" diye bu başlık altına eklense...biri link ekleyince konu up olur..
edit:bazen işe yarar hoş videolar oluyordu
-
İsabet oldu. Facebook'a üyeyim ancak facevideolarını bende sevmiyordum. Ancak üye olmayın kapansın facebook diye yazı yazanlara gıcık oluyordum :D
-
Yönetim duy sesimizi dedik duydu sonunda :) Teşekkür ederiz. Komple kalksın dememiştik ama komple kalksa da olur tamamen kurtulduk :)
-
yani
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Özellikle birçok müridimizin şikayetini göz önüne alarak;
http://www.tahribat.com/rulelist.asp?rulecat=3&id=51
linkindede belirtildiği gibi facebook gibi üyelik isteyen sitelerden Video, Resim vs paylaşımı yasaklanmıştır.
Paylaşılan medyalar, youtube.com imghackus.com gibi belirtilen dosyayı üyelik istemeden gösteren sitelerden olması zorunludur.
Aksi taktirde konu silinecek, tekrarını yapan mürid cezalandırılacaktır.
Müridlerimiz bu tarz acılan konu linklerini yönetime bildirirlerse sevinirim...
-----------------------------imghackus.com ?? =))
-
Vallahi iyi olmuş.Facebook hesabı olmayan arkadaşlar için kötü oluyordu.En iyisi böyle...
-
videoları izleyemıyodum bı yerım eksık kalıyodu pipim düşücek dıye cok korkuyodum :W iyi oldu iyi..
-
ohh be Allaha şükür