Duyurudur /// Facebook Vs Sitelerden Verilen Linkler.
-
feysbuktaki vidyolar daha hızlı yükleniyor youtube açık olsa tamam ama kimse uğraşamaz faceden indir engelli siteye gir yükle felan. yani emirreis e katılıyorum..
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------İsteyen istediği yeri linkini paylaşabilir, onu yasakla bunu yasakla bence doğru bir karar değil.
En azından bunu gelen istek mesajlarından ziyade sitede yapılabilecek bir anket sonucu karar vermesi gerekirdi yönetimin. Facebook u olan bu sitede yüzlerce insan var ama bi kaç kişi üyeliğimiz yok, yine mi face vs söylemlerini dikkate alarak yaptıysan mantıklı bir karar olmamış.
Eğer üyelerin bazı erişimleri kısıtlanacaksa bu tarz en azından anket ile görüşler alınır daha demokratik bir işlem gerçekleşmiş olurdu.
-----------------------------Sorun sadece üyelik olup olmaması değil. Üyeliği var adamın her video izlemek için şifre giriyor sonra çıkış yapıyor. Ayrıca çoğu kişi ayrı bölüm olsun anasayfada çıkmasın diyordu. Ben de aynı şekilde geyik gibi ayrı bir bölüm açılsın istiyordum ama komple kaldırıldı.
-
hele şüükür
-
iyi oldu iyi :) dier forumlara benzemeye baslamıstı eski tbt konularına bakın 1 de bu 1 ay içindeki konulara bakın farkı annıyacaksınız.
-
Hocam ben defalarca uyarmıştım. Facebook videoları diye bir konu açılmıştı. Bütün videolar buraya toplansın görüntü kirliliği olmasın diye 100 kere söyledim ama yine konu açtılar yine açtılar..
-
Branxian bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam ben defalarca uyarmıştım. Facebook videoları diye bir konu açılmıştı. Bütün videolar buraya toplansın görüntü kirliliği olmasın diye 100 kere söyledim ama yine konu açtılar yine açtılar..
işte dinelemediniz adamı sonu böyle oldu cık cık cık nedir bu saygısızlık :) -
seni sevirih sende ambele edisen :(
şaka filan güzel uygulama gıcık ediyodu bizi :)
-
ben video verince yanında fake üyelikte veriyorum :p
-
EmiRReiS bunu yazdı:
İsteyen istediği yeri linkini paylaşabilir, onu yasakla bunu yasakla bence doğru bir karar değil.
En azından bunu gelen istek mesajlarından ziyade sitede yapılabilecek bir anket sonucu karar vermesi gerekirdi yönetimin. Facebook u olan bu sitede yüzlerce insan var ama bi kaç kişi üyeliğimiz yok, yine mi face vs söylemlerini dikkate alarak yaptıysan mantıklı bir karar olmamış.
Eğer üyelerin bazı erişimleri kısıtlanacaksa bu tarz en azından anket ile görüşler alınır daha demokratik bir işlem gerçekleşmiş olurdu.
-----------------------------bende katılıyorum. üyelerinde fikri alınabilirdi. ya da diğer fikir gibi ana sayfada yer almazdı geyik bölümünden bakabilirdik. birde şu var, facebook u kullanıp kullanmamak konusunda saçma sapan fikirler üretmeyin. kim ne kullanacağını kimseye sormak zorunda değildir. sen kullanmıyorsan kullanma.
-
Bence pek yerinde bir karar olmamış..
Çok kaliteli vidyolar var facebook da ve aynı ismi yazdığın taktirde youtube da bulamayacağın vidyolar var..
Sonuçta,yasak ile ne kazanılacak onu anlamadım,nedir yani face paylaşmak isteyen pc ye indirip birde youtube ya koyup mu paylaşacak veyahut youtube da aynı vidyoyu mu arayacak..
Sonuç,paylaşılacak olan artık paylaşılmayacak.