folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
linefolder Duyurudur /// Facebook Vs Sitelerden Verilen Linkler.

Duyurudur /// Facebook Vs Sitelerden Verilen Linkler.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek
    feysbuktaki vidyolar daha hızlı yükleniyor youtube açık olsa tamam ama kimse uğraşamaz faceden indir engelli siteye gir yükle felan. yani emirreis e katılıyorum..

...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

EmiRReiS bunu yazdı:
    -----------------------------

İsteyen istediği yeri linkini paylaşabilir, onu yasakla bunu yasakla bence doğru bir karar değil.

En azından bunu gelen istek mesajlarından ziyade sitede yapılabilecek bir anket sonucu karar vermesi gerekirdi yönetimin. Facebook u olan bu sitede yüzlerce insan var ama bi kaç kişi üyeliğimiz yok, yine mi face vs söylemlerini dikkate alarak yaptıysan mantıklı bir karar olmamış.

Eğer üyelerin bazı erişimleri kısıtlanacaksa bu tarz en azından anket ile görüşler alınır daha demokratik bir işlem gerçekleşmiş olurdu.

Sorun sadece üyelik olup olmaması değil. Üyeliği var adamın her video izlemek için şifre giriyor sonra çıkış yapıyor. Ayrıca çoğu kişi ayrı bölüm olsun anasayfada çıkmasın diyordu. Ben de aynı şekilde geyik gibi ayrı bir bölüm açılsın istiyordum ama komple kaldırıldı.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

hele şüükür

Boş İşler Uzmanı..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PEAK
    PEAK's avatar
    Erkek
    iyi oldu iyi :) dier forumlara benzemeye baslamıstı eski tbt konularına bakın 1 de bu 1 ay içindeki konulara bakın farkı annıyacaksınız.

Sigara külü ile sirke karıştırılırsa ne olur ?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek
    Hocam ben defalarca uyarmıştım. Facebook videoları diye bir konu açılmıştı. Bütün videolar buraya toplansın görüntü kirliliği olmasın diye 100 kere söyledim ama yine konu açtılar yine açtılar..

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PEAK
    PEAK's avatar
    Erkek
    Branxian bunu yazdı:
    Hocam ben defalarca uyarmıştım. Facebook videoları diye bir konu açılmıştı. Bütün videolar buraya toplansın görüntü kirliliği olmasın diye 100 kere söyledim ama yine konu açtılar yine açtılar..
    işte dinelemediniz adamı sonu böyle oldu  cık cık cık nedir bu saygısızlık :) 

Sigara külü ile sirke karıştırılırsa ne olur ?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

seni sevirih sende ambele edisen :(

şaka filan güzel uygulama gıcık ediyodu bizi :)

Cigu bigule :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeroiquE
    HeroiquE's avatar
    Erkek
    ben video verince yanında fake üyelikte veriyorum :p

Hak,tepene inen bir kılıç da olsa,boynunu ona uzatmaktan çekinme. // Donamım soru-destek için pm ON.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Paranoiattack
    Paranoiattack's avatar
    Erkek
    EmiRReiS bunu yazdı:
    İsteyen istediği yeri linkini paylaşabilir, onu yasakla bunu yasakla bence doğru bir karar değil. 

En azından bunu gelen istek mesajlarından ziyade sitede yapılabilecek bir anket sonucu karar vermesi gerekirdi yönetimin. Facebook u olan bu sitede yüzlerce insan var ama bi kaç kişi üyeliğimiz yok, yine mi face vs söylemlerini dikkate alarak yaptıysan mantıklı bir karar olmamış.

Eğer üyelerin bazı erişimleri kısıtlanacaksa bu tarz en azından anket ile görüşler alınır daha demokratik bir işlem gerçekleşmiş olurdu.

bende katılıyorum. üyelerinde fikri alınabilirdi. ya da diğer fikir gibi ana sayfada yer almazdı geyik bölümünden bakabilirdik. birde şu var, facebook u kullanıp kullanmamak konusunda saçma sapan fikirler üretmeyin. kim ne kullanacağını kimseye sormak zorunda değildir. sen kullanmıyorsan kullanma. 

dün için aglamiyorum zira siradan bir dünya var orada.. bir şekilde bunu bulacagim ve siradan bir dünyada yolumu bulmaya çalışırken yaşamayı ögrenecegim..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek

Bence pek yerinde bir karar olmamış..

Çok kaliteli vidyolar var facebook da ve aynı ismi yazdığın taktirde youtube da bulamayacağın vidyolar var..

Sonuçta,yasak ile ne kazanılacak onu anlamadım,nedir yani face paylaşmak isteyen pc ye indirip birde youtube ya koyup mu paylaşacak veyahut youtube da aynı vidyoyu mu arayacak..

Sonuç,paylaşılacak olan artık paylaşılmayacak.

Toplam Hit: 13086 Toplam Mesaj: 52