folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Düz Lisede Sözel Bölüm Okumak İstiyorum Yardım

Düz Lisede Sözel Bölüm Okumak İstiyorum Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek

Hacı Arkeoloji sözelde. Ama iş bulamazsın bak sonradan pişman olabilirsin. Ben de sözelciyim. Ha ben planımı yaptım ona göre sözeli seçtim ama arkeoloji işinden pek para kazanamazsın Türkiye'de...

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ferit
    ferit's avatar
    Erkek

Mumkunse hemen yurtdısına kac. Hem alacagın egitim iyi olur hem de hangi seyi okuyacam kaygısından cok kendimi nasıl geliştirecem olayına girersin. İlk yıl biraz kasılırsın ama sonrasında da degme keyfine.

Fındık kadar dost > Dünya kadar mal
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aydogan45
    Aydogan45's avatar
    Erkek

ozAnkaraguclu bunu yazdı:
    -----------------------------

Hacı Arkeoloji sözelde. Ama iş bulamazsın bak sonradan pişman olabilirsin. Ben de sözelciyim. Ha ben planımı yaptım ona göre sözeli seçtim ama arkeoloji işinden pek para kazanamazsın Türkiye'de...

Arkeolog olucam demiyom ki sözel dekki 2 meslek hariç tüm meslekler bana uygun :D bu meslekleri de yapıcam demiyorum bi hayat planım var.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iMPaLa
    iMPaLa's avatar
    Erkek

arkeoloji sözelin en dandirikten bölümü..bende sözeldim düz lisede şimdi ege de gazetecilik okuyorum ve çok memnunum..arkeoloji falan tıraş..halkla ilişkiler,türkçe ve edebiyat ya da gazetecilik okuyacaksın..avukatlık hukuk fakültelerinde olduğu için ea..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

@aydogan45:

Hedefin nedir? bu hedefine meslek lisesi engelmidir?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Aydogan45 bunu yazdı:

MUHRIP bunu yazdı:

Sorunda orda .d bi b.k yok sözelde.. :) grafik,reklam,halkla ilişkiler , medya iletşim , gazete vs vs işler.. :) aç kalırsın açççç :) eaya gdiceksen git sözele gelme.. tbtde bi eleman vardı dnlemedm dersin... :D

Hacı ben aç kalmam onu merak etme hatta sana kanım çok ısındı :D sanada bi villa alırım :D benim amacım üniversite okumak.Gazetecilik sözel mi şimdi?

:))) oh bee tbtnin gözünü seveyim ev değil villa sahibi oldukk :)) gazetecilik sözelde oda bi b.k etmes ea tavsye ederm sözelin iimiş bide mat kasarsın olur.. :) ama sözel blmiorum değmez yani çnküm meslek lisesinde mezun olunca bi işin olucak burda öle bi dalga yok üniv gittin gittin gidemedin bnim villa yalann :))

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    abidalherifxW
    abidalherifxW's avatar
    Erkek

Aydogan45 bunu yazdı:

abidalherifxW bunu yazdı:

Arkeoloji sözel mi peki?

----------------------------- evet kardeşim

insan ırkının eğitimini bugüne kadar sanki gardiyanlar ile cellatlar yönetmiş gibi görünüyor! //// eski geberlanxD !!! efsaneeeW :D ama yinede geberlanxD açılsa iyi olur :S suçm yokken banlandm :S
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

iMPaLa bunu yazdı:

arkeoloji sözelin en dandirikten bölümü..bende sözeldim düz lisede şimdi ege de gazetecilik okuyorum ve çok memnunum..arkeoloji falan tıraş..halkla ilişkiler,türkçe ve edebiyat ya da gazetecilik okuyacaksın..avukatlık hukuk fakültelerinde olduğu için ea..

Heh tam oldu hocam sen bu gazeteciliği biraz açsana yaw iş olanakları kariyerdi vs vs .. adam gbi 1 2 meslek var en baba olanlarından biri.. :)) gazeteclik okuyup tbt gaztesi çıkarıcam ulenn :))

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aydogan45
    Aydogan45's avatar
    Erkek

cordelian bunu yazdı:

@aydogan45:

Meslek lisesi evet baya engel çocukluğumdan beri gazetecilik,avukatlık,arkeoloji bide öğretmenlik istedim ve hepside sözel miş:D ciddiyim.Amacım gazetecilik yada en azından üniversite okuyup kendimi geliştirmek .

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

Aydogan45 bunu yazdı:

cordelian bunu yazdı:

@aydogan45:

Meslek lisesi evet baya engel çocukluğumdan beri gazetecilik,avukatlık,arkeoloji bide öğretmenlik istedim ve hepside sözel miş:D ciddiyim.Amacım gazetecilik yada en azından üniversite okuyup kendimi geliştirmek .

Enazından üni.okumak dedigin olay sacma.Üni okuyup hala dangalak olan adam cok var bu 1.İkincisi ise hedefin tek olmalı ki ona ulaşasın bence.10 tane hedef olunca nereye gidecegini şaşırırsın.

Toplam Hit: 7848 Toplam Mesaj: 47