Düz Lisede Sözel Bölüm Okumak İstiyorum Yardım
-
cordelian bunu yazdı:
-----------------------------
Aydogan45 bunu yazdı:
cordelian bunu yazdı:
@aydogan45:
Hedefin nedir? bu hedefine meslek lisesi engelmidir?
-----------------------------Meslek lisesi evet baya engel çocukluğumdan beri gazetecilik,avukatlık,arkeoloji bide öğretmenlik istedim ve hepside sözel miş:D ciddiyim.Amacım gazetecilik yada en azından üniversite okuyup kendimi geliştirmek .
Enazından üni.okumak dedigin olay sacma.Üni okuyup hala dangalak olan adam cok var bu 1.İkincisi ise hedefin tek olmalı ki ona ulaşasın bence.10 tane hedef olunca nereye gidecegini şaşırırsın.
-----------------------------Abi okulun 2.haftasıydı okulun aşağsında atölye vardı gezmek için girdim ve kendime Ahmet Şerif İzgörenin dediği gibi "benim burda ne işim var" dedim.Hedefim gazetecilik evet doğruya doğru gazetecilik eğer gazeteci olamasam üniversite okuycam çünkü bişiler becerebilirim kendime inanıyorum.
-
MUHRIP bunu yazdı:
iMPaLa bunu yazdı:
arkeoloji sözelin en dandirikten bölümü..bende sözeldim düz lisede şimdi ege de gazetecilik okuyorum ve çok memnunum..arkeoloji falan tıraş..halkla ilişkiler,türkçe ve edebiyat ya da gazetecilik okuyacaksın..avukatlık hukuk fakültelerinde olduğu için ea..
Heh tam oldu hocam sen bu gazeteciliği biraz açsana yaw iş olanakları kariyerdi vs vs .. adam gbi 1 2 meslek var en baba olanlarından biri.. :)) gazeteclik okuyup tbt gaztesi çıkarıcam ulenn :))
-----------------------------Harbiden gazeteciliği biraz açarmısın?
-
kardesım üniversite derken ne?_ tıpmı makinamı matematikmi ?. sana kısaca demek istedigim hedef koy alternatiflerinde gazetecilik v.b şeyler olsun tabi.Asıl hedefin gazetecilik ise ona göre koş.ahmaklık yapmadan ısrar et kazanmak için gazeteciligi.ama aynı zamanda planlı git ileriyi görmeye calıs.Üni.kazanıpta meslek lisesinde dedign gbi niye geldm len deme kendı kendne cunku girmek ayrı bı dert cıkmak ayrı bı dert üniye.
-
cordelian bunu yazdı:
kardesım üniversite derken ne?_ tıpmı makinamı matematikmi ?. sana kısaca demek istedigim hedef koy alternatiflerinde gazetecilik v.b şeyler olsun tabi.Asıl hedefin gazetecilik ise ona göre koş.ahmaklık yapmadan ısrar et kazanmak için gazeteciligi.ama aynı zamanda planlı git ileriyi görmeye calıs.Üni.kazanıpta meslek lisesinde dedign gbi niye geldm len deme kendı kendne cunku girmek ayrı bı dert cıkmak ayrı bı dert üniye.
-----------------------------Abi gazeteciliği ilk olarak hocam verdiği röportaj ödevini yapınca sen gazeteci ol genç demişti çok iyi beceririm BN
-
Aydogan45 bunu yazdı:
cordelian bunu yazdı:
-----------------------------Abi gazeteciliği ilk olarak hocam verdiği röportaj ödevini yapınca sen gazeteci ol genç demişti çok iyi beceririm BN
o zaman kas kazan ne diyim :D herkesin ipi ilede kuyuya inme.Hoca gazeteci ol dedi diye olma iyice düşün gelecek ile şaka olmaz.Banada bi hocam cok iyi p.venk olursun demişti şimdi ben ne olayım sence?:O -
cordelian bunu yazdı:
Aydogan45 bunu yazdı:
cordelian bunu yazdı:
o zaman kas kazan ne diyim :D herkesin ipi ilede kuyuya inme.Hoca gazeteci ol dedi diye olma iyice düşün gelecek ile şaka olmaz.Banada bi hocam cok iyi p.venk olursun demişti şimdi ben ne olayım sence?:O
-----------------------------Gzetecilik ve edebiyat öğretmenliğini çok iyi yaparım başka demiyom :D
-
Bence sen öncelikle kesin bir karar ver. Biraz önce Arkeoloji okuyup aç kalmam ben diyordun, avukatlık istyordun, şimdi öğretmenlik gazetecilik diyorsun. Kesin kararını vermezsen harbiden aç kalırsın...
-
ozAnkaraguclu bunu yazdı:
Bence sen öncelikle kesin bir karar ver. Biraz önce Arkeoloji okuyup aç kalmam ben diyordun, avukatlık istyordun, şimdi öğretmenlik gazetecilik diyorsun. Kesin kararını vermezsen harbiden aç kalırsın...
-----------------------------Harbiden haklısın.......
arkeolojideki olay sadece espiri .Ama OLursam
a-RekLaMCI
B-gazteci
c-edebiyat öğretmenliği (AMA ÇOK ÇOK ÇOK ÇOK DÜŞÜK Bİ İHTİMALLE SEÇERİM.) BAŞKada fikrim yok bu üçü :D ama kafamdaki proje olursa sadece üniversite okurum
-
Edebiyat bölümlerinin puanı biraz yüksek ama sayısal yapman gerekebilir :)
-
ozAnkaraguclu bunu yazdı:
Edebiyat bölümlerinin puanı biraz yüksek ama sayısal yapman gerekebilir :)
-----------------------------matematikden sorumlu olucam mı :d sözelde :D