Düz Liseye Geçmelimiyim?
-
pişman olma hacı ben gittim düz liseye pişman oldum. meslek lisesi mezunuyum. kazanacağına inanıyosan gideceksin yoksa vasıfsız biri olarak lise diploman olacak ama öbür türlü elinde meslek lisesi diploman ve iş yeri açma ve çalıştırma ruhsatın olacak. ve elinde bi mesleğin olacak iş bulma imkanın çoğalacak
-
bende senin gibi meslek lisesi kurbanıyım ben zorla gönderilmedim ama bir takım olaylar yüzünden karambole meslek lisesinde okudum ve mezun oldum hatta şu anda bitirdiğim bölümün üniversitede öğretminliğini bile okuyorum ama hala pişmanım ve hala daha sevmiyorum bu bölümü .
o yüzden eğer sevmiyorsan ve yapamıyorsan hiç bulaşma bu teknik işlere git babana anlat durumu zayıflarınıda göster düzlisede hangi bölümde iyiysen onu seç ve babana eğer istediğim bölüme gidersem karnelerim ve notlarını en iyi şekilde getireceğine dair söz ver bu şekilde babanda ikna olur.
-
hocam yapamıyosan geçecen başka çaren yok bende teknik lise 10 dayım elektrik elektronik
Matematik 0
Fizik 1
Geometri 1
Sözeller çok iyi
-
Meslek lisesini bırakmanı tavsiye etmem. Düz liseden mezun olup üniyi kazanamazsan bok torbası oluyon. Meslek lisesinden mezun olursan en azından ara eleman olursun. Kendini de geliştirdin mi süper olur. Bence bırakma.
-
istedigin seyi oku onemli o. bende 10cu sınıf atlyim ama tek sorunum karı kız olmamasi :D
not: 10 tanede zayifim var. -
x3uqm4 bunu yazdı:
-----------------------------
istedigin seyi oku onemli o. bende 10cu sınıf atlyim ama tek sorunum karı kız olmamasi :D
not: 10 tanede zayifim var.
-----------------------------Anadolu tekniğin ortamı da ayrı güzel herkes erkek,hocalar herkes erkek olduğun için daha rahat konuşuyor komedi oluyorda sevemedim bölümü bir türlü :|
-
endüstri ayrıdır.ama teknik olmak da herkesin harcı degil..
-
SUPERBICO bunu yazdı:
-----------------------------hocam sizde teknik resim görüyorsunuz değil mi?
-
Bu zaman da Anadolu Lisesinin kazanamamışsan bence hiiç geçme düze devam et. Malum her taraf anadolu lisesi oldu ki bence teknik lise eğer öğrenci çok iyi değilse normal denecek bir öğrenci için biçilmiş kaftandır. Yani çok iyi isen düz liseye git yok baktın orta derecede gidiyorsun hiç gitme bi halt olamazsın aylak aylak dolaşırsın sonra diğerleri gibi ben de üniversite mezunuyum arkadeş bahanda iş veriniz dersin. Ha yine baktın iyisin o halde adam akıllıı çalış ve bölümünde birinci ol çık. Sen bu zor şu zor amanın inşallah olursa gidersem gelirse falan filan dersen hiçbirşey olmaz.
Ne demişler, olsa ile bulsayı dikmişler hiç bitmiş.
-
OveRTaX bunu yazdı:
-----------------------------SUPERBICO bunu yazdı:
-----------------------------hocam sizde teknik resim görüyorsunuz değil mi?
11deyim gorduk gecirdik biz onları :) benim iyiydi derste yaptıklarım ama sınavda zamandan dolayı sıçıyon.hocalarınla aranı iyi tut atölyede kalmzsın.atolye daha zevkli gör bak.ya sunu unutma en azından mezun oldugunda ille uni okumana gerek yok iyi bi maaşla cok is bulursun sanayi varsa sizin orda.