folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Düz Liseye Geçmelimiyim?

Düz Liseye Geçmelimiyim?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naacal
    Naacal's avatar
    Erkek

Kararı kendin vermen hepsinden önemli fakat fikir danışman iyi tabi.. Eğer düz liseye geçmekte karar kılarsan açık liseler var, onu öneririm.. kesinlikle düz liseden daha iyi öğrenmek açısından ayrıca sabahın körü kargalar zıkkımlanmamışken kalkma derdin yok, müdürlerin saçına başına kıyafetine takma derdin yok.. Şimdiki aklım olsa kesinlikle düşünmeden açık liseye yazılırdım. Bide Adana'da akşam liseli diye birşey var ayda 300 lira veriyosun sadece sınavlara gitsen olur, devamsızlık alttan dersin falan siliniyor zaten geçince ve maksimum not ortalamasıyla mezun oluyosun. Bence süper fırsat. Ama başka hangi illerde var bilmiyorum.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OveRTaX
    OveRTaX's avatar
    Erkek

Remus, açık lise düşünmüyorum ya.Saç baş kılık kıyafet açısından güzel de ortamı kötü oluyor diye biliyorum.Benim bir arkadaşım okuyor da 30 yaşında it kopuklarla ders işliyoruz diyor.Gerçi her yerde aynı değildir tabi.

Eğitim sistemide kötü bu devirde.Meslek liselerinin ne günahı suçu varda önleri engelleniyor? Yönetim kimlerinin önünü kesmek istiyorsa onlarınkini kessin diğerlerinin bir günahı yok.Ben mesela okulda devam edip bilgisayar mühendisliği düşünmüyorum değil ama bunun için hayvan gibi çalışıp normalden fazla soru çözüp biraz da şansa bakarak girmem lazım.

Okuldan soğutan biri de meslek eğitimi veren hocaların tavırları.Bildiğiniz fabrikada çalışan ustaların biraz daha modern halleri.Yani okulda olmasalar aynı o ustalar gibi küfürler ederler.Eğitimde şiddet yasak olmasına rağmen şamar yediğimiz oluyor.Allah'tan şiddet yasak  

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Hocam yapmayın bu lisede bukadar abartılacak birşey yok.

Sadece ders zamanı uyumak yerine veya kafa başka yerde olmak yerine derste olsun.

Emin olun sınavlara çalışmasanız bile dersi adam gibi dinlediğinizde yine sınavlarda yapıyorsunuz.

Düz liseye geçsen ne faydası olucak ? Burda yapamayan orda da yapamaz hocam kendini kandırma.

Herşey sende bitiyor. Bende ilk sene liseye başladığımda ortama alışamamıştım. Sonradan açıldım. Sevmiyorsan idare ile görüş, aileni getirt konuştur ikna ettirt birşeyler yaptır bölümünü değiştir.

Düz liseye gittiğinde kazanıcam diyorsan git kazanamıcaksan öyle aylak aylak iş yok amk dersin ki bizim arkadaşların hepsi diyor sizin firmaya soktursana beni kefil olsana diye.

İyi düşün taşın. Daha 2. sınıftasın.. Mesleğin içine adam gibi girmedin.

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosplay
    Cosplay's avatar
    Erkek

Ya ne meslek lisesi sayıklıyosunuz siz. 

Arkadaşım eğer hala imkanın varsa 10. sınıftayken değiştiriliyosa değiştir. Hİç bi skim mantığı yok anadolu tekniğin. Anadolu lsielerin bence hiçbir mantığı yok. Sadece zaman kaybı. Ya bi insanın üniversite sınavını kazanmaması için salak olması lazım kardeşim neden büyütüyosunuz şu sınavı ? Sen hazırlığını yaptığın sürece öss sınavına, gittiğin lisenin hiç bi önemi yok. Gidebiliyosan git düz liseye yap 6 7 ders zamanın sana kalsın adam gibi değerlendir. Son sene dershane olayın oldumu daha da zorlaşıyo anadolu lisesi öğrencisi için olaylar. Bu devirde hiç bi ekstrası yok anadoludur fendir. 

Ben atl elektrik elektronik bölümü okuyorum lise son öğrencisiyim ve sana böyle bir öneride bulunuyorum. Biraz noksan anlatmış olabilirim aklına takılan bişe varsa sorabilirsin.

make total destroy
Toplam Hit: 3419 Toplam Mesaj: 25