folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder (Düzenleme - Klavye Mouse Kulaklık Tavsiye ) Dizüstü Tavsiye (Oyun) (3-4K)

(Düzenleme - Klavye Mouse Kulaklık Tavsiye ) Dizüstü Tavsiye (Oyun) (3-4K)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

düzenleme; yeni konu açmayayım dedim,

https://www.tahribat.com/forum/duzenleme---klavye-mouse-kulaklik-tavsiye--dizus-235741/0#msg2940681

Gamer klavye + mouse + kulaklık istiyoruz. Gamer dediysek de 300er lira olanlardan değil. Gamer'ımsı bişeyler olur. Hani mekanik olmasın da mekanik hisli olsun mesela :D

Monster da bi kulaklık denedik ( monster titreşimli kulaklık yazınca çıkıyor ) efsane bişey. 7.1 destekliymiş. bir de titreşim motoru koymuşlar içine. kafanda zıplıyor resmen aygıt. çılgın bişey. USB girişiyle takılıyor pcye kulaklık girişinden falan değil.

Neyse, hafif, başarılı bir kulaklık ( zira baktığımız 295 tl idi ) 

oyun oynamaya ergonomik, başarılı bir fare ( benim mouse bazen 3 kere tıklıyor bazen hiç tıklamıyor, ben tıkladığım kadar tıklayacak bir mouse

bir de kötü olmayan klavye ( laptop klavyemi kullanıyorum epeydir. bazı tuşlar basılı kalmaya başladı. mesela sol tuşu bırakıyorum, adam sola gitmeye devam ediyor, ta ki sol tuşa tekrar basana kadar ) eh malum laptop klavyesini bozmak s*tığımızın resmidir

bu üç üründen de 2şer tane alınacak ( kardeşim + bana ) yani fiyat ne kadar düşük o kadar iyi, amma ve lakin kanser de etmemesi lazım işte. fiyat performans ürünü diyelim. fazla özelliğe gerek yok, bloody mouse lar gibi mikrosu falan olmasa da olur napalım....

edit öncesi konu içeriği ; 

Selamlar 

Kardeşimin eğitimi için bir dizüstü ihtiyacımız doğdu. Halihazırda hepsiburada da %18kdv indirimi var imiş kaçırmayalım istiyoruz.

Csgo, pubg türevi oyunlarda yüksek fps yegane arzumuz. Onun dışında sunum, proje, ödev vs için kullanılacağından pek bi kriter ortaya çıkmıyor. Uzun ömürlü olması, hızı falanı fistanı mühim tabi. 

Zamanında asustan ağzım yandığı için hiç düşünmüyorum. Keza acer, casper gibi markalar da pek güven vermiyor.

Bütçeyi max zorlayabilexeğimiz aralık 3bin ile 4bin arası. 

Freedos tercih sebebi.

Monster düşünüyoruz ama onda da pek driver güncellemesi falan olmuyormuş, oyunlarda mavi ekran falan verebiliyormuş bir kaç saatlik dilimlerde. Kullananlardan böyle sıkıntılar yaşayanlar oldu mu?

Sanırım monster dışında en iyi ikili dell ve msi markaları. 

Bizzat kullanıp tavsiye edeceğiniz yahut uzak dur diyeceğiniz model var mı? Malum kronik sorunlar oluyor bazı modellerde. Aldığına lanet ediyor insan.

İ5 - i7 işlemci, 12-16gb ram, biraz ssd, 4gb güzel bir ekran kartı fena olmaz gibi.

Bir bilene sormak istedim, vakit de kısıtlı, fikri olup da paylaşmayan olursa küserim :))

Şimdiden teşekkürler 🖖

Edit, taşınabilir olması gerektiğinden masaüstü şansımız yok

noname tarafından 29/Nis/18 20:38 tarihinde düzenlenmiştir

...said addicted.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KarakartaL
    KarakartaL's avatar
    Erkek

3 senedir monster kullanıyorum tık demedi. Dediğin mavi ekran sorunuyla monster da hiç karşılaşmadım. Bugün yine bilgisayar alacak olsam hiç düşünmeden monster alırdım ayrıca teknik servisi de 10 numara 5 yıldız. Adamlar bir sıkıntı çıktığında şimşek gibi hareket ediyor sorunu gideriyorlar en kısa zamanda laptopu sana ulaştırıyorlar. 

Edit: Driver sıkıntısı derken neyin driverini kastettiğini biraz açabilirmisin hocam? 

KarakartaL tarafından 28/Nis/18 02:32 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    KarakartaL bunu yazdı

3 senedir monster kullanıyorum tık demedi. Dediğin mavi ekran sorunuyla monster da hiç karşılaşmadım. Bugün yine bilgisayar alacak olsam hiç düşünmeden monster alırdım ayrıca teknik servisi de 10 numara 5 yıldız. Adamlar bir sıkıntı çıktığında şimşek gibi hareket ediyor sorunu gideriyorlar en kısa zamanda laptopu sana ulaştırıyorlar. 

Edit: Driver sıkıntısı derken neyin driverini kastettiğini biraz açabilirmisin hocam? 

Tam hatırlamıyorum, kimin söylediğini hatırlasam soracağım da, bir arkadaşım kullanıyor, ne idiğü belirsiz anakarta bios update falan çıkmadığından stabiliteyi sağlayamıyorlar, arada mavi ekran veriyor gibi bişeyler dediydi. Yoksa diğer driverlar zaten direk üreticinin kendisinden işletim sistemi için geliyor, monster dan bağımsız 

...said addicted.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KarakartaL
    KarakartaL's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı
    KarakartaL bunu yazdı

Tam hatırlamıyorum, kimin söylediğini hatırlasam soracağım da, bir arkadaşım kullanıyor, ne idiğü belirsiz anakarta bios update falan çıkmadığından stabiliteyi sağlayamıyorlar, arada mavi ekran veriyor gibi bişeyler dediydi. Yoksa diğer driverlar zaten direk üreticinin kendisinden işletim sistemi için geliyor, monster dan bağımsız 

Bendeki anakart foxconn. Update konusunda bir sıkıntı yok. Şimdiki versiyonlarda ne marka kullanıyorlar bilmiyorum arayıp sormak lazım. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxeL
    MaxeL's avatar
    Erkek

Monster abra 12.1 kullaniyorum 6 aydir 10 numara musteri hizmetleri cok ilgili.  İ7 işlemci 1060 ekran karti 4000 tl Guzel aletleri var bulabilirsin. Gözun kapali al

Break Dance Bboy MaxeL
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek

Hepsi buradanın kdv bilmem ne indirimine kanma sakın hocam. Önce şişiriyorlar sonra indirdik gibi gösterip yine karlı şekilde satıyorlar. n11 den falan al 100 lira fazla olsun ama kafan rahat olur. 

next next next install
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    ilteris bunu yazdı

Hepsi buradanın kdv bilmem ne indirimine kanma sakın hocam. Önce şişiriyorlar sonra indirdik gibi gösterip yine karlı şekilde satıyorlar. n11 den falan al 100 lira fazla olsun ama kafan rahat olur. 

Ya biliyorum mağaza sistemine geçtiğinden beri göt oldu Hb ama almayı seçtiğim modeli zaten 3-5 siteden araştırıp fiyatına göre seçerim nereden alacağımı.. :)

Bizim de bi monster ımız olsun bakalım artık, izmire mağaza da açmışlar bi kaç saate uğrayayım.

Bu taraflarda olan varsa buyursun, tahribat monster izmir buluşması yapalım :D

...said addicted.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Diathorus
    Diathorus's avatar
    Erkek

Hacılar bende aşağıdaki laptop u düşünüyorum ne dersiniz?

https://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V9-2-2.html

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Uveys
    Uveys's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

oyun bilgisayarı ve csgoda iyi bi rank yapayım diyorsan 3 4 k bütçe ile bunu yapman çok zor. bir kere ssd kesin olacak. 1060 gtx ekran kartın olacak. bu da en az 6000 6500 tl demek

Sadelik demek güzellik demektir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lambo
    Lambo's avatar
    Erkek
    Diathorus bunu yazdı

Hacılar bende aşağıdaki laptop u düşünüyorum ne dersiniz?

https://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V9-2-2.html

güzel ama üzerinde sadece 250 lik ssd var. yetecek mi sana bu. biraz daha üstüne koyup hdd taktırmanı öneririm

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek
    Uveys bunu yazdı

oyun bilgisayarı ve csgoda iyi bi rank yapayım diyorsan 3 4 k bütçe ile bunu yapman çok zor. bir kere ssd kesin olacak. 1060 gtx ekran kartın olacak. bu da en az 6000 6500 tl demek

Cs go için 1060 gtx lazımsa farcry 5, battlefield 1 gibi oyunlara yetecek ekran kartı hala üretilmedi. 3080'leri falan bekleyelim.

DarkSkull tarafından 28/Nis/18 14:21 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 4406 Toplam Mesaj: 23
notebook laptop dizüstü oyuncu mouse klavye notebook