DV 2014 Green Card Sonuçları Açıklandı
-
KaRaKuLe bunu yazdıFatih bunu yazdı
başvuruları nerelerden yapıyorsunuz arkadaşlar? ben yesil-kart.com'dan yaptım yıllardır çıkmıyor.
ordan yapılır mı bi sürü para istiyorlar https://www.dvlottery.state.gov/ bu siteden yapacaksın
bu site ne kadar istiyor?
-
asa42 bunu yazdıKaRaKuLe bunu yazdıFatih bunu yazdı
başvuruları nerelerden yapıyorsunuz arkadaşlar? ben yesil-kart.com'dan yaptım yıllardır çıkmıyor.
ordan yapılır mı bi sürü para istiyorlar https://www.dvlottery.state.gov/ bu siteden yapacaksın
bu site ne kadar istiyor?
official sitesi burası, başvuru bedava.
-
husnuweb bunu yazdıOlgunisik bunu yazdıBaBe bunu yazdıTriumph bunu yazdı
madem bu kadar insanız, ortaklaşa bi tekne alıp yasa dışı yollarla gidelim:)
nedense aklıma yattı
Burdan oraya tekneylemi gideceğiz.küba vizesi alırız, ordan tekne bulup bahama adalarından birine geçeriz.
en yakın adadan şişme botla ilerleyip, yüzülecek mesafeden can yelekleriyle yüzeriz.
tamam işte.
teoride güzele benziyor hacım
-
SharpShooter bunu yazdıhusnuweb bunu yazdıOlgunisik bunu yazdıBaBe bunu yazdıTriumph bunu yazdı
nedense aklıma yattı
Burdan oraya tekneylemi gideceğiz.küba vizesi alırız, ordan tekne bulup bahama adalarından birine geçeriz.
en yakın adadan şişme botla ilerleyip, yüzülecek mesafeden can yelekleriyle yüzeriz.
tamam işte.
Ben sizi Key West te karsilarim hacilar :)
-
hackingo bunu yazdıSharpShooter bunu yazdıhusnuweb bunu yazdıOlgunisik bunu yazdıBaBe bunu yazdıTriumph bunu yazdı
nedense aklıma yattı
tamam işte.
arti olarak yuzulur yuzulmesine de biraz kopek baligi problemi yasayabilirsiniz :)
-
hackingo bunu yazdıhackingo bunu yazdıSharpShooter bunu yazdıhusnuweb bunu yazdıOlgunisik bunu yazdıBaBe bunu yazdıTriumph bunu yazdı
nedense aklıma yattı
tamam işte.
arti olarak yuzulur yuzulmesine de biraz kopek baligi problemi yasayabilirsiniz :)
-
akmarky bunu yazdıhackingo bunu yazdıhackingo bunu yazdıSharpShooter bunu yazdıhusnuweb bunu yazdıOlgunisik bunu yazdıBaBe bunu yazdıTriumph bunu yazdı
nedense aklıma yattı
tamam işte.
olmadı rene'nin deodorant+çakmak ikilisini kullanırsınız ;)
-
Bazen amerikaya dil egitimi icin gitsem mi diye dusunuyorum. (daha cok is alaninda kullanmak icin. boylelikle turce - cince - ingilizce muhtesem üclüsünü tamamlamis olurum.)
Aslinda bunun icin yesil kart almaya gerek yok sanirim. Zaten cikma ihtimali de zayif gibi.
Yine de gelecek basvuruda konuya yazarsaniz seviniriz.
Kolay gelsin.