DVD-RW Uyuz Etti
-
Arkadaşlar Benim DVD sürekli Cd seçiyo takıom bazısını okuyo bazısını okumuyo Call Of Duty 4 Aldım arkadaşa yükledim şimdi kendime yükleyecem boş gösteriyo cd yi a.q bunun çözümü yok mu
-
vallaha hocam iyiki açtın bole konuyu bnmde normal cd'leri calıstırıyo ama boş cd koydugum zaman calısmıyoo neden yaoo zikcem bu işi yaoo :)
-
sorunun temelde dörtkaynağı olabilir
1. si bağlantı kablolarında temassızlık olabilir soketleri çıkartıp tekrar takmayı deneyin.
2. si firmware güncellemesi gerekiyor olabilir. İndirip yüklemeniz gerekmektedir. yalnız bu işlemi yaptığınızda büyük ihtimalle garanti kapsamı dışına çıkacaktır.
3. sü ise malesef lensi bozulmuş olabilir. tamiri yerine yenisini almak daha mantıklı tamiri de aynı miktar tutacaktır ve aynı randımanı sağlamayacaktır.
4. sü medya (cd/ dvd /blueray... vs) kirli olabilir. yapacağınız en büyük hata kolonya ile silmektir. onun yerine kuru bir bezle, çıkmayan leke varsa bezi su ile ıslatarak
çıkarmayı deneyin. Kolonya medya ların şeffaf kaplamasını matlaştırır, okunmasını engeller.
Alıntı değildir.
-
bağlantı felan değil senin dalga dünyadaki görevlerini yavaş yavaş tamamlıyor. diğer taraf için hazırlık yapmaya başlamış
-
teknik bi durum olduğunu bilsem yollayacam garantiyede anlayamadım ki bizdemi var ibnelik en iyisi yollayım bi garanti yapıp gelsin
-
benimde aynı problemim vardı. internetten firmware güncellemesi yaptım anında çözüldü problem. saygılar
-
Tam ben bu konuyu açıyordum ki bunu gördüm;
Şimdi 1. si üstte yazılan olaylarla alakası yok. Çünkü bizzat tecrübem var.
Müridlere anlatayım, ve onlar da bi kafa yorsun.
Bundan bir ay evveline kadar dvd çalışıyordu,bi ara okumamaya başladı. İçini boş göstermesi diye bi dava yok, cd yi çıkartın yine girecektir çünkü windowsun cd yazma özelliğinden kaynaklanıyor.
Şimdi gelelim benmi yaşadığım tecrübe. bizim arkadaşın pc ye taktım ondada açılmadı. Aynı marka beraber aldığım arkadaşın dvd-rw de de aynı sorun varmış.
ben format çektim, vista kurdum ve düzeldi. Daha 5 dk önce yine aynı sorunu yaşamaya başladım.
kafdayı sıyıracam. Virüs olabilirmi. tarattır demeyin bana çünkü anti-virüs programlarının hepsi orospu çocuğu.
O rant sağlayan piçler bizim kafamızı sikiyorlar. onlar yayıyor virüsleri zaten. Neyse konunun dışına çıkmıyım ama virüs olabilirmi olmayabilirmi.
Şimdi yine taratıyorum ama bibok bulamayacak biliyorum.
tarama sonucu ben yine yazarım ama virüs olabilirmi ???
Not: Çözüm var isobuster programı bu dvd leri görüyor
buda neyi gösteriyor???? DVD nin donanımsal sorunu yok. Yani fiziksel sorunu yok. bu iş işletim sistemi ile alakası var ama çözü,münü bi bulsam anasını sikecem.
şu an kafamdan dumanlar çıkıyo çok küfür ettim özür dilerim ama anlamışsınızdır beni
-
aspurce_3 bunu yazdı:
-----------------------------
benimde aynı problemim vardı. internetten firmware güncellemesi yaptım anında çözüldü problem. saygılar
-----------------------------ben yazarken sizde bunu benden önce yazmışsınız
az sonra deneyeceğim kardeş eğer olursa sana dua ederim. :D
-
hocam eger data kablolarında falan bi sorun yoksa yani sadece toz ve lazer gozden yapıosa. al parcayı tazzikli suyun altında guzelce bi yıka:D harbi diyorum. ben denedim bnmki harika calısıyo simdi. tazzikli suda guzelce yıka sonra as ipe kurusun:D
pişman olmazsın:D
-
Ne Yaparsanız Yapın Bunu Düzeltemessiniz.) Orospu Cocuqu Samsung Dvd Raw ım Vardı Bazı Oyunları Cd Seciyordu.. Taki Birgün.. Kırılana Kadar.) Suan LG Kullanıyorum Cd Seçme Olayı Yok Kesinlikle.. Dvd vs Cd Raw Alacaklara.. Lg &ya Asus.. Rules.) Cd Seçme Olayı Kesinliklik Yapmaz Lg Eski Sürücüleri Yapabilir Ama YeniLer İçin.. Kesinlikle Yapmıyor.) 45 Ytl Asus.. Aldım Dıger Makınama.. Dvd Raw.. Cd Üzerine Resim Basma Özelliqi Var..
-
vistayı güncelledim,
Şimdi canavar gibi çalışıyor maşallah.