DVD-RW Uyuz Etti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek

Martech bunu yazdı:
    -----------------------------
    Ne Yaparsanız Yapın Bunu Düzeltemessiniz.) Orospu Cocuqu Samsung Dvd Raw ım Vardı Bazı Oyunları Cd Seciyordu.. Taki Birgün.. Kırılana Kadar.) Suan LG Kullanıyorum Cd Seçme Olayı Yok Kesinlikle.. Dvd vs Cd Raw Alacaklara.. Lg &ya Asus.. Rules.) Cd Seçme Olayı Kesinliklik Yapmaz Lg Eski Sürücüleri Yapabilir Ama YeniLer İçin.. Kesinlikle Yapmıyor.) 45 Ytl Asus.. Aldım Dıger Makınama.. Dvd Raw.. Cd Üzerine Resim Basma Özelliqi Var..

kardeş inancın olsun bir ara başımıza geldi lg cd-rw vardı bir cd seçio aklın hayalin şaşar windows yükleyecektik 3 tane ayrı cd taktık yok kafayı yiyecektik azda ama yenilerde olmayabilir. 

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

aynı sorun bende de oluyor lg-dvd-RW sorunsuz çalıştırdıgı 8.1gb pro cd mi asus dvd-rw okumuyor boş gösteriyordu

cd nin üzerine bir kaç damla ince yaĞ döküp peçete ile silince sorunsuz çalışıyor

yunusozturk.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Turkchaos
    Turkchaos's avatar
    Erkek
    Bolvadinli bunu yazdı:

Tam ben bu konuyu açıyordum ki bunu gördüm;

Şimdi 1. si üstte yazılan olaylarla alakası yok. Çünkü bizzat tecrübem var.

Müridlere anlatayım, ve onlar da bi kafa yorsun.

Bundan bir ay evveline kadar dvd çalışıyordu,bi ara okumamaya başladı. İçini boş göstermesi diye bi dava yok, cd yi çıkartın yine girecektir çünkü windowsun cd yazma özelliğinden kaynaklanıyor.

Şimdi gelelim benmi yaşadığım tecrübe. bizim arkadaşın pc ye taktım ondada açılmadı. Aynı marka beraber aldığım arkadaşın dvd-rw de de aynı sorun varmış.

ben format çektim, vista kurdum ve düzeldi. Daha 5 dk önce yine aynı sorunu yaşamaya başladım.

kafdayı sıyıracam. Virüs olabilirmi. tarattır demeyin bana çünkü anti-virüs  programlarının hepsi orospu çocuğu.

O rant sağlayan piçler bizim kafamızı sikiyorlar. onlar yayıyor virüsleri zaten. Neyse konunun dışına çıkmıyım ama virüs olabilirmi olmayabilirmi.

Şimdi yine taratıyorum ama  bibok bulamayacak biliyorum.

tarama sonucu ben yine yazarım ama virüs olabilirmi ???

Not: Çözüm var isobuster programı bu dvd leri görüyor

buda neyi gösteriyor???? DVD nin donanımsal sorunu yok. Yani fiziksel sorunu yok. bu iş işletim sistemi ile alakası var ama çözü,münü bi bulsam anasını sikecem.

şu an kafamdan dumanlar çıkıyo çok küfür ettim özür dilerim ama anlamışsınızdır beni 

kardeş hakkaten ortanın aq ya. holy one küfür sayıcıda bile bu kadar küfür yok :)

baba bu hata genelde firmware dediğimiz donanımları yöneten çiplerin medya seçmesinden kaynaklanır. aynı zamanda temassızlıklar gibi üstte saydığım sebeplerde olabilir.

ben bir elektronikçiyim ama aynı zamanda programlamada okuduk.  Sakin olun. garantiye gönder gene olmazsa firmware yaparsın modelini söylersin e mail adresine kadar teslim ederim firmwaresini. yalnız baba dua etmeyi unutmayacaksın haaaaa 

Erkek adamın imzası sözüdür.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Turkchaos
    Turkchaos's avatar
    Erkek

Martech bunu yazdı:
    Ne Yaparsanız Yapın Bunu Düzeltemessiniz.) Orospu Cocuqu Samsung Dvd Raw ım Vardı Bazı Oyunları Cd Seciyordu.. Taki Birgün.. Kırılana Kadar.) Suan LG Kullanıyorum Cd Seçme Olayı Yok Kesinlikle.. Dvd vs Cd Raw Alacaklara.. Lg &ya Asus.. Rules.) Cd Seçme Olayı Kesinliklik Yapmaz Lg Eski Sürücüleri Yapabilir Ama YeniLer İçin.. Kesinlikle Yapmıyor.) 45 Ytl Asus.. Aldım Dıger Makınama.. Dvd Raw.. Cd Üzerine Resim Basma Özelliqi Var..

Sorarsanız şu anda en iyi writer ürünleri sırasıyla

Sony

Toshiba

Philipsh

Asus

LG

.

.

.

şeklinde.

Lg çok iyi ama sorunu writer ın ömrünün 2 sene gibi bir sürede bitmesi malesef ve bir de piyasada LG adında birsürü sahte mal bulunmakta. 

LG tercih etmemenizi öneririm.

şu an philipsh DVD writer ım var 4 sene oldu ve performans düşüşü bile yok. üstelik çok fazla yedekleme için kullanıyorum... 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bolvadinli
    Bolvadinli's avatar
    Erkek
    Turkchaos bunu yazdı:
    Bolvadinli bunu yazdı:

Bundan bir ay evveline kadar dvd çalışıyordu,bi ara okumamaya başladı. İçini boş göstermesi diye bi dava yok, cd yi çıkartın yine girecektir çünkü windowsun cd yazma özelliğinden kaynaklanıyor.

Şimdi gelelim benmi yaşadığım tecrübe. bizim arkadaşın pc ye taktım ondada açılmadı. Aynı marka beraber aldığım arkadaşın dvd-rw de de aynı sorun varmış.

ben format çektim, vista kurdum ve düzeldi. Daha 5 dk önce yine aynı sorunu yaşamaya başladım.

kafdayı sıyıracam. Virüs olabilirmi. tarattır demeyin bana çünkü anti-virüs programlarının hepsi orospu çocuğu.

O rant sağlayan piçler bizim kafamızı sikiyorlar. onlar yayıyor virüsleri zaten. Neyse konunun dışına çıkmıyım ama virüs olabilirmi olmayabilirmi.

Şimdi yine taratıyorum ama bibok bulamayacak biliyorum.

buda neyi gösteriyor???? DVD nin donanımsal sorunu yok. Yani fiziksel sorunu yok. bu iş işletim sistemi ile alakası var ama çözü,münü bi bulsam anasını sikecem.

şu an kafamdan dumanlar çıkıyo çok küfür ettim özür dilerim ama anlamışsınızdır beni

kardeş hakkaten ortanın aq ya. holy one küfür sayıcıda bile bu kadar küfür yok :)

baba bu hata genelde firmware dediğimiz donanımları yöneten çiplerin medya seçmesinden kaynaklanır. aynı zamanda temassızlıklar gibi üstte saydığım sebeplerde olabilir.

ben bir elektronikçiyim ama aynı zamanda programlamada okuduk. Sakin olun. garantiye gönder gene olmazsa firmware yaparsın modelini söylersin e mail adresine kadar teslim ederim firmwaresini. yalnız baba dua etmeyi unutmayacaksın haaaaa

Kardeş, çok teşekkür ederim ilginden dolayı,

bir önceki sayfanın sonunda da belirttiğim gibi vistayı  güncelledim düzeldi.

Tesadüfmüdür bilmiyorum. Ama  firmware linkini buradan verirsen sevinirirm kalsın yanımda

Sony rw aw-g17a 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Game_Over
    Game_Over's avatar
    Erkek
    bu güncelleme olayını nasıl yapıoz benimkinin üzerinde writemaster yazıo buna göre mi

Ayranı yok içmeye, taksiyle gidiyo sıçmaya
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Turkchaos
    Turkchaos's avatar
    Erkek
    Bolvadinli bunu yazdı:
    Turkchaos bunu yazdı:
    Bolvadinli bunu yazdı:

kafdayı sıyıracam. Virüs olabilirmi. tarattır demeyin bana çünkü anti-virüs programlarının hepsi orospu çocuğu.

Şimdi yine taratıyorum ama bibok bulamayacak biliyorum.

kardeş hakkaten ortanın aq ya. holy one küfür sayıcıda bile bu kadar küfür yok :)

baba bu hata genelde firmware dediğimiz donanımları yöneten çiplerin medya seçmesinden kaynaklanır. aynı zamanda temassızlıklar gibi üstte saydığım sebeplerde olabilir.

ben bir elektronikçiyim ama aynı zamanda programlamada okuduk. Sakin olun. garantiye gönder gene olmazsa firmware yaparsın modelini söylersin e mail adresine kadar teslim ederim firmwaresini. yalnız baba dua etmeyi unutmayacaksın haaaaa

Kardeş, çok teşekkür ederim ilginden dolayı,

bir önceki sayfanın sonunda da belirttiğim gibi vistayı  güncelledim düzeldi.

Tesadüfmüdür bilmiyorum. Ama  firmware linkini buradan verirsen sevinirirm kalsın yanımda

Sony rw aw-g17a 

kardeş firmware sitelerine baktım ancak böyle bir model yok. Bu model olduğuna emin misin? 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Turkchaos
    Turkchaos's avatar
    Erkek

Game_Over bunu yazdı:
    bu güncelleme olayını nasıl yapıoz benimkinin üzerinde writemaster yazıo buna göre mi

ilk önce modelini belirlemen gerek. burada yapacağın hata tüm parçayı bozabilir. buna dikkat etmen gerek.

Firmware yapacağın bilgisayarın elektrik bağlantısı sağlam olacak. Güncellerken bilgisayarın elektriği kesilmese çok iyi olur.

internetten indirdiğin firmware programını çalıştırınca zaten otomatik yükleniyor.

Bios güncelleştiren varsa aynı şey farkı yok. 

Toplam Hit: 2902 Toplam Mesaj: 19