folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder E-Bay Cı Arkadaşlar Ağır Sorularım Var

E-Bay Cı Arkadaşlar Ağır Sorularım Var

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

evet arkadaşlar ben yardımcı olurum diyenler varmıdır

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

upsss

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

Bildiğim kadarıyla;

Ebay türü siteler bizde de bol miktarda var aslında. Gittigidiyor, hepsi burada vs. Sadece bizimkiler armudu sapıyla çöpüyle yemeye alıştıkları için fiyatlar genel olarak yüksek. Ebay ve benzeri sitelerde ise durum fiyat politikası bakımından farklı. Yani makul oranlarda karlarla satışa sunulan ürünler var. Mesela aldığım yarı profesyonel makine, ebayde yaklaşık %40 daha ucuzdu. Bir de işin içine refurbished (fabrikasında yenilenmiş olan 2. el) ürünler girince fiyatlar tabii ki bize göre oldukça düşük kalıyor.  Biraz da Türkiye ekonomisindeki vergileri düşünürsen zeten yaklaşık olarak %20'lik direk bir fark ortaya çıkıyor.

Ebay güvenilirdir alışverişte sorun olacağını düşünmüyorum. Tek sorun kargo ücreti + gümrük (ki onun da çözümü yazılmış zaten)

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek

Hediye olarak yollamak çözüm olmayabiliyor

Gümrükteki elemanın insafına kalmış

Kendileri değer biçebiliyor.

Gift yazmakla bitmiyor iş.

Öle olsa Gift yazar araba yollar adam...

Riskli yani. takılabilir de takılmayabilir de.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

ebaya ödeme yaptım hata verdi paypala kredi kartım bağlıydı paypaldan ödeme yapılmamış görünüyor ama kredi kartından ödeme yapılmış ne yapacağım acep ? 

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
Toplam Hit: 2228 Toplam Mesaj: 16