E-Bay Dan Alışveriş Yapan Arkadaslar Bakabilirler Mi?
-
MüridLer Ebay dan ürün aldınız diyelim , 15 - 20 gun gectı veya 25 gün ürün hala gönderilmedi nereden nasıl şıkayet edılıyor?
(Paypal dan yapılan alısverıs ıcın soruyorum)
Artı en fazla kac gun ıcınde şikayette bulunulabılır?
Parayı gerı alabılme yuzdesı kactır?
:) -
mal gelmediyse gönderilmeydiyse paypalsa %99,9
-
DJ_Alper bunu yazdı
mal gelmediyse gönderilmeydiyse paypalsa %99,9
Ama işte zaman olayı? Yanı 45 gun falan oldu dıyelım nasıl olacak? Artı nerden sıkayet edılecek? :)
-
ne aldın ki gelmedi hocam. ?
-
Bintang_Merah bunu yazdı
ne aldın ki gelmedi hocam. ?
-
ebaydan ürün aldık diyelim mail geliyormu ürün cıktı diye....
-
abi ebayan alışveriş yapıcaksan kesinlikle ve kesinlikle tracking number alıcaksın.
ben almadım pişman oldum.
-
Paypalın itiraz etmek için gün sınırı var ama satıcılar genel de yorumları çok önemsiyorlar. Birkaç defa 50 gün de gelmeyen ürünüm oldu, paypal hiç ilgilenmedi süresi geçtiği için. Satıcıya mesaj attım, isterseniz iade yapalım, isterseniz yeniden gönderelim şeklinde geri dönüş yaptılar, iade aldım. Çinli bir satıcıydı.
Ebay de dikkatli olduktan sonra pek sorun çıkmıyor, en azından ben bir sorunla karşılaşmadım.
-
zigor bunu yazdı
Paypalın itiraz etmek için gün sınırı var ama satıcılar genel de yorumları çok önemsiyorlar. Birkaç defa 50 gün de gelmeyen ürünüm oldu, paypal hiç ilgilenmedi süresi geçtiği için. Satıcıya mesaj attım, isterseniz iade yapalım, isterseniz yeniden gönderelim şeklinde geri dönüş yaptılar, iade aldım. Çinli bir satıcıydı.
Ebay de dikkatli olduktan sonra pek sorun çıkmıyor, en azından ben bir sorunla karşılaşmadım.
süre ne kadar ?
-
ebaydan ürün aldıqımız zaman mail qeliyor mu acaba mk ?
-
CooLSTuFF bunu yazdı
ebaydan ürün aldıqımız zaman mail qeliyor mu acaba mk ?
Gelıyo mk :D