E-Bay Dan Alışveriş Yapan Arkadaslar Bakabilirler Mi?
-
JiggSaw bunu yazdıCooLSTuFF bunu yazdıJiggSaw bunu yazdıCooLSTuFF bunu yazdı
ebaydan ürün aldıqımız zaman mail qeliyor mu acaba mk ?
Gelıyo mk :D
ipnein profiline güvendik bakalım nolcak yolladim dedi ama olmazsa paypal'a itirz .
O itirazı nerden yapıyorsun? Kac gun ıcınde yapıyorsun? :)
Bırı de benım soruma yanıt versın mk :)daha etmedik edecez 45 gün diye biliyorum ben onu
buluruz yönteminide artık :D
-
iQsuz bunu yazdı
lan benım servo motorlarda mı acaba gümrüğe takıldı.
siktiğimin gümrüğü ulan karaköy dahil servo satan yer yok.olsa bile benim 12 liraya aldığım servonun tanesını 35 liraya satıyo.
sikermisin sabahamı bırakırsın?
Hiç sabaha bırakma , direkt bas hacı :D
-
ürün gümrüğe takılınca ptt'den haber geliyor diye biliyorum.
ürünün trackin numarası var mı? varsa bakalım, gerçi onu da adam gibi güncellemiyolar ama bazen çalışıyo.
tracking numarası varsa da yoksa da ödemenin 30. günü satıcıya mesaj at ürün gelmedi napacaz kanka de. Ben acemilikten bi seferinde fazla beklemişim o zaman paypaldan yana umutlar tükeniyo
büyük ihtimal az daha bekle diecek, eğer geri ödeme yapayım derse hemen kabul et, tracking numarası veren ve güvenilir olan başka birinden al malzemeni.
-
FOXXLY bunu yazdı
hocam bataryalar artık gümrüğe takılıyor yollamış olabilir, gümrüğe takılmış olabilir. pil, batarya vs yollamıyor genelde satıcılar türkiyeye. ama eleman bilmiyosa durumu sana haber vermemiş olabilir.
O takılma olayı bildiğim kadarıyla Çin gümrüğünün bok yemesi bizimkilerin suçu yok.
-
Adi postaların gelmesi epey bir zaman alıyor. sen bir msj at adama cevap bekle ona gör tavır al
-
Tamam hacular elemana mesaj attım yarın atacak bir iki numara falan ...
Olayın giriş , gelişme , sonuc bolumlerını de az cok kavradık ...
Şimdi elemandan malzeme gelmedıyse ay , yıl , gun olayını bilmem ama önce paypal a , sonra ebay a şikayette bulunucam :)
Paypal alısverıs sistemını (yenıısını acar sorun degıl ama en azından sımdıkını) kapatıyor...
EBay hesabını - profılını (yenısını acar ama %98 kusur onaylı - 300 - 500 satıslı profılını) kapatıyor ...
MUŞ MUŞ MUŞ ...
Onun ıcın çözmemız lazım bı sekılde aramızda sorunu elemanla :D -
JiggSaw bunu yazdı
Tamam hacular elemana mesaj attım yarın atacak bir iki numara falan ...
Olayın giriş , gelişme , sonuc bolumlerını de az cok kavradık ...
Şimdi elemandan malzeme gelmedıyse ay , yıl , gun olayını bilmem ama önce paypal a , sonra ebay a şikayette bulunucam :)
Paypal alısverıs sistemını (yenıısını acar sorun degıl ama en azından sımdıkını) kapatıyor...
EBay hesabını - profılını (yenısını acar ama %98 kusur onaylı - 300 - 500 satıslı profılını) kapatıyor ...
MUŞ MUŞ MUŞ ...
Onun ıcın çözmemız lazım bı sekılde aramızda sorunu elemanla :DPaypal parayı gönderdikten sonra 40 gün itiraz suresi veriyor.Eğer o sürede şikayet edemezsen bir şey yapamazsın
-
JiggSaw bunu yazdı
MüridLer Ebay dan ürün aldınız diyelim , 15 - 20 gun gectı veya 25 gün ürün hala gönderilmedi nereden nasıl şıkayet edılıyor?
(Paypal dan yapılan alısverıs ıcın soruyorum)
Artı en fazla kac gun ıcınde şikayette bulunulabılır?
Parayı gerı alabılme yuzdesı kactır?
:)kardaşım benim google translante diye birşey var siteyi trye çevir aynı gittigidiyor gibi şikayet vs herşeyi yapabiliryorsun adam sana gönderi kodunu bile vermezse yazmak istediklerini google translate ile çevir mesaj at satıcıya dönüş yapıyorlar
-
rewolt84 bunu yazdıJiggSaw bunu yazdı
MüridLer Ebay dan ürün aldınız diyelim , 15 - 20 gun gectı veya 25 gün ürün hala gönderilmedi nereden nasıl şıkayet edılıyor?
(Paypal dan yapılan alısverıs ıcın soruyorum)
Artı en fazla kac gun ıcınde şikayette bulunulabılır?
Parayı gerı alabılme yuzdesı kactır?
:)kardaşım benim google translante diye birşey var siteyi trye çevir aynı gittigidiyor gibi şikayet vs herşeyi yapabiliryorsun adam sana gönderi kodunu bile vermezse yazmak istediklerini google translate ile çevir mesaj at satıcıya dönüş yapıyorlar
Olum translate olmasa ne halt etcez zaten :D
Onun vasıtasıyla çat pat konusuyoruz :D -
daha yeni batarya aldım takılmıyor ama normalde 15 güne en fazla gelirdim neden bşilmiyorum 45 günde geldi en geç 45 gün içinde itiraz edersin paypal dan merak etme gelir kesin