folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder E-Bay Dan Alışveriş Yapan Arkadaslar Bakabilirler Mi?

E-Bay Dan Alışveriş Yapan Arkadaslar Bakabilirler Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CooLSTuFF
    CooLSTuFF's avatar
    Erkek
    JiggSaw bunu yazdı
    CooLSTuFF bunu yazdı
    JiggSaw bunu yazdı
    CooLSTuFF bunu yazdı

ebaydan  ürün aldıqımız zaman mail qeliyor mu acaba mk ?

Gelıyo mk :D

ipnein profiline güvendik bakalım nolcak yolladim dedi ama olmazsa paypal'a itirz .

O itirazı nerden yapıyorsun? Kac gun ıcınde yapıyorsun? :)

Bırı de benım soruma yanıt versın mk :)

daha etmedik edecez 45 gün diye biliyorum ben onu 

buluruz yönteminide artık :D

bir kere veren orospu olur.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    iQsuz bunu yazdı

lan benım servo motorlarda mı acaba gümrüğe takıldı.

siktiğimin gümrüğü ulan karaköy dahil servo satan yer yok.olsa bile benim 12 liraya aldığım servonun tanesını 35 liraya satıyo.

sikermisin sabahamı bırakırsın?

Hiç sabaha bırakma , direkt bas hacı :D

İmza YOK !!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek

ürün gümrüğe takılınca ptt'den haber geliyor diye biliyorum.

ürünün trackin numarası var mı? varsa bakalım, gerçi onu da adam gibi güncellemiyolar ama bazen çalışıyo.

tracking numarası varsa da yoksa da ödemenin 30. günü satıcıya mesaj at ürün gelmedi napacaz kanka de. Ben acemilikten bi seferinde fazla beklemişim o zaman paypaldan yana umutlar tükeniyo

büyük ihtimal az daha bekle diecek, eğer geri ödeme yapayım derse hemen kabul et, tracking numarası veren ve güvenilir olan başka birinden al  malzemeni.

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    FOXXLY bunu yazdı

hocam bataryalar artık gümrüğe takılıyor yollamış olabilir, gümrüğe takılmış olabilir. pil, batarya vs yollamıyor genelde satıcılar türkiyeye. ama eleman bilmiyosa durumu sana haber vermemiş olabilir.

O takılma olayı bildiğim kadarıyla Çin gümrüğünün bok yemesi bizimkilerin suçu yok.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hatayi
    hatayi's avatar
    Erkek

Adi postaların gelmesi epey bir zaman alıyor. sen bir msj at adama cevap bekle ona gör tavır al

Tarikat-ı Aliyyeyi Tahribadiyye
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Tamam hacular elemana mesaj attım yarın atacak bir iki numara falan ...

Olayın giriş , gelişme , sonuc bolumlerını de az cok kavradık ...

Şimdi elemandan malzeme gelmedıyse ay , yıl , gun olayını bilmem ama önce paypal a , sonra ebay a şikayette bulunucam :)

Paypal alısverıs sistemını (yenıısını acar sorun degıl ama en azından sımdıkını) kapatıyor...
    EBay hesabını - profılını (yenısını acar ama %98 kusur onaylı - 300 - 500 satıslı profılını) kapatıyor ...

MUŞ MUŞ MUŞ ...

Onun ıcın çözmemız lazım bı sekılde aramızda sorunu elemanla :D

İmza YOK !!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    JiggSaw bunu yazdı

Tamam hacular elemana mesaj attım yarın atacak bir iki numara falan ...

Olayın giriş , gelişme , sonuc bolumlerını de az cok kavradık ...

Şimdi elemandan malzeme gelmedıyse ay , yıl , gun olayını bilmem ama önce paypal a , sonra ebay a şikayette bulunucam :)

Paypal alısverıs sistemını (yenıısını acar sorun degıl ama en azından sımdıkını) kapatıyor...
    EBay hesabını - profılını (yenısını acar ama %98 kusur onaylı - 300 - 500 satıslı profılını) kapatıyor ...

MUŞ MUŞ MUŞ ...

Onun ıcın çözmemız lazım bı sekılde aramızda sorunu elemanla :D

Paypal parayı gönderdikten sonra 40 gün itiraz suresi veriyor.Eğer o sürede şikayet edemezsen bir şey yapamazsın

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rewolt84
    rewolt84's avatar
    Erkek
    JiggSaw bunu yazdı

MüridLer Ebay dan ürün aldınız diyelim , 15 - 20 gun gectı veya 25 gün ürün hala gönderilmedi nereden nasıl şıkayet edılıyor?

(Paypal dan yapılan alısverıs ıcın soruyorum)

Artı en fazla kac gun ıcınde şikayette bulunulabılır?

Parayı gerı alabılme yuzdesı kactır?

:)

kardaşım benim google translante diye birşey var siteyi trye çevir aynı gittigidiyor gibi şikayet vs herşeyi yapabiliryorsun adam sana gönderi kodunu bile vermezse yazmak istediklerini google translate ile çevir  mesaj at satıcıya dönüş yapıyorlar

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    rewolt84 bunu yazdı
    JiggSaw bunu yazdı

MüridLer Ebay dan ürün aldınız diyelim , 15 - 20 gun gectı veya 25 gün ürün hala gönderilmedi nereden nasıl şıkayet edılıyor?

(Paypal dan yapılan alısverıs ıcın soruyorum)

Artı en fazla kac gun ıcınde şikayette bulunulabılır?

Parayı gerı alabılme yuzdesı kactır?

:)

kardaşım benim google translante diye birşey var siteyi trye çevir aynı gittigidiyor gibi şikayet vs herşeyi yapabiliryorsun adam sana gönderi kodunu bile vermezse yazmak istediklerini google translate ile çevir  mesaj at satıcıya dönüş yapıyorlar

Olum translate olmasa ne halt etcez zaten :D

Onun vasıtasıyla çat pat konusuyoruz :D

İmza YOK !!!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

daha yeni batarya aldım takılmıyor ama normalde 15 güne en fazla gelirdim neden bşilmiyorum 45 günde geldi en geç 45 gün içinde itiraz edersin paypal dan merak etme gelir kesin

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
Toplam Hit: 2728 Toplam Mesaj: 35