E Kitap İçin Sanal Kütüphane
-
ben de amazon kullaniyorum. goodreads den de kitap seciyorum.
220gb hakikaten cokmus. kitap listesi varsa paylasir misin hocam? isimize yarayanlari istesek upload eder misin?
-
mizahi bunu yazdı
ben de amazon kullaniyorum. goodreads den de kitap seciyorum.
220gb hakikaten cokmus. kitap listesi varsa paylasir misin hocam? isimize yarayanlari istesek upload eder misin?
pm ledim hocam..
-
Kitap listesi için bir pm de ben alabilir miyim ?
-
bir adet de ben, liste alayım @baturay_turkmen ^^//
-
usta bende bi pm alabilirmiyim
-
mkyb bunu yazdı
Google hizmetini kullanıyorum :
Kitaplarım bulutta ve alan sınırı yok, drive kotamdan düşmüyor. Android ve iOS desteği var. Kaldığım yeri otomatik işaretliyor vs.
Ekşi sözlükten e-kitap arşivini indirip hoşuma gidenleri ayıklayıp yükledim enfes bir arşiv oldu benim için.

- 1000 adede kadar EPUB veya PDF dosyasını Google Play'de ücretsiz olarak saklayın.
-
Dosya boyutu 100 MB'tan fazla olamaz ve okuyabilmeniz için işlenmesi birkaç dakika sürebilir.Daha fazla bilgi edinin .
-
angels_demos bunu yazdımkyb bunu yazdı
Google hizmetini kullanıyorum :
Kitaplarım bulutta ve alan sınırı yok, drive kotamdan düşmüyor. Android ve iOS desteği var. Kaldığım yeri otomatik işaretliyor vs.
Ekşi sözlükten e-kitap arşivini indirip hoşuma gidenleri ayıklayıp yükledim enfes bir arşiv oldu benim için.

- 1000 adede kadar EPUB veya PDF dosyasını Google Play'de ücretsiz olarak saklayın.
-
Dosya boyutu 100 MB'tan fazla olamaz ve okuyabilmeniz için işlenmesi birkaç dakika sürebilir.Daha fazla bilgi edinin .
toplamda 1000 adet çok az...
100 mb kısıtlaması tek dosya için geçerli..
-
bir up diyelim akşamcılar da görsün :)
-
Pm için teşekkür ederim.
-
yazipcikacak bunu yazdı
Pm için teşekkür ederim.
Bir şey değil hocam Herkese açık paylaşıcam ama başka bir postun altına atayım bu konuamacından sapmasın :)