E-Kitap Okuyucu Almayı Düşünüyorum Ne Tavsiye Edersiniz.
-
@raul
Aldıgın modeline göre değişiyor. Amazonun sitesinde bulabilirsin detayları
@karabudun
Destekliyor ama bir epub bir mobi kadar rahat degil. epubda altını çizebiliyorsun kelimenin sözlük anlamına bakabiliyorsun ama pdf'de sadece sayfa görüntülüyorsun
-
sandman bunu yazdı
@raul
Aldıgın modeline göre değişiyor. Amazonun sitesinde bulabilirsin detayları
@karabudun
Destekliyor ama bir epub bir mobi kadar rahat degil. epubda altını çizebiliyorsun kelimenin sözlük anlamına bakabiliyorsun ama pdf'de sadece sayfa görüntülüyorsun
hmm hocam ben de bu formatlar hakkında pek bilgi sahibi değilim niye epub niye mobi. Ayrıca bana hangi modelini önerirsin ?
-
epub elektronik kitap okuyucular için çıkan bir format
mobi mobil plartformlar için
Dikkat edersen artık ebook indirdiğinde içinden hem pdf hemde epub çıkıyor
-
bu mudur hocam
http://www.istanbulbilisim.com.tr/amazon-kindle-kindle-e-kitap-okuyucu-en-ucuz-fiyatlari,30914.html#ProductTechnicalPropertieshttp://www.reeder.com.tr/ekitap-okuyucular/reederlite2.html bir de bu var kararsızım pek bilgi de yok ürünler hakkında.
ayrıca sözlük olayı da çok güzel mesela reeder epey geniş kapsamlı ub konuda sanırım ve kendi pdf dosyalarımızı da açması cabası, birde reklam içeren ürünler varmış sanırım bu ne şekilde oluyor ?
MaTRiXe tarafından 22/Eyl/13 22:41 tarihinde düzenlenmiştir -
kindle'ında kendi içerisinde sözlük ve ansiklopedisi var.
Reklam içeren ürün şöyle stand by'a aldıgında amazonun bir reklamı gözüküyor. Ben şu güne kadar negatif bir etkisini görmedim
-
hocam ben genelde pdf okuyorum içerisinde grafikler de oluyor kimi zaman pdfleri ekrana yayma problemi oluyormuş bazı ürünlerde aslında gidip elimle dokunmam en iyisi, seni yakalamışkende sürekli bilgi alayım diyorum lakin yetmiyor. Ayrıca model belirtirsen araştırmamı onun üstüne yoğunlaştırırım
MaTRiXe tarafından 23/Eyl/13 20:54 tarihinde düzenlenmiştir -
3 yıldır reeder kullanıyorum tavsiye ederim. İyi bir teknik servisi var, bozulan cihazımı sorunsuz değiştirdiler. Resimle oluşturalan pdf okuyacaksan 6" lik modellerle iyi olmuyor Reeder reederIX tavsiye ederim. Onun haricinde reeder II tavsiye ederim Türkiye garantili bulabilirsin.
-
braveheart bunu yazdı
3 yıldır reeder kullanıyorum tavsiye ederim. İyi bir teknik servisi var, bozulan cihazımı sorunsuz değiştirdiler. Resimle oluşturalan pdf okuyacaksan 6" lik modellerle iyi olmuyor Reeder reederIX tavsiye ederim. Onun haricinde reeder II tavsiye ederim Türkiye garantili bulabilirsin.
hocam pdfleri nasıl gösteriyor overflow vs özelliği falan diyorlar. reeder II ye baktım hem epey büyük hem de pahalı geldi bana sen ekranda nasıl görüntülüyorsun pdfleri ?
-
olurda android tabanlı tabletlerden alırsan
ingilizce pdf yada epub icin, şu 3 pro işini görecektir.
ben telf'da kullanıyorum.
-moonreader, mobil metinler için
-colordict, sözlük
-ez-pdf, bildigin pdf dökümanları için. -
android tabanlı tabletlerde esasında güzel bir seçenek gibi görünüyor lakin e-mürekkep teknolojisinin şöyle bir avantajı var gözü çok yormuyor bundan ötürü böyle bir arayıştayım ayrıca şarjlarıda yadsınamayacak derecede