folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder E-Kitap Okuyucu Almayı Düşünüyorum Ne Tavsiye Edersiniz.

E-Kitap Okuyucu Almayı Düşünüyorum Ne Tavsiye Edersiniz.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek

@raul

Aldıgın modeline göre değişiyor. Amazonun sitesinde bulabilirsin detayları

@karabudun

Destekliyor ama bir epub bir mobi kadar rahat degil. epubda altını çizebiliyorsun kelimenin sözlük anlamına bakabiliyorsun ama pdf'de sadece sayfa görüntülüyorsun

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    sandman bunu yazdı

@raul

Aldıgın modeline göre değişiyor. Amazonun sitesinde bulabilirsin detayları

@karabudun

Destekliyor ama bir epub bir mobi kadar rahat degil. epubda altını çizebiliyorsun kelimenin sözlük anlamına bakabiliyorsun ama pdf'de sadece sayfa görüntülüyorsun

hmm hocam ben de bu formatlar hakkında pek bilgi sahibi değilim niye epub niye mobi. Ayrıca bana hangi modelini önerirsin ?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek

epub elektronik kitap okuyucular için çıkan bir format

mobi mobil plartformlar için

Dikkat edersen artık ebook indirdiğinde içinden hem pdf hemde epub çıkıyor

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek

bu mudur hocam 
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/amazon-kindle-kindle-e-kitap-okuyucu-en-ucuz-fiyatlari,30914.html#ProductTechnicalProperties

http://www.reeder.com.tr/ekitap-okuyucular/reederlite2.html bir de bu var kararsızım pek bilgi de yok ürünler hakkında.

ayrıca sözlük olayı da çok güzel mesela reeder epey geniş kapsamlı ub konuda sanırım ve kendi pdf dosyalarımızı da açması cabası, birde reklam içeren ürünler varmış sanırım bu ne şekilde oluyor ?

MaTRiXe tarafından 22/Eyl/13 22:41 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek

kindle'ında kendi içerisinde sözlük ve ansiklopedisi var.

Reklam içeren ürün şöyle stand by'a aldıgında amazonun bir reklamı gözüküyor. Ben şu güne kadar negatif bir etkisini görmedim

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek

hocam ben genelde pdf okuyorum içerisinde grafikler de oluyor kimi zaman pdfleri ekrana yayma problemi oluyormuş bazı ürünlerde aslında gidip elimle dokunmam en iyisi, seni yakalamışkende sürekli bilgi alayım diyorum lakin yetmiyor. Ayrıca model belirtirsen araştırmamı onun üstüne yoğunlaştırırım

MaTRiXe tarafından 23/Eyl/13 20:54 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    braveheart
    braveheart's avatar
    Erkek

3 yıldır reeder kullanıyorum tavsiye ederim. İyi bir teknik servisi var, bozulan cihazımı sorunsuz değiştirdiler. Resimle oluşturalan pdf okuyacaksan 6" lik modellerle iyi olmuyor Reeder reederIX tavsiye ederim. Onun haricinde reeder II tavsiye ederim Türkiye garantili bulabilirsin.

İdeal zamanı beklemeyin, çünkü asla gelmeyecek.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    braveheart bunu yazdı

3 yıldır reeder kullanıyorum tavsiye ederim. İyi bir teknik servisi var, bozulan cihazımı sorunsuz değiştirdiler. Resimle oluşturalan pdf okuyacaksan 6" lik modellerle iyi olmuyor Reeder reederIX tavsiye ederim. Onun haricinde reeder II tavsiye ederim Türkiye garantili bulabilirsin.

hocam pdfleri nasıl gösteriyor overflow vs özelliği falan diyorlar.  reeder II ye baktım hem epey büyük hem de pahalı geldi bana sen ekranda nasıl görüntülüyorsun pdfleri ?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    olurda android tabanlı tabletlerden alırsan
    ingilizce pdf yada epub icin, şu 3 pro işini görecektir.
    ben telf'da kullanıyorum.

-moonreader, mobil metinler için
    -colordict, sözlük
    -ez-pdf, bildigin pdf dökümanları için.

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek

android tabanlı tabletlerde esasında güzel bir seçenek gibi görünüyor lakin e-mürekkep teknolojisinin şöyle bir avantajı var gözü çok yormuyor bundan ötürü böyle bir arayıştayım ayrıca şarjlarıda yadsınamayacak derecede

Toplam Hit: 4181 Toplam Mesaj: 22