E-Okul Çöktü... Karneler Tehlikede
-
Milli Eğitim Bakanlığı’nın sisteminde meydana gelen arıza nedeniyle dünden beri e-okul’a ulaşılamıyor. Haber 7’ye ulaşan çok sayıdaki epostada e-okul’a not girişi yapılamadığı için yarın karnelerin verilemeyebileceği bildirildi. MEB sorunun giderilmeye çalışıldığını duyurdu. e-okul'a ilişkin sorun saat 12.00'de giderildi. Sisteme bir süre giriş yapıldı ancak 13.30 gibi tekrar sistem çöktü. İki günlük gecikme nedeniyle notların sisteme aktarılması ve karne çıktısı alınması, karnelerin yarın verilmesini tehlikeye soktu.
kaynak :http://www.haber7.com/haber/20100121/eokul-coktu-karneler-tehlikede.php
İnş Ertelenir :)
-
buyur ya devletin sitesi... ne biçim server be biçim bi script bu.
-
eskiden e okul mu vardı
-
Bizim zamanımızdada mürekkep biter yazıcı bozulur karneler yetişmezdi. ama her halükarda o karne eline ulaşır.Ama erken ama geç...
-
ya böle derde girmeye değermi zmmnda çalışın böle tırsmayın sonra. Ya zaten bizim okul e-okula girmio dio bilsadan girdi notları bilsadan bastılar e-okul bu arada mebsis'in sitesinde duyurular bölümünden açılıo karneler verilcek kesin başka okulları bilmem o ayrı bide zaten ertelense bile elinde sonunda veirlcek
-
çoğdazekümdeağnunagokayım. verilmesin daha iyi :D
-
hehe eğer açılırsa denyoyla girip tıkıcam neden daha onceden aklıma gelmediki :DD
-
Proxykaspersky bunu yazdı:
-----------------------------
hehe eğer açılırsa denyoyla girip tıkıcam neden daha onceden aklıma gelmediki :DD
-----------------------------hakkaten bütün tarikat yıl boyu saldırırsak iptal ederler projeyi aq :D:D:D:D
-
az mı okulla gitmedim sayesinde mezun oldum artık sevmiyorum kendisini
-
Ya acaba saldımı var servere yoksa yogunluktanmı çöktü mrk ettim :D
-
çökertenden allah razı olsun