E-Okuyucu
-
Şuanda e okuyucu satın almak avantajlı gibi duruyor
Bana göre e okuyucu nun avantajları
1-Kağıt tasarrufu
2-maddi tasarruf
3-(internet kullananlar için)sınırsız kaynak (tam değil ama)
ama pek marka konusunda yada türkiyede bulabiliceğimiz fiyat performans oranıyla ilgili bilgim yoksahip olan kullanan varsa avantajlarını filan yazabilirse çok iyi olur.
-
kindle kullanıyorum çok memnunum
-
Kobo alma hacı aldım ben pisman oldum. Direkt geri para iadesi yaptılar. D&R ile idefix resmen markayı mahfettiler.
En babası kindle gibi. ABDden alma/getirtme şansın varsa oldukca makul fiyatta.
-
Bende konu açacaktım iyi denk geldi. Baltalamak gibi olmasın, mürekkep ekran bir şey almayı düşünüyorum. Telefonda Prestigio kullanıyorum ve gayet memnunum ama 2 yaşını geçen g3 um sarj konusunda üzüyor beni. Ayrı bi okuyucu almayı düşünüyorum.
Eskiden pek cazip gelmezken şu an epey sardı beni e-kitap.
-
heza bunu yazdı
Bende konu açacaktım iyi denk geldi. Baltalamak gibi olmasın, mürekkep ekran bir şey almayı düşünüyorum. Telefonda Prestigio kullanıyorum ve gayet memnunum ama 2 yaşını geçen g3 um sarj konusunda üzüyor beni. Ayrı bi okuyucu almayı düşünüyorum.
Eskiden pek cazip gelmezken şu an epey sardı beni e-kitap.
😊önerileri bekliyelim bakalim.
-
Telefonda epub okuyorum ben. Olma mi? :))
Ama alabilsem kindle alirim.
-
Kobo var memnunum
-
Istanbul bilisim'den kindle paperwhite almistim. Mobil halde olan biri icin super bir icat.
-
Alternatif olsun diye yazıyorum. Yotaphone 2 alınabilir. Bir tarafı amoled, diğer tarafı e-ink olan çift ekranlı bir cep telefonu yotaphone 2.
-
@Kazuo
bu yotaphone 2 güzel birşeye benziyor. aliexpressteki ürüne baktım. kablosuz hızlı sarj üniteside mi o fiyata dahil anlamdım.
cekilen akım ölçerde ilginçmiş @@/
sanırım son ikisi bu fiyata
US $119.98 - 156.98 /piece
dahil değil ^^DDDD
-
E-Okuyucu hakkında bundan öncede 2-3 başlık açılmıştı. Tekrar o başlıkları inceleyebilir meraklı olanlar.
Özet geçmem gerekirse uzatmadan ilk tercihiniz Amazon Kindle olmalı. Sadece .mobi uzantıları açar. Calibre ile .epub uzantılı olanları 1 dakika içinde dönüştürüp rahatlıkla okuyabilirsiniz. Yazılım hızında ve pdf okumada en iyisidir.
İkinci tavsiyem ise Tolino Vision 4 HD. 2013 senesinde kurulmuş olup Alman bir firmadır. Her türlü uzantıyı açar. Hız olarak Vision 3 Hd olanı Kindle'a göre biraz yavaştı ama son versiyonla neredeyse kafa kafaya. Kindle'da olmayan ayrı ışık açma-kapama tuşu vardır. Su geçirmez. Tab2flip özelliği ile tek elle kitap okuma imkanı tanır. Sayfalar, E-okuyucunun arkasına dokunarak değiştirilebilir.
Bende 6. Jenerasyon(2015) Kindle vardı. Onu satıp Tolino Vision 3 HD aldım. Dediğim gibi genel eksi olarak biraz yavaş ama yine de çok memnunum.