folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder E-Posta Adresi Doğrulanmadı Yazısını Kaldırmak

E-Posta Adresi Doğrulanmadı Yazısını Kaldırmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Doğrulanma şansı olmayan msn adreslerinde kuyruk gibi yapışan bir ibaredir "E-posta Adresi Doğrulanmadı" yazısı.O yüzden bunu kaldırmaya çalıştım ve nitekim de başardım :)) Bir kısıtlama koydum tabii,sağ tarafta küçük bir kutucuk açılıyordu ve orda "E-posta adresini doğrulamak için buraya tıklayın falan yazıyordu" oraya www.tahribat.com yazdım,basınca hotmail açıyor ama olsun,uğraştım tahribata göndermek için şuanlık olmadı. Bende 7.0 vardı onun için yaptım,7.5 versiyonuna uyar mı uymaz mı bilemem. Onu da bir ara yaparım inşallah. Aşağıdaki linklerden dll dosyasını orjinalle değiştirin yeter,bu işlem sırasında msn tamamen kapalı olması gerekir.Saygılar

Yama: (link düzeltildi)

http://dl48cg.rapidshare.de/files/21451022/1493044841/msgslang.dll

Msn 7.0 Download:

http://g.msn.com/7METR_TR/TR/INSTALL_MSN_MESSENGER_9X.EXE

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    deneriz bakalım
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gundabaz
    Gundabaz's avatar
    Erkek
    oke hocam linki degistimissin iniyor simdi :))

Dokunmayın yetime Parmak sokar Sütüne !!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    link düzeltildi arkadaşlar

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Abu ertan o "E-mail adresi dogrulanamadi" yi "www.tahribat.com" a cevirmissinde, asil soru su, sadece kullanicidaki goruntuyu mu degistirdin yoksa harbiden adamin nickini mi deistiriyosun ?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gundabaz
    Gundabaz's avatar
    Erkek
    7.5 ta olmuyor arkadaşlar ertan hocamın dediği gibi 7.0 da oluyor sadece sanırım

Dokunmayın yetime Parmak sokar Sütüne !!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    adamın nickini değiştirmen için hotmaille uğraşman gerek,görüldüğü gibi sadece bir dll dosyasıyla uğraştım o yüzden sadece o bilgisayardaki msn programını etkiler
    Açıklık getirebildim mi

Not: Adminler tahribat.com yazmamı kabullenmiyorsa,yazıyı değiştirebilirim sorun değil.......

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Bende mal olmustum da bi an, cunku eger hakkatten bi sekil dogrulatabilsen olay biter.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    aslında o da yapılabilir belki.Ama çok kasar adamı,1 yıl içinde bunu halledebilirim :))
    Şimdi karşıdakinin nickini %1 şeklinde alıyor,tabi program bunu içinde bunu yorumluyor,internetten alıyor tanımladığı değeri,burda hotmail işe giriyor,database e sızabilir miyiz?
    cevap ; tabii ki hayır :)
    o zaman bu iş yatar.......

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    abi iyi güzelde asıl soru şu bunu sadece biz mi görüyoruz yoksa karşı tarafta www.tahribat.com olarak mı görüyo ? eğer öyleyse bi yama daha yaparız kafalarına göre değiştirirler

Zimbabwe
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    www.tahribat.com yerinde o pcde oturan kişiye uyarı vermek için gösterilen bir msj vardı,o msjı diğerleri görüyor mu ? Cvp hayır. O msjı sadece pc deki kişi görebilir. Şu doğrultma işine gelince,şunu denemedim.Ben burda o doğrultma yazısını kaldırdığımda karşıdaki kişide de kalkıyor mu?? Bu pc de doğrultma yazısı diye birşey gözükmüyor ama karşıda gözüküp gözükmediğini deneyemedim.Çünkü iki pc lazım :))

Toplam Hit: 3214 Toplam Mesaj: 18