E-Posta Adresi Doğrulanmadı Yazısını Kaldırmak
-
Doğrulanma şansı olmayan msn adreslerinde kuyruk gibi yapışan bir ibaredir "E-posta Adresi Doğrulanmadı" yazısı.O yüzden bunu kaldırmaya çalıştım ve nitekim de başardım :)) Bir kısıtlama koydum tabii,sağ tarafta küçük bir kutucuk açılıyordu ve orda "E-posta adresini doğrulamak için buraya tıklayın falan yazıyordu" oraya www.tahribat.com yazdım,basınca hotmail açıyor ama olsun,uğraştım tahribata göndermek için şuanlık olmadı. Bende 7.0 vardı onun için yaptım,7.5 versiyonuna uyar mı uymaz mı bilemem. Onu da bir ara yaparım inşallah. Aşağıdaki linklerden dll dosyasını orjinalle değiştirin yeter,bu işlem sırasında msn tamamen kapalı olması gerekir.Saygılar
Yama: (link düzeltildi)
http://dl48cg.rapidshare.de/files/21451022/1493044841/msgslang.dll
Msn 7.0 Download:
http://g.msn.com/7METR_TR/TR/INSTALL_MSN_MESSENGER_9X.EXE -
deneriz bakalım
-
oke hocam linki degistimissin iniyor simdi :))
-
link düzeltildi arkadaşlar
-
Abu ertan o "E-mail adresi dogrulanamadi" yi "www.tahribat.com" a cevirmissinde, asil soru su, sadece kullanicidaki goruntuyu mu degistirdin yoksa harbiden adamin nickini mi deistiriyosun ?
-
7.5 ta olmuyor arkadaşlar ertan hocamın dediği gibi 7.0 da oluyor sadece sanırım
-
adamın nickini değiştirmen için hotmaille uğraşman gerek,görüldüğü gibi sadece bir dll dosyasıyla uğraştım o yüzden sadece o bilgisayardaki msn programını etkiler
Açıklık getirebildim mi
Not: Adminler tahribat.com yazmamı kabullenmiyorsa,yazıyı değiştirebilirim sorun değil....... -
Bende mal olmustum da bi an, cunku eger hakkatten bi sekil dogrulatabilsen olay biter.
-
aslında o da yapılabilir belki.Ama çok kasar adamı,1 yıl içinde bunu halledebilirim :))
Şimdi karşıdakinin nickini %1 şeklinde alıyor,tabi program bunu içinde bunu yorumluyor,internetten alıyor tanımladığı değeri,burda hotmail işe giriyor,database e sızabilir miyiz?
cevap ; tabii ki hayır :)
o zaman bu iş yatar....... -
abi iyi güzelde asıl soru şu bunu sadece biz mi görüyoruz yoksa karşı tarafta www.tahribat.com olarak mı görüyo ? eğer öyleyse bi yama daha yaparız kafalarına göre değiştirirler
-
www.tahribat.com yerinde o pcde oturan kişiye uyarı vermek için gösterilen bir msj vardı,o msjı diğerleri görüyor mu ? Cvp hayır. O msjı sadece pc deki kişi görebilir. Şu doğrultma işine gelince,şunu denemedim.Ben burda o doğrultma yazısını kaldırdığımda karşıdaki kişide de kalkıyor mu?? Bu pc de doğrultma yazısı diye birşey gözükmüyor ama karşıda gözüküp gözükmediğini deneyemedim.Çünkü iki pc lazım :))
Toplam Hit: 3214 Toplam Mesaj: 18