E-Posta Adresi Doğrulanmadı Yazısını Kaldırmak
-
antikyy holyonenin msnyi sordum
holyone@tahribat.com
dedi ekledim e posta doğrulamadı gözüküyor
o denesinbu yöntemi :P -
hojam aldı mbende değiştim o not verified yazısını ama sadece bizde normal gözüküyo karşı taraf gene doğrulanamadı olarak görüyo nası bişey yapsak ?
-
Msn nin bir kopyasını aldım,biri değiştirilmiş biri değiştirilmemiş. Değiştilmiş msn de tüm doğrulanmadı isimleri gözükmüyor,ama orjinalde eğer kişi doğrulanmamış bir adres kullanıyorsa o zaman maalesef doğrulanmadı yazısı gözüküyor, bu da demektir ki sadece o pc deki kullanıcı doğrulanmadı yazısını görmeyecek,listedekiler ise görebilir........ Bir nevi nicki değişimi sadece kendi bilgisayarında oluyor....
-
hocam şimdi bazı msn şaka programları var,nicki değiştirebiliyor,bu şekilde yapabiliriz ama onların mantığı nasıldır nedir bilemem? Ama hotmail.com dan gelen veri ile alakalı.Nasıl msn listesi hotmail.com dan iniyorsa ordaki nicki de ordan iniyor,bunu değiştirmek içinde oraları kurcalamak gerekir
-
oo aklıma bişey geldi ya biz şimdi normalde nick değiştirir ken databaseye mesela basitçe snifferden baktığımızda
işte change nick "way a.q" gibi bişey oluyo ve database dediğin şey artık nickin yerine onu koyuyo ama eposte adresi doğrulanamadığı zaman sen nickini değişemiyosun ve o koduda yollayamıyosun
peki biz bu kodu manuel olarak bi snifferdan yollasak ? -
hata
http://www.resimload.com/140812/gOwi8Lcs.JPG -
Karakule_Melekleri hoca yazdığımı iyi okursan msn 7.0 için çalışıyor demiştim,7.5 için yaparsan uymaz tabii
Kreston hoca nasıl birşeyler yapabiliriz? Biraz fikir ver deneyelim.Bunu yapabilirsek iyi iş olur :))
Toplam Hit: 3212 Toplam Mesaj: 18