folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder E-Posta Adresi Doğrulanmadı Yazısını Kaldırmak

E-Posta Adresi Doğrulanmadı Yazısını Kaldırmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Problemli
    kuvvet
    kuvvet's avatar
    Erkek
    antikyy holyonenin msnyi sordum

holyone@tahribat.com

dedi ekledim e posta doğrulamadı gözüküyor

o denesinbu yöntemi :P

Bozamaz Aramızı Yarasa
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    hojam aldı mbende değiştim o not verified yazısını ama sadece bizde normal gözüküyo karşı taraf gene doğrulanamadı olarak görüyo nası bişey yapsak ?

Zimbabwe
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Msn nin bir kopyasını aldım,biri değiştirilmiş biri değiştirilmemiş. Değiştilmiş msn de tüm doğrulanmadı isimleri gözükmüyor,ama orjinalde eğer kişi doğrulanmamış bir adres kullanıyorsa o zaman maalesef doğrulanmadı yazısı gözüküyor, bu da demektir ki sadece o pc deki kullanıcı doğrulanmadı yazısını görmeyecek,listedekiler ise görebilir........ Bir nevi nicki değişimi sadece kendi bilgisayarında oluyor....

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    hocam şimdi bazı msn şaka programları var,nicki değiştirebiliyor,bu şekilde yapabiliriz ama onların mantığı nasıldır nedir bilemem? Ama hotmail.com dan gelen veri ile alakalı.Nasıl msn listesi hotmail.com dan iniyorsa ordaki nicki de ordan iniyor,bunu değiştirmek içinde oraları kurcalamak gerekir

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    oo aklıma bişey geldi ya biz şimdi normalde nick değiştirir ken databaseye mesela basitçe snifferden baktığımızda

işte change nick "way a.q" gibi bişey oluyo ve database dediğin şey artık nickin yerine onu koyuyo ama eposte adresi doğrulanamadığı zaman sen nickini değişemiyosun ve o koduda yollayamıyosun

peki biz bu kodu manuel olarak bi snifferdan yollasak ?

Zimbabwe
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Problemli
    kuvvet
    kuvvet's avatar
    Erkek
    hata

http://www.resimload.com/140812/gOwi8Lcs.JPG

Bozamaz Aramızı Yarasa
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Karakule_Melekleri hoca yazdığımı iyi okursan msn 7.0 için çalışıyor demiştim,7.5 için yaparsan uymaz tabii

Kreston hoca nasıl birşeyler yapabiliriz? Biraz fikir ver deneyelim.Bunu yapabilirsek iyi iş olur :))

Toplam Hit: 3212 Toplam Mesaj: 18