E-Seçmen Kontrol Sistemi
-
seagate189 bunu yazdı
hocalar konu dışı ama yeni konu açmayim dedim
şimdi ben ilk defa oy kullanacam otomatik olarak kullanabilcekmiyim yoksa biryerlere gitmem gerekiyormu
otomotik olarak kullanabileceksin hocam
-
çok sınırlı düşünüyosun
-
http://bilisim.chp.org.tr/esecmen/ESecmenSonuc.aspx?TC=33377296202
:D açık varmış amk sofgkjslksdf
-
GUS bunu yazdı
Aksine cok genis dusunuyorum felsefe yaptim hocam o listeler camlara dizilir sende tek tek fotosunu cekebilirsin bu nasil gizlilik. Oturdugun yerden onlari bir tiklamayla bulamaman gizlilik mi oluyor kolay ulasmak mi oluyor terimlere dikkat. -
Bizim evde de (üsküdar doğumlu olduğunu öğrendiğim) biri daha çıktı.
-
zeybekustasi bunu yazdıGUS bunu yazdı
Aksine cok genis dusunuyorum felsefe yaptim hocam o listeler camlara dizilir sende tek tek fotosunu cekebilirsin bu nasil gizlilik. Oturdugun yerden onlari bir tiklamayla bulamaman gizlilik mi oluyor kolay ulasmak mi oluyor terimlere dikkat.abi basit düşünüyorsun felsefe yapmana gerek yok hangi aptal gidip hepsini tek tek bulup resmini çekecek de veritabanı kuracak bi düşün ufacık bir kodla hayvan gibi veritabanı oluşturulur sonra bu insanla ulaşmak çok çok kolay olur
-
zeybekustasi bunu yazdıGUS bunu yazdı
Aksine cok genis dusunuyorum felsefe yaptim hocam o listeler camlara dizilir sende tek tek fotosunu cekebilirsin bu nasil gizlilik. Oturdugun yerden onlari bir tiklamayla bulamaman gizlilik mi oluyor kolay ulasmak mi oluyor terimlere dikkat.ben bugune kadar hiçbir muhtarlık camında o mahallede oturanların adını soyadını görmedim ayrıca gidip istesen sen ne yapıcan diye sorarlar adama hiç sanmıyorum vericeklerini bu şekilde hem elinde elektronik ortamda kayıt var hemde dedigin gibi rahat ulaşım
-
BİR: Ben veri tabanı oluşturmak için tek tek muhtarlık gezeriz internetten daha zor olur DEMEDİM ama siz bunu demişim gibi cevap veriyonuz.
İKİ: Eğer istersen tek tek gezerek de veri tabanı oluşturusun. Azimle şeyeden duvar delermiş. İmkansız mı ? Geniş düşün.
ÜÇ: Dediğim ilk şey gizlilikle alakalıydı camda yazılan şey GİİZLİLİK DEĞİLDİR. Eğer suç işlenilecek olsa eğer çok lazımsa bir türlü o listeye ulaşırsın.
:)
-
KaRaKuLe bunu yazdıacemi-webci bunu yazdı
aptal heifler ya adamlara sitenize doğrulama ekleyin dedim ekledikleri doğrulamaya bak ya
+905325149394
Kemal Kılıçdaroğlukapadılar :D
-
geç kaldık.