E-Sigara-İse Yariyor Sigarayi Biraktim
-
Kumanaga bunu yazdı:
-----------------------------duyanda 10 yıldır sigarayı bırakmışsın sanacak.
15 yıl ve günde en az 2 paket içtiğim sigarayı artık içmiyorum dediğimden beri üstünden 3 yıl geçti senin kadar havasını atmadım :))
-----------------------------bu kadar yazdiklarimdan sadece hava attigim sonucuna mi ulastin dayim :)
ama sen sen hava atabilirsin hakkin hic kolay bir sey degil helal olsun sana
insanlari öldürüyor hemde serbest amk bu nasil para hirsi nasil sistem
yok kizin yaninda hava oluyormus
yok insani tamamliyormus
daha baslamayan ergen müritler
sakin ha gözünüzü seveyim
askerdede baslamadan sag salim dönerseniz sonra zaten gömseler baslamazsiniz
-
1 aylik sigara parasından bile az aslında denemekten zarar çıkmaz bende bırakmak istiyorumda başım uyuşuyor içmeyince bişey yapamıyorum :/
-
SinusX bunu yazdı:
-----------------------------1 aylik sigara parasından bile az aslında denemekten zarar çıkmaz bende bırakmak istiyorumda başım uyuşuyor içmeyince bişey yapamıyorum :/
-----------------------------aynen hocam
uzun vaadede cok tasarruf yaparsin
sagligindaki degisimleride haftasina varmaz hissedersin
tutturamazsan en fazla 100 150 liradan olursun
tuttturursan ki cok büyük bi ihtimal
kendini zehirlemekden kurtulursun paranda cebinde kalir
ahanda ikinci haftama girdim
bu günde kahvelisini almisim
sigara ictigim günlere bi kez daha lanet etmisim
-
hocam o zımbırtının sıvısını ekstradan almak istediğimizde ne kadar oluyo fiyatı. bide ne kadar süre gidiyor
-
O cihazı sigara niyetine içiyorsun anladığım kadarı ile,
Nikotin bandı denedim,
4 ay bıraktım yani bandı kullandığım süre içersinde, fakat bandı düşürdüm düşürdüm bantı bıraktım 1 ay ancak dayandım gene başladım, sonra gene nikotin bandı taktım alerji yaptı meret kullanamıyorum artık onu.
nikotin sakızı deniyim dedim avrupada bunun bağımlısı çok dedi şirket doktoru vazgeçtim...
spor yapıyorum, yediğim, içtiğim,uykum vs. vs. çok iyi gidiyor fakat şu sigara vitaminleri öldürüyor, birde koşarken 15 dk sonra nefes alma şeklim değişiyor ya sinir oluyorum hani kokusundan bile iğrenir oldum meretin...
Burdan yola çıkarak o cihaza bağımlı olmuyalım sonra.
-
sanane bunu yazdı:
-----------------------------hocam o zımbırtının sıvısını ekstradan almak istediğimizde ne kadar oluyo fiyatı. bide ne kadar süre gidiyor
-----------------------------dayi
burda almanyada
4 ile 8 € arasi 10ml , oda icmene bagli olarak en az iki hafta gider
türkiyede 10 bilemedin 15 tl olsun
-
Hast bunu yazdı:
-----------------------------O cihazı sigara niyetine içiyorsun anladığım kadarı ile,
Nikotin bandı denedim,
4 ay bıraktım yani bandı kullandığım süre içersinde, fakat bandı düşürdüm düşürdüm bantı bıraktım 1 ay ancak dayandım gene başladım, sonra gene nikotin bandı taktım alerji yaptı meret kullanamıyorum artık onu.
nikotin sakızı deniyim dedim avrupada bunun bağımlısı çok dedi şirket doktoru vazgeçtim...
spor yapıyorum, yediğim, içtiğim,uykum vs. vs. çok iyi gidiyor fakat şu sigara vitaminleri öldürüyor, birde koşarken 15 dk sonra nefes alma şeklim değişiyor ya sinir oluyorum hani kokusundan bile iğrenir oldum meretin...
Burdan yola çıkarak o cihaza bağımlı olmuyalım sonra.
-----------------------------kardesim nikotine olan bagimliligin devam ediyor
dolayisiyla bu alete de baglaniyorsun haliyle, cünkü bundanda nikotin aliyorsun
zamanla sifir doza kadar inersen ne ala
nikotin bandi yada sakiz falan hikaye,dudak ve el aliskanligida varsa nolcak?
üstelik bunlarla vücut nikotini dengesiz bir sekilde ve yüksek dozda aliyor
ama bu olayda nikotin dozunu kendin ayarliyorsun
-
kardes türkiyede her neden nasılsa birden bire e-sigara satısları ortadan kayboldu. saglık bakanlığı acıklama yaptı sigara birakmaya yardımcı olmuyor diye. ve neredeyse türkiyede satış yapan güvenilir bir yer yok. yapılan acıklamaya göre içimize buhar cektigimiz icin antifriz özelliği görüyormus bu durumda cigerlerimize gözle görülmeyecek antifriz özelliği olan kapsül parcacıkları yapısıyormus. zamanla cigerler islevlerini yerine getiremez hale geliyormus. diyorlar . biraz cekiniyorum. o yüzden 2 -3 aylık kullanım sonucunda e-sigaranın tamamen bırakılması gerekiyormus. bizde yasaklanmasının neden belkide sürekli alıskanlık haline getirmemiz olabilir. bende almak istiyorum ve birakmak istiyorum su mereti. ama türkiyede senin bahsettigin ürün kadar kaliteli satan güvenilir bir yer bulamadim.
-
arkadaşın dediği ego-T nin tek türkiye distribütörü. joytech'in kendi sitesinde de onaylanmış.bunun harici almak istersen deal extreme'de kaliteli bi kaç tane çakmasını gördüm kullanıcı videolarında gayet sağlam duman çıkarıyorlardı.
ilk defa duydum şu antifriz olayını. ve almaktan vazgeçtim açıkçası. kendi kendime sigarayı bırakmayı deneyeceğim.
-
tskler kardesim inceliyorum su anda. benim anlattıklarımı bir baskasından duydum. internette ise yasaklanma nedeni bagimlilik yapması yazıyor:)