folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder E-Sigara-İse Yariyor Sigarayi Biraktim

E-Sigara-İse Yariyor Sigarayi Biraktim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayamann
    ayamann's avatar
    Erkek

Kumanaga bunu yazdı:
    -----------------------------

duyanda  10 yıldır sigarayı bırakmışsın sanacak.

15 yıl ve günde en az 2 paket içtiğim sigarayı artık içmiyorum dediğimden beri üstünden 3 yıl geçti senin kadar havasını atmadım :))

bu kadar yazdiklarimdan sadece hava attigim sonucuna mi ulastin dayim :)

ama sen sen hava atabilirsin hakkin hic kolay bir sey degil helal olsun sana

insanlari öldürüyor hemde serbest amk bu nasil para hirsi nasil sistem

yok kizin yaninda hava oluyormus

yok insani tamamliyormus

daha baslamayan ergen müritler

sakin ha gözünüzü seveyim

askerdede baslamadan sag salim dönerseniz sonra zaten gömseler baslamazsiniz

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SinusX
    SinusX's avatar
    Erkek

1 aylik sigara parasından bile az aslında denemekten zarar çıkmaz bende bırakmak istiyorumda başım uyuşuyor içmeyince bişey yapamıyorum :/

Si vis pacem para bellum.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayamann
    ayamann's avatar
    Erkek

SinusX bunu yazdı:

1 aylik sigara parasından bile az aslında denemekten zarar çıkmaz bende bırakmak istiyorumda başım uyuşuyor içmeyince bişey yapamıyorum :/

aynen hocam

uzun vaadede cok tasarruf yaparsin

sagligindaki degisimleride haftasina varmaz hissedersin

tutturamazsan en fazla 100 150 liradan olursun

tuttturursan ki cok büyük bi ihtimal

kendini zehirlemekden kurtulursun paranda cebinde kalir

ahanda ikinci haftama girdim

bu günde kahvelisini almisim

sigara ictigim günlere bi kez daha lanet etmisim

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

hocam o zımbırtının sıvısını ekstradan almak istediğimizde ne kadar oluyo fiyatı. bide ne kadar süre gidiyor

Naber la?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hast
    Hast's avatar
    Erkek

O cihazı sigara niyetine  içiyorsun anladığım kadarı ile,

Nikotin bandı denedim,

4 ay bıraktım yani bandı kullandığım süre içersinde, fakat bandı düşürdüm düşürdüm bantı bıraktım 1 ay ancak dayandım gene başladım, sonra gene nikotin bandı taktım alerji yaptı meret kullanamıyorum artık onu.

nikotin sakızı deniyim dedim avrupada bunun bağımlısı çok dedi şirket doktoru vazgeçtim...

spor yapıyorum, yediğim, içtiğim,uykum vs. vs. çok iyi gidiyor fakat şu sigara vitaminleri öldürüyor, birde koşarken 15 dk sonra nefes alma şeklim değişiyor ya sinir oluyorum hani kokusundan bile iğrenir oldum meretin...

Burdan yola çıkarak o cihaza bağımlı olmuyalım sonra.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayamann
    ayamann's avatar
    Erkek

sanane bunu yazdı:

hocam o zımbırtının sıvısını ekstradan almak istediğimizde ne kadar oluyo fiyatı. bide ne kadar süre gidiyor

dayi 

burda almanyada 

4 ile 8 € arasi  10ml , oda icmene bagli olarak en az iki hafta gider 

türkiyede  10 bilemedin 15 tl olsun

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayamann
    ayamann's avatar
    Erkek

Hast bunu yazdı:

O cihazı sigara niyetine  içiyorsun anladığım kadarı ile,

Nikotin bandı denedim,

4 ay bıraktım yani bandı kullandığım süre içersinde, fakat bandı düşürdüm düşürdüm bantı bıraktım 1 ay ancak dayandım gene başladım, sonra gene nikotin bandı taktım alerji yaptı meret kullanamıyorum artık onu.

nikotin sakızı deniyim dedim avrupada bunun bağımlısı çok dedi şirket doktoru vazgeçtim...

spor yapıyorum, yediğim, içtiğim,uykum vs. vs. çok iyi gidiyor fakat şu sigara vitaminleri öldürüyor, birde koşarken 15 dk sonra nefes alma şeklim değişiyor ya sinir oluyorum hani kokusundan bile iğrenir oldum meretin...

Burdan yola çıkarak o cihaza bağımlı olmuyalım sonra.

kardesim nikotine olan bagimliligin devam ediyor

dolayisiyla bu alete de baglaniyorsun haliyle, cünkü bundanda nikotin aliyorsun

zamanla sifir doza kadar inersen ne ala

nikotin bandi yada sakiz falan hikaye,dudak ve el aliskanligida varsa nolcak?

üstelik bunlarla vücut nikotini dengesiz bir sekilde ve yüksek dozda aliyor 

ama bu olayda nikotin dozunu kendin ayarliyorsun

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek

kardes türkiyede her neden nasılsa birden bire e-sigara satısları ortadan kayboldu. saglık bakanlığı acıklama yaptı sigara birakmaya yardımcı olmuyor diye. ve neredeyse türkiyede satış yapan güvenilir bir yer yok. yapılan acıklamaya göre içimize buhar cektigimiz icin antifriz özelliği görüyormus bu durumda cigerlerimize gözle görülmeyecek antifriz özelliği olan kapsül parcacıkları yapısıyormus. zamanla cigerler islevlerini yerine getiremez hale geliyormus. diyorlar . biraz cekiniyorum. o yüzden 2 -3 aylık kullanım sonucunda e-sigaranın tamamen bırakılması gerekiyormus. bizde yasaklanmasının neden belkide sürekli alıskanlık haline getirmemiz olabilir. bende almak istiyorum ve birakmak istiyorum su mereti. ama türkiyede senin bahsettigin ürün kadar kaliteli satan güvenilir bir yer bulamadim.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sir
    sir's avatar
    Erkek

www.sonsigaran.com

arkadaşın dediği ego-T nin tek türkiye distribütörü. joytech'in kendi sitesinde de onaylanmış.bunun harici almak istersen deal extreme'de kaliteli bi kaç tane çakmasını gördüm kullanıcı videolarında gayet sağlam duman çıkarıyorlardı.

ilk defa duydum şu antifriz olayını. ve almaktan vazgeçtim açıkçası. kendi kendime sigarayı bırakmayı deneyeceğim.

Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci? Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci, Bira içmez ağlardı, babası değirmenci, Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... Çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek

tskler kardesim inceliyorum su anda. benim anlattıklarımı bir baskasından duydum. internette ise yasaklanma nedeni bagimlilik yapması yazıyor:)

Toplam Hit: 16605 Toplam Mesaj: 86