E-Sigara-İse Yariyor Sigarayi Biraktim
-
tebrikler hocam :D
-
sir bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşın dediği ego-T nin tek türkiye distribütörü. joytech'in kendi sitesinde de onaylanmış.bunun harici almak istersen deal extreme'de kaliteli bi kaç tane çakmasını gördüm kullanıcı videolarında gayet sağlam duman çıkarıyorlardı.
ilk defa duydum şu antifriz olayını. ve almaktan vazgeçtim açıkçası. kendi kendime sigarayı bırakmayı deneyeceğim.
-----------------------------bende ilk duydum ve bunun üzerine arastirdim biraz
kullanilan sivilarin icinde antifiriz madddesine trilyonda bir seklinde yani doz olarak rastlanilmis
ama bu vazgecmek icin gecerli bir neden degil bence
ben bu gün karar verip yarin almis degilim
bir ay gibi bir arastirma sonucunda aldim
düzenli takildigim 2-3 tane e.civara forumlari var
2002 den beri icen insanlar var ve bunlar eskiden günde 2-3 paket icen tabiri caiz ise kes insanlar
adam yazmis iste dezavantajlarini (aklinca dassak gecmis)
kilo aldim demis
artik grip nedir bilmiyorum
dolayisi ile rapor alamiyorum esek gibi calismaya devam
gözlerim keskinlesti
esime yemek konusunda fazladan bi yük bindi
idarar yollari sorunum tarih oldu
mutfak masraflarim artti vb..... seyler
bunu yazan akli basinda üst düzey yönetici insanlar
benim aklima yattigi icin kullaniyorum 11 gün oldu tek sigaram yok
sagligin yerinde olsun
esek gibide hayvan gibide calisirsin
ha bide su var
bunu üc bes gün kullanip bir sigara yakarsan
sigaradan en fazla üc nefes cekersin
fazlasini zaten miden kaldirmaz
bok sar ic daha iyi
-
ayamann bunu yazdı:
-----------------------------sir bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------aynen dediğin gibi, bende baya araştırdım sen konuyu açmadan önce kafaya koymuştum iyi oldu aslında. duman konusu kafamı rahatsız ediyordu, çünkü nikotin bandıda nikotin sağlıyor dediğin gibi ama el ve dudak tiryakiliğine çözüm olmuyor genede alıyorsun.
kullanan ve sigarayı komple bırakan insanlar yazmış forumlarda ;
-şimdi dışarı çık bu soğukta don sırf sigara iç olayı kalktı,
-ilk başta yüksek nikotinli likitleri azalttım şu an nikotinsiz kullanıyorum,
-hala canım sigara çekerse ev-ofis demeden çıkartıp 2-3 fırt çekiyorum isteğim gidiyor,
-hanım evde sigara içmeme izin vermiyordu şimdi bi problemimiz kalmadı,
bunlar ve buna benzerlerin çoğunu yabancı sitelerden okudum. almaya karar verdim, tek problem türkiyede likit fiyatları yukarıda 10ml 19tl. orta halli bi tiryakiyi 1 ay idare edicek kadar bi likit bu. yani genede sigaradan çok ucuz.
kit fiyatı tr biraz yukarıda 225 tl, ve verdiğim sitede 1000mAh lik set kalmamış, istenilirse ek olarak alınabilir. 501 atomizer gerçekten önemli ve çakma ego farkı asıl burda, duman kalitesini ve yoğunluğunu bu atomizer belirliyor.
tank sistem alınmasını tavsiye ederim, diğer kartuşlular gibi 2 gün kullan at değil, bittikçe doldurabiliyorsun. ve kartuşlardaki gibi, likit azaldkça duman kalitesi gidiyor olayı ortadan kalkıyor, sonuna kadar kaliteli duman.
bu arada verdiğim sitede galiba 14 şubat sevgililer günü indirimi varmış, "sevgili" yazarsanız kupon koduna %10 indirim veriyorlarmış. (siteyle uzaktan yakından alakam bulunmamakta)
ürün elime geçtikten sonra bir yorum yaparım, bi orjinal birde çin çakması (40$) olan iki ürün deneyeceğim, tavsiyelerimi paylaşırım gene konu altında. eğer çin olan iyiyse boşuna paranız gitmesin onu alın, önemli olan şey atomizer ve likit, atomizer ürün için önemli, likit ise sağlık için önemli FDA belgeli ıvır zıvır belgeli likitler olması daha iyi en azından. alıcak olan arkadaşlar beklesin benim yorumumu, şimdi çinden sipariş verdim, 15 gün içinde elime ulaşır 1 ay içindede yazarım.
-
sir bunu yazdı:
-----------------------------ayamann bunu yazdı:
-----------------------------sir bunu yazdı:
-----------------------------aynen dediğin gibi, bende baya araştırdım sen konuyu açmadan önce kafaya koymuştum iyi oldu aslında. duman konusu kafamı rahatsız ediyordu, çünkü nikotin bandıda nikotin sağlıyor dediğin gibi ama el ve dudak tiryakiliğine çözüm olmuyor genede alıyorsun.
kullanan ve sigarayı komple bırakan insanlar yazmış forumlarda ;
-şimdi dışarı çık bu soğukta don sırf sigara iç olayı kalktı,
-ilk başta yüksek nikotinli likitleri azalttım şu an nikotinsiz kullanıyorum,
-hala canım sigara çekerse ev-ofis demeden çıkartıp 2-3 fırt çekiyorum isteğim gidiyor,
-hanım evde sigara içmeme izin vermiyordu şimdi bi problemimiz kalmadı,
bunlar ve buna benzerlerin çoğunu yabancı sitelerden okudum. almaya karar verdim, tek problem türkiyede likit fiyatları yukarıda 10ml 19tl. orta halli bi tiryakiyi 1 ay idare edicek kadar bi likit bu. yani genede sigaradan çok ucuz.
kit fiyatı tr biraz yukarıda 225 tl, ve verdiğim sitede 1000mAh lik set kalmamış, istenilirse ek olarak alınabilir. 501 atomizer gerçekten önemli ve çakma ego farkı asıl burda, duman kalitesini ve yoğunluğunu bu atomizer belirliyor.
tank sistem alınmasını tavsiye ederim, diğer kartuşlular gibi 2 gün kullan at değil, bittikçe doldurabiliyorsun. ve kartuşlardaki gibi, likit azaldkça duman kalitesi gidiyor olayı ortadan kalkıyor, sonuna kadar kaliteli duman.
bu arada verdiğim sitede galiba 14 şubat sevgililer günü indirimi varmış, "sevgili" yazarsanız kupon koduna %10 indirim veriyorlarmış. (siteyle uzaktan yakından alakam bulunmamakta)
ürün elime geçtikten sonra bir yorum yaparım, bi orjinal birde çin çakması (40$) olan iki ürün deneyeceğim, tavsiyelerimi paylaşırım gene konu altında. eğer çin olan iyiyse boşuna paranız gitmesin onu alın, önemli olan şey atomizer ve likit, atomizer ürün için önemli, likit ise sağlık için önemli FDA belgeli ıvır zıvır belgeli likitler olması daha iyi en azından. alıcak olan arkadaşlar beklesin benim yorumumu, şimdi çinden sipariş verdim, 15 gün içinde elime ulaşır 1 ay içindede yazarım.
-----------------------------evel Allah tam asimile olmasakda bazi seylere dilimiz tam dönmüyor
türkce terimlerde bazen sikinti oluyor
eyvallah sagolasin sen ayrintili anlatmissin
deneyimlerini paylas dayi bekleriz.
bende ara ara yenilik kesvettikce yazarim
bu olay 2002 den beri varmis
söyle düsündümde 2002 de baslasaydim
yani tahribati tanimadan bir yil önce
simdiye kadar 73000 bin sigara icmemis olacaktim
buda nerden baksan bi 10 yil fazla ömür edermiydi bilmem ki :)
herseyin hayirlisi
ona bakarsan her hasta olan ölen sigara tiryakisimi
neyse dayi bu uzarda uzar
sen al kullan yaz bekleriz
-
kardesim siparis verdim bile bu yazını okumadan önce:) ego-T siparisi ve yanında üc tanede likit aldım. mango 16mg-davidoff 16mg-kavun 24 mg aldım. birde sıfır nikotin siparisi vericektim ama aroma secenegi yok hiç bende üstte saydıklarımın siparisini verdim. umarim bu sefer bırakirim insallah.
-
Yazdıklarından reklam yaptığın okadar belliki ben senin sigarayı bırakmayı bırak sigara içtiğine bile inanmıyorum kapıya gelip eşşa satan tezgahtarlar gibisin...
-
Cosmic bunu yazdı:
-----------------------------bu elektronik sigaraların çok zararlı olduğu açıklayıp ortadan kaldırmamışlarmıydı
-----------------------------ya bu olay gerçekse bunu söyleyenin yapanın...
tam beyinsiz tam mal bunlar . bilmemnereye sürülecek akılları yok . beyinsiz öküz o zaman sigarayı yasakla çok zararlı diye .sigaradan daha mı zararlı sığır ?
böyle beyinsiz sigara lobisi yavşağı rüşvetçi hayvanlardan kurtulalım sigaradan önce
-
Allura bunu yazdı:
ayamann bunu yazdı:
-----------------------------ben onu besi anlamam hacilar
kimyasal zehirli maddelerin cogu tütünün yanmasiyla ortaya cikiyor
bu olayda yanma olmadan sadece nikotini icinize cekiyorsunuz zamanlada dozunu düsürürsünüz
bilmiyorum türkiyede nasil nerde alinir satilir
ilk etapda ufak bi yatirim gerektiyor
ben 100€ civarinda bi para verdim
ama kesinlikle degdigine inaniyorum
youtubede egoT diye ararsaniz olayi daha iyi anlarsiniz
resmi olmayan verilere göre su an almanyada 1,5 milyon bu olaya gecmis
amerika dahada vahim
markaya bagimli kalma diye bir sey yok
dedigim gibi
balkonda kirim iti gibi titreme dönemi bitti
üstün basin agzin insan gibi kokmaya basladi
gece öksürükleri kesildi
colugu cocugu zehirleme olayi kapandi
yemekler daha bir lezzet kazandi
benki tam anlamiyla tirkakiydim
sigarda aldigin keyfin aynisi dahada iyisi diyebilirim
sorulari elimden geldigince cevaplarim
niye balkonda kirim iti gibi titiroyruz ki anlamadım ? ben şöminenin karşısında şarabımı alıp kitap okurken pekala sigaramı içiyorum ? rofl
-----------------------------adam sigaradan değil entellikten ölecek :D
-
ayamann bunu yazdı:
-----------------------------mataramasuko bunu yazdı:
birakmaya niyetin varmis onu vesile kilmissin o olmasa da birakirdin bnceben sigarayi birakacak dünyadaki en son kisiydim öle yani
-----------------------------sende bıraktığına göre ben hala en son kişiyim neden niyetim yok.
-
manhyak bunu yazdı:
-----------------------------Yazdıklarından reklam yaptığın okadar belliki ben senin sigarayı bırakmayı bırak sigara içtiğine bile inanmıyorum kapıya gelip eşşa satan tezgahtarlar gibisin...
Yak bi sigara hocam :D