E-Ticaret Danışmanlık Hizmeti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek

Anladım gayet açıklayıcı ve net, teşekkür ederim. Hizmet sektörü için de çalışmalar yapılabilir mi ? Şöyleki adrenalinkamp.com adında düzce de işletmemiz var kamping, rafting konularında kişilere ve kurumlara aktivite yaptırıyıoruz. Genellikle bahar yaz aylarında rafting için de şubat - temmüz arası aktif satış oluyor biz genel klasik yöntemleri kullanıyoruz sezonua yakın bas reklamı google adwords, instagram sonra gelen çağrılardan müşteri bağla şeklinde. Bunla ilgili bir şeyler yapılabilir mi ? Sizin çalışma sisteminize aykırı da olabilir belki, bilemedim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    TxT bunu yazdı

Anladım gayet açıklayıcı ve net, teşekkür ederim. Hizmet sektörü için de çalışmalar yapılabilir mi ? Şöyleki adrenalinkamp.com adında düzce de işletmemiz var kamping, rafting konularında kişilere ve kurumlara aktivite yaptırıyıoruz. Genellikle bahar yaz aylarında rafting için de şubat - temmüz arası aktif satış oluyor biz genel klasik yöntemleri kullanıyoruz sezonua yakın bas reklamı google adwords, instagram sonra gelen çağrılardan müşteri bağla şeklinde. Bunla ilgili bir şeyler yapılabilir mi ? Sizin çalışma sisteminize aykırı da olabilir belki, bilemedim.

yapılmaz degıl yapılır hocam 

calısmayı cıddı olarak dusunuyorsanız pm atın bana ıletısım numalarınızı kendı aramızda bı goruselım artı deger katacagımızı dusunursek atlar gelırız yanınıza mısafır edersınız bızı kampınızda :) tum detayları gorusüşürüz

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

hocam keşke kendi sitenizi bitirseydiniz ilk başta :)

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    DevilKingtr bunu yazdı

hocam keşke kendi sitenizi bitirseydiniz ilk başta :)

o 3 site 3 senedır yapım aşamasında :D bıtmıyor abı o nedense :) 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."