E-Ticaret Danışmanlık Hizmeti
-
Anladım gayet açıklayıcı ve net, teşekkür ederim. Hizmet sektörü için de çalışmalar yapılabilir mi ? Şöyleki adrenalinkamp.com adında düzce de işletmemiz var kamping, rafting konularında kişilere ve kurumlara aktivite yaptırıyıoruz. Genellikle bahar yaz aylarında rafting için de şubat - temmüz arası aktif satış oluyor biz genel klasik yöntemleri kullanıyoruz sezonua yakın bas reklamı google adwords, instagram sonra gelen çağrılardan müşteri bağla şeklinde. Bunla ilgili bir şeyler yapılabilir mi ? Sizin çalışma sisteminize aykırı da olabilir belki, bilemedim.
-
TxT bunu yazdı
Anladım gayet açıklayıcı ve net, teşekkür ederim. Hizmet sektörü için de çalışmalar yapılabilir mi ? Şöyleki adrenalinkamp.com adında düzce de işletmemiz var kamping, rafting konularında kişilere ve kurumlara aktivite yaptırıyıoruz. Genellikle bahar yaz aylarında rafting için de şubat - temmüz arası aktif satış oluyor biz genel klasik yöntemleri kullanıyoruz sezonua yakın bas reklamı google adwords, instagram sonra gelen çağrılardan müşteri bağla şeklinde. Bunla ilgili bir şeyler yapılabilir mi ? Sizin çalışma sisteminize aykırı da olabilir belki, bilemedim.
yapılmaz degıl yapılır hocam
calısmayı cıddı olarak dusunuyorsanız pm atın bana ıletısım numalarınızı kendı aramızda bı goruselım artı deger katacagımızı dusunursek atlar gelırız yanınıza mısafır edersınız bızı kampınızda :) tum detayları gorusüşürüz
-
hocam keşke kendi sitenizi bitirseydiniz ilk başta :)
-
DevilKingtr bunu yazdı
hocam keşke kendi sitenizi bitirseydiniz ilk başta :)
o 3 site 3 senedır yapım aşamasında :D bıtmıyor abı o nedense :)
e-ticaret eticaret e-ticaret danışmanı e-ticaret danışmanlığı eticaret danışmalığı eticaret süreç yönetimi e-ticaret sürec yonetimi