E-Ticaret İçin Hangi Dil
-
en uygunudur acaba??
-
ingilizce :) şaka bir yana bu çok uzun bir olay ama aşagı yukarı her web diliyle yazabilirsin önemli olan ürünü pazarlaman ve bu konu üstüne olan tecrübelerindir
-
olm tecrübem yok ama herseyin bi baslangici var :D simdi birak pazarlama olayinida
sadece yazilim için ne önerirsiniz??
-
php ile katiyen olmaz. asp demode oldu. asp.net tavsiye ederim. jsp'de olabilir ama tavsiye edeni görmedim daha :)
bu arada taşaklı bi iş sonuçta o yüzden bu tür işler için bir çok eticaret sitesi incelemeli ve prosedürleri gerekli işlemleri resmi işlemleri noktasına virgülüne incelemelisin.
-
eticaret için kitaplar var onları al oku siteye nasıl isim verilmesinden tutta hedef kitlesine kadar herşey anlatılmış.Birçok başarılı eticaret sitesi php .net yada jsp ile yazılabilir önemli olan sensin
-
.cfm yaz havalı ve farklı olur.
-
yolbulucu bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------uzmanlara göre cfm son 10 yıl içersinde ölücek bir teknoloji o yüzden ileri dönük değil
-
asp ya da .NET ikisi e-ticaret için uygun
jsp ile yazılmış denk gelmedim
php ile var, çoğu asp yada .NET kullanıyor. -
sandman bunu yazdı:
-----------------------------yolbulucu bunu yazdı:
-----------------------------uzmanlara göre cfm son 10 yıl içersinde ölücek bir teknoloji o yüzden ileri dönük değil
10 yıl içinde senin ölmicein ne malum :) -
ya stratejisi felani birakin ben her gün site bakiom piyasa arastirmalari yapiom :D o islerden anlarimda hazir script yerine kendim ögrenim diyorumm
simdi asp.net ve .net ayri ayri mi ?
-
e'ce öğren bence e-ticaret için :P