E-Ticaret Sitesi Yapacak Mürit

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    supercelik
    supercelik's avatar
    Erkek

selamlar hocalar. yeni açtığımız dükkanımız için bir e-ticaret sitesi yaptırıcağız. fakat iş başkasına gitmesin diye buraya konu açtım :)

elimizde domainimiz var fakat host almadık. yapacak arkadaşa işi verip hostuda ona aldırmayı planlıyoruz.

istediğimiz site türüde

aydıncelikkasa.com.tr 

bu site tarzında bişi istiyoruz fakat biz iki iş yapıyoruz hem çelik para kasası hem büro ofis mobilyaları.

siteye girmeden önce site açlışında bir index sayfası istiyoruz.

iki buton koyulacak   biri süper çelik para kasaları       diğeri ise büro ofis mobilyaları

müşteri istediği seçeneği tıklayıp o bölüme girebilicek.

yapacak arkadaşlar ne kadara yapabilirler konu altında yazarsa PM den ona göre irtibata geçelim.

cevaplarınızı bekliyorum.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murdery
    murdery's avatar
    Erkek

aydıncelikkasa.com.tr 

bu tarz site yapmak çok da zor olmasa gerek

BİR TIKLA BE https://www.youtube.com/watch?v=I5DOCwqBuzk
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

verdiğin örneğe dayanarak hazır e ticaret sistemleri kullanılabilir. pro ticaret vs vs...

Çünkü öle ahım şahım bir şey istemediğini düşünüyorum. Yada eğer ürün vitrini olsun panelden ürün eklensin, tıkladığında iletişim formuna gitsin tarzında bir şey olacak sanırım .

Yoksa çelik kasayı netten nasıl satarsın bilmiyorum öle bir piyasada varmı...

Biraz daha ayrıntı verirsen fark etmez ben yardımcı olmaya çalışırım.

P.m den yada burdan devam edebilirsin... Telefon numaramıda p.m den yollarım teldede görüşebiliriz.

karar senin.

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Nasıl bişey olacak Eticaret sitesi demissiniz ama hocam Arkadasinda dedigi gibi internetten celik kasa satişimi yoksa bir nevi tanitim mi. Alişveriş sepeti olacakmi nedir Makul bir fiyata yapilir eger verdigin linkte gibi bişey se hatta bedava bile yapilabilir :D

bu Arada PM de ATTİM yinede

scarletbeard tarafından 10/Kas/12 20:37 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    motka
    motka's avatar
    Erkek
    SnipeTR bunu yazdı

verdiğin örneğe dayanarak hazır e ticaret sistemleri kullanılabilir. pro ticaret vs vs...

Çünkü öle ahım şahım bir şey istemediğini düşünüyorum. Yada eğer ürün vitrini olsun panelden ürün eklensin, tıkladığında iletişim formuna gitsin tarzında bir şey olacak sanırım .

Yoksa çelik kasayı netten nasıl satarsın bilmiyorum öle bir piyasada varmı...

Biraz daha ayrıntı verirsen fark etmez ben yardımcı olmaya çalışırım.

P.m den yada burdan devam edebilirsin... Telefon numaramıda p.m den yollarım teldede görüşebiliriz.

karar senin.

Aynen katılıyorum.E-Ticaret siteleri satan firmalar var.Hiç zahmete girme al bir tane hazır bir şekilde veriyorlar saten.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

Hocam retret, hipokondriyak ve hannibalgan uğraşıyorlardı bu işle diye biliyorum istersen onlara bi danış.

sigara değil, balık olan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    motka
    motka's avatar
    Erkek

http://www.eticaret.com/ Bu siteye bakmanı öneririm.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

proticaret var ücretsiz asp.net kullanımı gayet güzel ve rahat

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    supercelik
    supercelik's avatar
    Erkek

İlginiz için öncelikle herkese teşekkürler hocalar.

sitemizin içeriği 2 alandan oluşacağı için internet üstünden çelik para kasaları ne yazıkki satışı olamaz. ama büro ofis mobilyaları satışı olucaktır. 

verdiğim örnek linkteki site sadece çelik para kasa tanıtımlarını yapacaktır. 

yine verdiğim linkteki siteye benzer büro ofis mobilyaları üzerine yapılacak ve bu ürünlerin satışı olucaktır.

İşi ve benim anlatmak istediğimi anlayan arkadaşlar bu işi ne kadara yaparlar mesaj atarlarsa sevinirim.

iyi günler.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ayrıntılı bir pm alayım.

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

örnek site başarısız

eticaret olarak belirtilmiş fakat sanalpos vs alternatif ödeme yöntemleri var mı

ref arayüz 

http://krea-if.com/arcelik/

mail adresimi bıraktım kafana yatarsa mail atarsın kolay gelsin 

sanırım daha öncede site yaptırma düşüncesi vardı ama fiyat konusu yüksek gelmişti diye hatırlıyorum 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
Toplam Hit: 1580 Toplam Mesaj: 13